2012 Ekim bebekleri büyüyor

Emzirirken butun sutleri fiskirtti resmen,agiz dolusu kustu kizim yaa
Cok kusuyor,size de oluyor mu?

Benim oglumda surekli kusan bi cocuk cnm.doktor normal dedi.reflusu var.hamileyken bwnde oyleydim.yiyo kusuyo emio.doktor ne zaaman isterse emzir dedi.
Bu arada kizlar beni unuttunuzmu kimse bisi yazmiyor.oglumuda koydum albume halbuki

merhaba kızlar biz de az önce kontrolden geldik yarın 1. ayımız oluyor arefe olduğu için bugünden yaptırdık aşımızı ve ultrasonumuzu.. cok sükür sıkıntısız gecti kızım doğumdan itibaren 1.100 gr almış ve 7 cm uzamış

çok iştahlı sütüm sabah uyandığımda taşıyor resmen ama bazen oluyor ki doymuyor mama takviyesi zorunda kalıyorum bu durumdan rahatsızım inşallah sadece sütüm yetecek kıvama gelir..

bizimki her akşam öyle kusuyo.bazen günde 2 kez bile oluyo..bende kontrolde doktor teyzemize sordum kilo alımı gayet güzel, senin problemin annesi temizleyeceksin dedi:))biz de rahatladık biraz ama yine de kusmasa daha iyi olacak...

Nice mutlu senelere artistim... Allah sevdiklerinden ayirmasin

sagol canım benim cümlemizi nşallahh....

canım bendede oluyor eger kusmugu peynır gıbı degılse yanı beyaz tortulu ve kokuyorsa üşütmüş oluyormuş ,kokusuz ve tortusuzsa normalmiş

Benim oglumda surekli kusan bi cocuk cnm.doktor normal dedi.reflusu var.hamileyken bwnde oyleydim.yiyo kusuyo emio.doktor ne zaaman isterse emzir dedi.
Bu arada kizlar beni unuttunuzmu kimse bisi yazmiyor.oglumuda koydum albume halbuki

kız seni niye unutalım sadece herkes artık bebeğiyle ilgileniyor (senin gibi)o yüzden hepimizin yazdıkları kaynıyor çoğunlukla arada

Herkese selamlar
Benim kızım uykusunda hep mırıldanıyor ıkınır gibi sesler çıkarıyor nerdeyse konuşacak neden acaba annem karnı ağrısa bağırır diyor meme emerkende öyle hep ses çıkarıyor:26:

birde sağ göğsümü pek istemiyor neden olabilir acaba:26:

Kiz asıl ben hamileyken her Allahin gunu dokuz ay boyunca kustum,hic boyle hamilelik gormedi etrafimdakiler,hic gecmiyordu bulantim ve kusmam,24 saat,ayyy neydi o gunleeeerBunalimdan bunalima girmistim bulantidan
Neyse ki gecti hatta ben hamilelikten sonra da oyle kalicam hayatim boyunca diye dusunmeye baslamistim,cok korkuyodum ama sukur gecti.ayrica seni unutur muyuz hic!askolsun.masallah oglusuna ama album nerde ben goremiyorum,nasil gorucem?

Ayrica cevap veren tum canlarima da tesekkur ederim icimi rahatlattiniz tatlilar

Mirildaniyor mu?acaba ne diyo zillicik,yerim onu
Benimki de kus gibi sesler cikariyo,bik cik falan,cok seker...sag gogsunde daha az mi geliyo cektikce digerine gore?yoruluyodur cekerken otekinden daha kolay geliyorsa,benim de tam tersi sag gogsumde daha cok sut var sanki,o daha dolu oluyo,onu daha kolay cekiyor.

Benim ki kükrer gibi kızar gibi sesler çıkarıyor cimcimem
Evet sağ göğsümde daha az süt var herhalde yoruluyor dediğin gibi
uykuya çok hasret kaldım

Canim herkes kisitli vaktinde biseyler yazip kaciyor,o yuzden simdilik cvp alamiyoruz:))albume bakamadim,herkes goruyor mu bakiyim hemen...

Bizden istemedi ama her dr farkli seyleri onemseyebiliyor,sen takibini yap ama canini sikma...

Dun aksam bizimkinin kustugunu gorseydin;benim elim ayagim bosaldi heryer kusmuk doldu,dr cok emmistir normal dedi bugun hic onemsemedi...

Dun tandem testini konusmustuk,benim dr riskli durumlarda yaptiriyoruz gerek yok dedi...

kız seni niye unutalım sadece herkes artık bebeğiyle ilgileniyor (senin gibi)o yüzden hepimizin yazdıkları kaynıyor çoğunlukla arada
haklisin cnm firsat kalmio dogru

Benimkide kusucak gibi yada ehe ehe ehe die kedi gibi mirildanio

Coyotem eklemen lazim beni

slm kızlar yazamıyorum sizlere ama okuyorum hepinizi
tam yazıcam derken benim hamsiye ağlamaya başlıyo
güzel haberler var kontrollerde
biz de bayramdan sonra gidicez doktora inşallah hayırlı haberlerle döneriz 23 günlük olduk bugün
doğum kontrol işini ben de çok merak ediyorum doktorumla konuşmak istiyorum
sizler de doktorunuzun önerilerini buraya yazarsanız sevinirim
takip ediyorum sizleri hepinize ve bebişlerinize kocaman birer

benim sütüm de bazen yetmiyo mama veriyorum bugün saat 3 e kadar hiç uyumadı prensesim şimdi uyudu sancısı vardı sanırım tabi gaz da cabası şu kırk günü hayaırlısıyla bi atlatsaydık

ben de yara izini kapatmaka için şu bahsedilen kremi kullanıyorum cont.... diye başlayan

hala dikişlerim sızlıyo benim sizin dikişler nasıl
nemlenmemesi için uğraşıyorum enfeksiyon kapmasından korkuyorum
bu arada göbüşler indi mi benim hala var ve sallanıyo naapıcaz bu göbüşleri doktor korseyi de yasakladı

Brck ve Asude

kızlar sizleri gördüm çok sevindim çok özlemişim

Brck nerelerdeydin seni çok merak ettik kulaklarını çınlattık hep neyseki gelmişsin sen ve kuzuzcuğun iyisinizzdir umarım

Asucukuummm sen nasılsın canım tosun hamsim nasıl
nasıl gidiyo annelik ben hala yoğun sanki yetişeemiyorum gün yetmiyo burayaa bile çok kısıtlı gelip okuyorum sizleri
doktor bilgilerinizi yazın ben de faaydalanıyorum

hepinizi öpüyorum

benim 2 günlükken çocuk doktoru odamıza geldi dinledi kalbini üfürüm olabilir dedi.10 günlükken gelin dedi,gidince üfürüm yok dedi..
bebişler fazlaları atıyor,benimki de nadir de olsa kusuyor,hatta geçen gün burnundan bile çıktı..
seni unutmadık tabi ki,arkadaşların dediği gibi aynen...
Benim ki kükrer gibi kızar gibi sesler çıkarıyor cimcimem
Evet sağ göğsümde daha az süt var herhalde yoruluyor dediğin gibi
uykuya çok hasret kaldım
benim kızım da çok değişik sesler çıkarıyor uykusu çok ağır uyanıncaya kadar bir saat kükrer gibi sesler çıkarıyor bir de arada aynı keçi gibi sesler çıkarıyor..bazen de kuş gibi cikliyor...

benim de iç dikişlerimde sızlama var canım..normaldir bence,daha tazeyiz diyorum..o kreme ben daha başlamadım başlıycam yakında..göbişim tabiki duruyor malesef,ve yumuşak bir de sarkık..şu an için yapabileceğim bişey yok mekikle şınavla düzelir ancak..korseyi bana da önermedi doktorum..korunma olarak ta 3 ay gerek yok korunmana dedi..bir de broşür verdi herşey yazıyor bütün yöntemler,seç beğen al dedi resmen burada denniss-ruj gibi bir nikle arkadaşımız vardı..o kızı 3 aylıkken hamile kalmıştı ve o arada hiç adet olmamıştı,bu yüzden satı bile belli değildi..bundan çok korkuyorum..iki sezeryanın arası en az 2 yıl olmalıymış..kazaya kurban gitmemek gerek.. sanırım ilk 3 ay eşim korunur..sonrasını bilemiyorum..40ı çıkarıyoruz di mi kızlar,sabırsızlanmaya başladı kociş:18::18::18:

benim sütümde gece 12 gibi bitio bende mama veriyorum..Mamaden sonra gazını kendi çıkarıor :)
Dikişler için ben Rifocin sürüyorum ,bnm dikiş 2 yerden patladı da yeni iyileşti .Doktor enfeksiyon kapmıyayım diye verdi ...Sen de doktoruna danış istersen ...
Bende 13 kilo aldım 8 gitti 3 haftada 5 kilom kaldı

Cnm benimmm gozumuz aydin.biz yarin kirklicz oglumu.telden giriom cok sey vAr yazicak ozrllikle dogum korkum.bende ne sarkma ne gobek ne catlak hicbisi yok.amrliyAttan ciktim gobek inmisti.57 le hamile kalip 63 le doguma girdim 55 lere dustum.goren inanamiosglik olsun hepsi verilir.ameliyathaneye giderken 3,5 attim hazirlarlarken yalvariodum ben bayilamam ayilirim kesin die.dpktorum gelmeden kesmeyin emin olun bayildigima oyle baslayin die aglanirken 6 dA ameliyata girdim.gozumu actim saat 6.30 du.baska bi ameliyat vRdi ona bakmauacalidiodum basim done donehemen ayildim ben.acAyip boyun ve kaburga agrim oldu bi kac saat.sonra gaz cikaramadim 1 igne,2hap 2 lagman yPildi zor cikti.2 kerede alttan elini soktu hemsire kanamam rahaT gelsin die.heryerden ellendim

iyi akşamlar kızlar
kızlar bebişim çok sık uyanıyor ve hep emmek istiyor memeden aldığım an ağlamaya başlıyor özellikle geceleri ve herkes doymuyor bu bebek deyip duruyor artık moralim bozuldu bende mama aldım bugün yatmadan onu vercem bi denicem beni emmeyi bırakmaz dimi arada mama versem kafam çok karıştı valla hem mama hem emziren arkadaşlar var nasıl anladınız doymadığını bebişinizin???

bide bugün dışarı çıktım biraz avm deki güvenlik bana siz kenardan geçin dedi neden dedim x ışınları varya beni hamile sandı kadın çok bozuldum bu göbek ne zaman gidecek acaba yaa toplamda 9 kilo almıştım 6 kilosu gitti ama göbişim minik bi top gibi böyle kalmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…