Emzirirken butun sutleri fiskirtti resmen,agiz dolusu kustu kizim yaa
Cok kusuyor,size de oluyor mu?
Nice mutlu senelere artistim... Allah sevdiklerinden ayirmasin
Benim oglumda surekli kusan bi cocuk cnm.doktor normal dedi.reflusu var.hamileyken bwnde oyleydim.yiyo kusuyo emio.doktor ne zaaman isterse emzir dedi.
Bu arada kizlar beni unuttunuzmu kimse bisi yazmiyor.oglumuda koydum albume halbuki
Benim oglumda surekli kusan bi cocuk cnm.doktor normal dedi.reflusu var.hamileyken bwnde oyleydim.yiyo kusuyo emio.doktor ne zaaman isterse emzir dedi.
Bu arada kizlar beni unuttunuzmu kimse bisi yazmiyor.oglumuda koydum albume halbuki
Herkese selamlar
Benim kızım uykusunda hep mırıldanıyor ıkınır gibi sesler çıkarıyor nerdeyse konuşacakneden acaba annem karnı ağrısa bağırır diyor meme emerkende öyle hep ses çıkarıyor:26:
birde sağ göğsümü pek istemiyor neden olabilir acaba:26:
Mirildaniyor mu?acaba ne diyo zillicik,yerim onu
Benimki de kus gibi sesler cikariyo,bik cik falan,cok seker...sag gogsunde daha az mi geliyo cektikce digerine gore?yoruluyodur cekerken otekinden daha kolay geliyorsa,benim de tam tersi sag gogsumde daha cok sut var sanki,o daha dolu oluyo,onu daha kolay cekiyor.
işte canım eliyle kontrol etti bütün vücudunu hayalarına da baktı biraz sıvı var takip edicez dedi canım sıkıldı biraz annemde diyor bazı bebeklerde olur geçer o zamanla ama sıkıldım işte bide bizim dr 3 4 günde bir sağlık ocağına götür 1 aylık olana kadar kalp üfürümü takibi için dedi yokmuş bebeğimde allaha şükür ama 1 aylık olana kadar ben takip ettirtiyorum bebekleri dedi sizden böyle bişey istendimi
haklisin cnm firsat kalmio dogrukız seni niye unutalım sadece herkes artık bebeğiyle ilgileniyor (senin gibi)o yüzden hepimizin yazdıkları kaynıyor çoğunlukla arada
Herkese selamlar
Benim kızım uykusunda hep mırıldanıyor ıkınır gibi sesler çıkarıyor nerdeyse konuşacakneden acaba annem karnı ağrısa bağırır diyor meme emerkende öyle hep ses çıkarıyor:26:
birde sağ göğsümü pek istemiyor neden olabilir acaba:26:
Kac kilo aldin kaci gitti ki canim takti dr???
benim 2 günlükken çocuk doktoru odamıza geldi dinledi kalbini üfürüm olabilir dedi.10 günlükken gelin dedi,gidince üfürüm yok dedi..işte canım eliyle kontrol etti bütün vücudunu hayalarına da baktı biraz sıvı var takip edicez dedi canım sıkıldı biraz annemde diyor bazı bebeklerde olur geçer o zamanla ama sıkıldım işte bide bizim dr 3 4 günde bir sağlık ocağına götür 1 aylık olana kadar kalp üfürümü takibi için dedi yokmuş bebeğimde allaha şükür ama 1 aylık olana kadar ben takip ettirtiyorum bebekleri dedi sizden böyle bişey istendimi
bebişler fazlaları atıyor,benimki de nadir de olsa kusuyor,hatta geçen gün burnundan bile çıktı..Emzirirken butun sutleri fiskirtti resmen,agiz dolusu kustu kizim yaa
seni unutmadık tabi ki,arkadaşların dediği gibi aynen...Benim oglumda surekli kusan bi cocuk cnm.doktor normal dedi.reflusu var.hamileyken bwnde oyleydim.yiyo kusuyo emio.doktor ne zaaman isterse emzir dedi.
benim kızım da çok değişik sesler çıkarıyor uykusu çok ağır uyanıncaya kadar bir saat kükrer gibi sesler çıkarıyor bir de arada aynı keçi gibi sesler çıkarıyor..bazen de kuş gibi cikliyor...Benim ki kükrer gibi kızar gibi sesler çıkarıyor cimcimem
Evet sağ göğsümde daha az süt var herhalde yoruluyor dediğin gibi
uykuya çok hasret kaldım
slm kızlar yazamıyorum sizlere ama okuyorum hepinizi
tam yazıcam derken benim hamsiye ağlamaya başlıyo
güzel haberler var kontrollerde
biz de bayramdan sonra gidicez doktora inşallah hayırlı haberlerle döneriz 23 günlük olduk bugün
doğum kontrol işini ben de çok merak ediyorum doktorumla konuşmak istiyorum
sizler de doktorunuzun önerilerini buraya yazarsanız sevinirim
takip ediyorum sizleri hepinize ve bebişlerinize kocaman birer
benim sütüm de bazen yetmiyo mama veriyorum bugün saat 3 e kadar hiç uyumadı prensesim şimdi uyudu sancısı vardı sanırım tabi gaz da cabası şu kırk günü hayaırlısıyla bi atlatsaydık
ben de yara izini kapatmaka için şu bahsedilen kremi kullanıyorum cont.... diye başlayan
hala dikişlerim sızlıyo benim sizin dikişler nasıl
nemlenmemesi için uğraşıyorum enfeksiyon kapmasından korkuyorum
bu arada göbüşler indi mi benim hala var ve sallanıyo naapıcaz bu göbüşleri doktor korseyi de yasakladı
slm kızlar yazamıyorum sizlere ama okuyorum hepinizi
tam yazıcam derken benim hamsiye ağlamaya başlıyo
güzel haberler var kontrollerde
biz de bayramdan sonra gidicez doktora inşallah hayırlı haberlerle döneriz 23 günlük olduk bugün
doğum kontrol işini ben de çok merak ediyorum doktorumla konuşmak istiyorum
sizler de doktorunuzun önerilerini buraya yazarsanız sevinirim
takip ediyorum sizleri hepinize ve bebişlerinize kocaman birer
benim sütüm de bazen yetmiyo mama veriyorum bugün saat 3 e kadar hiç uyumadı prensesim şimdi uyudu sancısı vardı sanırım tabi gaz da cabası şu kırk günü hayaırlısıyla bi atlatsaydık
ben de yara izini kapatmaka için şu bahsedilen kremi kullanıyorum cont.... diye başlayan
hala dikişlerim sızlıyo benim sizin dikişler nasıl
nemlenmemesi için uğraşıyorum enfeksiyon kapmasından korkuyorum
bu arada göbüşler indi mi benim hala var ve sallanıyo naapıcaz bu göbüşleri doktor korseyi de yasakladı
Brck ve Asude
kızlar sizleri gördüm çok sevindim çok özlemişim
Brck nerelerdeydin seni çok merak ettik kulaklarını çınlattık hep neyseki gelmişsin sen ve kuzuzcuğun iyisinizzdir umarım
Asucukuummm sen nasılsın canım tosun hamsim nasıl
nasıl gidiyo annelik ben hala yoğun sanki yetişeemiyorum gün yetmiyo burayaa bile çok kısıtlı gelip okuyorum sizleri
doktor bilgilerinizi yazın ben de faaydalanıyorum
hepinizi öpüyorum
cokkk sirin cok yakisikli...kaderi de guzel olsun..