Arkadaslar bir ara bebislerinizin resimlerini koyun da iyice gorelim minnoslaribende koyucam su profildeki resimleri pek secemiyorum
eşim soruyor tarağı nerde bu cimcimeninMasumcum saçlarınızı çok beğendik söyle o minik kuşa maşallahhh maşallahhh Ece kızımıza
Kizlar cildircam, bebegim 5gunluk oldu bugun.. Sabah 8bucukta uyaniyor, 11gibi uyuyor sonra 2saat sonra tekrar uyandi arada doktora gittik geldik suan saat5ten beri uyanik yapmadigim sey kalmadi doymuyor diye 2saat emziriyorum tam uyuyakaliyor yatiriyorum agliyor altini islatmis diye degistiriyorum yine agliyo mama veriyorum hala devam.. Memeye gelince huzur bulup susuyo besigine koydugum an basliyor aglamaya... Nolur yardim edin bebegimin ne derdi var(
kızlarrrrrrr bugun bizim evlilik yıldönümümüz,ve 3 kişilik minnak bir aileyiz artıkçok şükürrrrrrr Rabbimee evımızde mınık bır pasta kestık annelerı de cagırdık,oğlumda pırtladı daha ne olsun
Brck benimkinde de vardi ben sutumden damlattim pamuga onunla sildim ve gecti.cay da birsey yapmaz korkma.. Hareket distan ice olacakmis..
Kizlar bezde 2 numaraya ne zaman gectiniz? Ben iki pk yenidoggan bitirdim 2numaraya gececegim..
canım ticker da ki yazıyı sormuşsun,, doğum tarihini yazdıktan sonra altta tekrar yazı yazılan bir yer çıkıyordu sanırım oraya yazmıştım...
kızlar bugün haftalık dr kontrolumüz vardı sol hayamızda sıvı çıktı biraz bizim gibi bu sorunıu yaşayan varmı_?
işte buda bizim oğluşumuz GÜNEY
selam kızlar
bugün oğlumu yıkadık temiz temiz uyuyor şimdi...
annemide az önce geçiridim ağlaya ağlaya helak olduk ikimizde 15 günde alışmışım anneciğime...yemeğimi bile yapıp gitti sağolsun.
Canim ilk kez duydum nasil tedavi edeceklermis,onemli bisey degildir insallah!!!nasil farkettiniz bizimki hic o kismi kontrol etmiyor...