2012 Ekim bebekleri büyüyor

Arkadaslar bir ara bebislerinizin resimlerini koyun da iyice gorelim minnoslari bende koyucam su profildeki resimleri pek secemiyorum

eşim soruyor tarağı nerde bu cimcimenin Masumcum saçlarınızı çok beğendik söyle o minik kuşa maşallahhh maşallahhh Ece kızımıza

benım bebegımde aynıydı canım.kolik 15 günlük olduktan sonra başlıyormuş kolik değildir bence,ayrıca bebeğin senın kokunu arıyor,daha 2 ay kendılerını anne karnında zannederlermiş,birde babanın koynunda çok rahatlarlarmış çünkü erkeklerin kalp atışı kadınlardan hızlıymış bebekte o kalp atışını dınleyınce annenınkını hatırlamış rahatlarmış,bugun tv de izledim :26:çok doğru tecrübeyle sabit ,bizimki babasının koynundan inmiyo işten gelince ,gelene kadarda benım koynumda,ayrıca cocugu kucaga almayın kucaga alıışır derler ya,yapılan araştırmalarda kucaga alınan ve sarıldığımız çocukların ılkokulda dıger cocuklara gore özguvenı daha gelşmş olurmuş...

kızlarrrrrrr bugun bizim evlilik yıldönümümüz,ve 3 kişilik minnak bir aileyiz artık çok şükürrrrrrr Rabbimee evımızde mınık bır pasta kestık annelerı de cagırdık,oğlumda pırtladı daha ne olsun

Nice mutlu senelere artistim... Allah sevdiklerinden ayirmasin

cın bakışlı kızımla bır gunaydın dıyelım dedık :))
bugun dr teyzemızle konrolumuz var bakalım kızım nekadar aldı

Gunsydin kizlarrr basim feci agriyor grip oldim
bebegime gecer die korkuyorum.napiyim maskemi alayim.bu arada bugun 36 gunluguzzzz

Brck benimkinde de vardi ben sutumden damlattim pamuga onunla sildim ve gecti.cay da birsey yapmaz korkma.. Hareket distan ice olacakmis..

Kizlar bezde 2 numaraya ne zaman gectiniz? Ben iki pk yenidoggan bitirdim 2numaraya gececegim..

canm cok yanlis bir uygulama yapmissin.anne sutu dis ortamda bakteri uretir ayrica cay kesinlikle uygulanmaz.bebekler icin pediatrik goz damlalari satiliyo.

kızlar bugün haftalık dr kontrolumüz vardı sol hayamızda sıvı çıktı biraz bizim gibi bu sorunıu yaşayan varmı_?

işte buda bizim oğluşumuz GÜNEY

Eklentiler

• $302612_10151195953847591_223793231_n.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 40
canım ticker da ki yazıyı sormuşsun,, doğum tarihini yazdıktan sonra altta tekrar yazı yazılan bir yer çıkıyordu sanırım oraya yazmıştım...

Canim bakicam tekrar olur insallah...

Bsmh 6 saat cok bence de ben en fazla 3 saat birakiyorum...

Masumcum resim yukleme ozurluyum ben kk ya yine ugrasicam bakalim...

Dr da aylik kobtrolumuzu olduk,usg cektik,hersey normal buyumusuzdun gece cok kusmustu,odum patlamisti dr bu kadar istaha normal dedi,asimizi da oldukinsallah butun kontroller boyle gecer...darisi sizin basiniza...

kızlar bugün haftalık dr kontrolumüz vardı sol hayamızda sıvı çıktı biraz bizim gibi bu sorunıu yaşayan varmı_?

Canim ilk kez duydum nasil tedavi edeceklermis,onemli bisey degildir insallah!!!nasil farkettiniz bizimki hic o kismi kontrol etmiyor...

selam kızlar
bugün oğlumu yıkadık temiz temiz uyuyor şimdi...
annemide az önce geçiridim ağlaya ağlaya helak olduk ikimizde 15 günde alışmışım anneciğime...yemeğimi bile yapıp gitti sağolsun.

allah kavuştursun.. benim annem burada 40ı bekliyor,sonra o da gidecek ve çok zor olacak..neyseki işe başlayınca tekrar gelecek..insanın memleketinin dışında yaşaması bu açıdan çok zormuş..annem evini bırakıp bizimle kalacak..memlekette olsa işe giderken bırak bebeği, dönerken de al..

Canim ilk kez duydum nasil tedavi edeceklermis,onemli bisey degildir insallah!!!nasil farkettiniz bizimki hic o kismi kontrol etmiyor...

işte canım eliyle kontrol etti bütün vücudunu hayalarına da baktı biraz sıvı var takip edicez dedi canım sıkıldı biraz annemde diyor bazı bebeklerde olur geçer o zamanla ama sıkıldım işte bide bizim dr 3 4 günde bir sağlık ocağına götür 1 aylık olana kadar kalp üfürümü takibi için dedi yokmuş bebeğimde allaha şükür ama 1 aylık olana kadar ben takip ettirtiyorum bebekleri dedi sizden böyle bişey istendimi

kızlarrr dr teyzemızden geldık haftalık kontrolumuz vardı kızım 1 haftada 450 gr ve 3 cm uzamış tombık kuzum benım bu arada dr sutumede baktı ayrıca orda dr teyzemızın ustunede kustuk dr sutumun çok yaglı oldugunu oyuzden bebege çok yaradıgını söyledı mama hıç kullanmadık kullanmamaya devam edıcez sukurler olsunkı rahatladım sadece emzırınce panık yapıyordum ya sutum yaramazsa kılo almazsa dıye

Emzirirken butun sutleri fiskirtti resmen,agiz dolusu kustu kizim yaa
Cok kusuyor,size de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…