2012 Ekim bebekleri büyüyor

Benim ki kükrer gibi kızar gibi sesler çıkarıyor cimcimem
Evet sağ göğsümde daha az süt var herhalde yoruluyor dediğin gibi
uykuya çok hasret kaldım

Benımde sağ gogsumden daha cok gelıyor..kızlar benım paşamda mırıl mırıl oldu memeyle konusuyor kavga edıyor ayaklarıyla alttan tekme atıyor ustten memeye laf sayıyor..laf sayacam derken meme basını agzından kacırıyor bu sefer sinirlenıyor basıyor çığlıgı ,sakınleştırıp tekrar memeyı tutturuyorum yıne mırıl mırıl nerelerdeydın der gıbı konusuyor ve uyuyor o hallerı cok tatlı ama neden böyle bır huy edındı anlamadım.sağdıgım sütü ve mamayı bıberonla verıyorum bıberona alışıp memeyı bırakmaz ınsallah ama baktım bıberon ve yalancı emzık e de laf sayıyor doktor kasıkla yedır dıyor beceremedım kasıkla:26: ebebekten kasık aldım bakalım bugun onla denıcem...bugun sabah 06:00 ya kadar oturttu bızı uyumadı 06:00 da uyuduk

kızlar sız kahve ıcıyormusunuz doktor bebege gecer dedıgı ıcın hala ıcmıyoum ben gebelıktede ıcmedım offf..canım nasıl cekıyor yaa..

cnm benim hiç moralini bozma sütünün gelmesi için moralli olman buna inanman lazım benim minikim 12 günlük oldu ilk zamanlar mama vedim bikaç kere cok ağlıyodu sütüm yoktu ama şimdi sütüm geldi çok şükür sürekli emzir sütünü sağ, bir de süt arttırıcı bitki çaylarından günde 4 fincan iç,3 lt re de suyunu ihmal etme...

cnm kesinlikle göğsün için lansinoh krem kullan benimkini 2 günde geçirdi emzirirken ağlıyordum resmen,ben de normal doğurdum dokor antibiyotik ve pomad verdi pansuman yapıyorum ağrı kesici de minoset içyorum bazen

canım allah mis kokulu yavrunu sana bağışlasın..dermansız dert vermesin inş..şöyle bi düşündümde hamilelik boyunca rutin kontroller boyunca başını, karnını ve uyluk kemiğini ölçmekten başka birşey yaptıkları yok doktorların..peş peşe randevuları sıralayıp duruyorlar..sen güçlü ol ki minik kuzunda iyi ooolsun annesi..

Benimkide öyle çok kızıyoruz memeye onu izlerken ben yoruluyorum prensesim yorulmuyor

kızlar sız kahve ıcıyormusunuz doktor bebege gecer dedıgı ıcın hala ıcmıyoum ben gebelıktede ıcmedım offf..canım nasıl cekıyor yaa..

Benimde canım sütlü kahve istiyor çok bir kerecikten bir şey olur mu acaba:26:

humana aldım ben içiyorum her gün faydası oluyor galiba:26:

RAbbim sabır versin inşallah en kısa zamanda iyileşirsin kuzun

saol canım..senin meleğinide öyle..
dediğin çok doğru..tek yaptıkları şugün gel bugün git, al uyluk kemiği boyu bu kafa çapı bu midesi bu..bu kadar işte. doğru düzgün bakmıyorlarki..bi yandanda diyorum öğrenseydim ne yapardım aylar hiç geçmezdi..rabbim dermansız dert vermesin..bugünleri atlattığımı bebeğimin aykalarının düzeldiğini o minik ayaklarını öpüp kokladığım günleri hayal ediyorum, inşallah umudum boşa çıkmaz..

moralimi bozmamaya çalışıyorum ama malesef kendime engel olamıyorummm. emzirmeye çalışıyorum sürekli ama sütaz geldiğği için beğenmiyo küçük hanfendi. annem ve kayınvalidem ne duyarlarsa yedirip içiriyolar zaten

kızlar biz bugün 8 günlük olduk hala göbek bağımız düşmedi sizin miniklerin kaçıncı günde düşmüştü bide düştükten sonra da bakım yapıyormuyuz
bide sezeryanla doğum yapanlar hiçmi korse giymiyonuz kızlar yaa bu göbüşler gitmez ki giymezsek

canım bizim dün düştü göbeğimiz..biz yine bakım yaptık, bi kaç gün yapalım dedik.
doktor bana bir hafta karnını sar dedi bi kuşak vs bişeyle, sonrada korse giy dedi. bende sarıyorum ama dikişlerim sızlıyo benim sizinde acıyo mu? oturunca canım yanıyo, birde yataktan doğrulurken dikişimde sızı oluyo? dikişler patlıycak diye korkuyorum:26:

evet cnm sızlamaz mı hemde ne biçim birazcık ayakta kalayım hele sanki bıçak çekiyorlar dikiş yerlerime dr 1 haftaya anca azalır ağrın dedi
bide benim oğluşumun göbüşü düşse

daha yeni kahvaltı yapabildim.tabi kahvaltı denirse.2 çocuklu olunca kendine sıra gelmiyo insanınbenim küçük prens gündüzleri çok zor uyuyo.memeden ayırınca hemen açıyo gözünü.tabii şu meşhur ıkınmalarımız da rahat vermiyo.uykusunda bile sürekli ıkınıyo kuzumsürekli emmek istiyo.ben de doymuyo mu acaba diyorum.bütün gün emince akşama kadar bitiyo sanki sütler.yumuşacık oluyo memişler.akşam hala aranıyodu mama vereyim dedim biraz içti birazını akıttı (bu arada avent biberondan hiç memnun kalmadım.sürekli akıtıyo.Allahtan fazla kullanmıyoruz.yoksa beğenmedim hiç) biberonla oynayıp durdu,diliyle ittirdi sonra da.ama baksan hala aranıyo.meme istiyomuş kuzucumeme eme uyudu sonunda..benim göğüslerim sanki çok dolmuyo yaa.sizin dolu oluyo mu hep?o yüzden doymuyo mudur diye düşnüp duruyorum.büyük oğlumda taşardı göğsümden sütler.göğüs pedi yetmezdi.şimdi fazla taşmıyo,bazen sertleşiyo o kadar.ama bu hafta 600 gr almış oğluşum.günde 1 kere mama vermeyle almamıştır bu kiloyu herhalde.artık vermemeye çalışıyorum zaten.inşallah doyuyodur kuzum.haftaya kontrolde belli olur artık.ne çok yazdım yahu.fırsat bulmuşken yazayım bari

Ben iciyorum valla turk kahvesi hamileyken de iciyordum gunde 1 tane nolucak canim bu kadar kasmayin kendinizi kotu bir ornek olucak ama hamileliklerinde fosur fosur sigara icenlerinde bebeklerini goruyorum ne sagliklilar belki istisnadir ama cok fazla ince elemeyelim diyorum demek istedigim bu

Canim diger topikte de yazmistim yine yazayim Allah dermansiz dert vermesin yeter ki ne yazik ki basiniza boyle bir sikinti gelmis ama Allahin izniyle atlatacaksiniz bu durumu kizinin hic biseyi kalmayacak insaallah

canim bende memnun kalmadim aventin biberonundan cok fiskiriyor nedense halbuki cok methedilen bir marka ve de pahali 2 numaradan 3 tane aventim var esim abd den aldi Allahtan cok ucuza aldi ben Mamajoo nun biberonundan cok memnunum ucu cok guzel icerken cok guzel kavriyor kizim iyi ki 2 numarasini da almisim. Bir de chicconun cam biberonunu aldik o da guzel ondanda fiskirmiyor

sağol canım.mamajoo ya baktım da e-bebekte de varmış.eğer böyle giderse ondan alalım bakalım, b ide onu deneyelim.mama falan neyse de.sağdığım sütü verirken akıtınca içim gidiyo.boşa gidiyo hep

canım inşallah çabucak normale döner bebişin.Rabbim şifasını versin,hemen iyileşsin kuzun..

sağol canım.mamajoo ya baktım da e-bebekte de varmış.eğer böyle giderse ondan alalım bakalım, b ide onu deneyelim.mama falan neyse de.sağdığım sütü verirken akıtınca içim gidiyo.boşa gidiyo hep

Aynen canim bende aventin sut sagma pompasini kullaniyorum biberonunla da kiza veriyordum ama azcik sagdigim sutu de fiskirtinca cok uzuluyorum benim sutum cok az iki memeden 40-50 cc anca cikiyor

ben kullanmiuorum biberon canim.kixim emmeyi birakinca agzindan sutler akiyor:) 3 sastte emen vicuk simdi durmadsn emmek ustiyor goguslerim sciyor zorlaniyorumgogus acisina cozum bulan vatmi?

canim uzulme ben 5 gun hastanede kaldim sutum gelmedi bebisime aptamil icirdiler kaplla.makinayla sutumu sagarak getirdim cok az geliyordu siringayla topluyorfuk falan.sonra kuzim alisti emmek istemedi hemsire zorla olsa ver badka seyle devam edersen slmaz dedi.sadece 1gun direndik vegalip geldik.o endikce sutum cogaldi simdi durmadan emmek stiyor masallah:)darisi sana sabirli ol!

Geçmiş olsun, benim de kızım bugün 17 günlük doğumsal fallot tetrolojiis denilen kalp hastalığı var, üç kalp kusuru bir arada. 1 yaşına kadar ameliyat olmaıs gerekiyor, şu an durumu çok iyi nur topu gibi prensesim maşallah. ama maalesef hasta ve açık kalp ameliyatı olmak zorunda. Allah dermansız dert vermesin anne-baba olarak dayanmak ve sabretmek zorundayız. Geçecek umarım,
gün olur masal olur anlatırız kızlarımıza, içini ferah tutmaya çalış...

ne güzelsen başarmışsın canımmm. senin adına çok sevindim.ama bizim zilli memeyi görünce bile başlıyo yaygaraya. ama ben ağlasada emzirmeye çalışıyorum. arada çekiyoo işte ama çok zorlanıyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…