Kizlarr bir sorum var yine yenidennn:) Sacimi boyamak istiyorum(amonyaksiz) Daha 12 gun oldu sizce erken mi? Dr a sormayi unuttumBirde dikis yerinize krem suruyormusunuz. Off birde agda isi var ki onu uzun sure yapmam gibi geliyor. Birde dr dogum kontrol hapi verdi 21. gun bittikten sonra kullanicakmisim. Off hic sevmiyorum bu haplari Hormonlarimla oyniyacaklar yine teyyy
Oglusum12 canim 1 aylik mi oldunuz siz maasallah demek 1 hafta aramiz bak onu da gormus oldum
Kizlarr bir sorum var yine yenidennn:) Sacimi boyamak istiyorum(amonyaksiz) Daha 12 gun oldu sizce erken mi? Dr a sormayi unuttumBirde dikis yerinize krem suruyormusunuz. Off birde agda isi var ki onu uzun sure yapmam gibi geliyor. Birde dr dogum kontrol hapi verdi 21. gun bittikten sonra kullanicakmisim. Off hic sevmiyorum bu haplari Hormonlarimla oyniyacaklar yine teyyy
Cevaplariniz icin cok tesekkurlerrDogum kontrol hapi cok hafifmis ole dedi toktorr Adam zaten sinir etti beni. Takti benim kilolarima. Neymis beni eski halimle gormek istiyormus da bu kilolar gitmeden hamile kalmamaliymisim da Len sanki kocam Ben sanki hamile kalmayi dusunuyorum hayret birsey 21. gun basliyacagiz bakalim ilaca Hic sevmiyorum hap map ama yapacak birsey yok
Asude colico bizi ishal yapti :)) cocuk gece pirtlamaktan uyuyamadi hep sanci girdi agladi ardindan uzun pirttt sonucu rahatladi bugun de korktum vermedim ikinma devam ediyor tabi :) en iyisi colicoyu kendim kullaniyim kabizlik ceken benim:)))
Kizlar cildircam, bebegim 5gunluk oldu bugun.. Sabah 8bucukta uyaniyor, 11gibi uyuyor sonra 2saat sonra tekrar uyandi arada doktora gittik geldik suan saat5ten beri uyanik yapmadigim sey kalmadi doymuyor diye 2saat emziriyorum tam uyuyakaliyor yatiriyorum agliyor altini islatmis diye degistiriyorum yine agliyo mama veriyorum hala devam.. Memeye gelince huzur bulup susuyo besigine koydugum an basliyor aglamaya... Nolur yardim edin bebegimin ne derdi var(
Kizlar cildircam, bebegim 5gunluk oldu bugun.. Sabah 8bucukta uyaniyor, 11gibi uyuyor sonra 2saat sonra tekrar uyandi arada doktora gittik geldik suan saat5ten beri uyanik yapmadigim sey kalmadi doymuyor diye 2saat emziriyorum tam uyuyakaliyor yatiriyorum agliyor altini islatmis diye degistiriyorum yine agliyo mama veriyorum hala devam.. Memeye gelince huzur bulup susuyo besigine koydugum an basliyor aglamaya... Nolur yardim edin bebegimin ne derdi var(
Kızlar bebekleriniz kaç saat uyuyor?benim kızım uyumaya başlayınca uyandıramıyorum ve bazen 6saat uyuduğu oluyor,Dr uyandırma dedi ama bana hiç normal gelmiyor..