2012 Ekim bebekleri büyüyor

boyasan birşey olmaz diye biliyorum canım.dikiş yerime krem verdi doktorum 15 günlükken başladım.doğumkontrol hapı da emzirdiğin sürece kullanılmaz diye duymuştum.

Oglusum12 canim 1 aylik mi oldunuz siz maasallah demek 1 hafta aramiz bak onu da gormus oldum

Evet canim tam 1 hafta var aramizda masallahyarin gidiyoruz dr a,bakalim kac kilo almisiz,icimizde de ayni muhabbet cikinca da yine kac kilo olduk:)))))

Sacini boyatabilirsin bence,ben zararli diye duymadim,dikis yerim baya enfeksiyon gecirdigi icin korkuyorum hala surmeye,sende ki scarex mi,bende sureyim artik...agdayi bende dert ettim gecen gunde yazdim alt tarafa yaptirsam sorun olur mu acaba 1 aylik olduk,napiyim bi akil verin...dogum kontrolle ilgili hic konusmadik biz,o kadar uzak geliyor ki bana:))))

Ben ameliyattan cikana kadar oglusu kuveze koymuslar,ablam da videoya cekmis,bana gostermeyi unutmus,dun izledim,ac oglum kuvezin heryerini yalamis o yarim saatte hemsireler guluyo,kuvezi yiyecek annesi gelene kadar diye

Bana doktorum uc ay korunmana gerek yok dedi..sonrasi icin de bir brosur verdi..korunmak asil simdi cok onemli..sakata gelmeyelim...krem surmuyorum ama dikis izi icin contractubex gibi bi ismi var onu alabilirim ama zaten pek dikis izim kalmamis gibi..benim sorunum catlaklar..kahveli limonlu bisey vardi on baslicam...

kızlar göbeğimiz düştü sonunda ne kalın bir göbekmiş 15 günde zor düştü...yarın bıcıbıcı yapıcaz inşallah...

Cevaplariniz icin cok tesekkurlerr Dogum kontrol hapi cok hafifmis ole dedi toktorr Adam zaten sinir etti beni. Takti benim kilolarima. Neymis beni eski halimle gormek istiyormus da bu kilolar gitmeden hamile kalmamaliymisim da Len sanki kocam Ben sanki hamile kalmayi dusunuyorum hayret birsey 21. gun basliyacagiz bakalim ilaca Hic sevmiyorum hap map ama yapacak birsey yok

slm kızlarrrrr ben cumartesi gecesi birden bire doğurdummm :) 38 + 6 da ... öğlen nişan gibi bişi geldi öncee önemsemedim sonra öylesine bi dr umu aradım gel bi bakalım dedi bi gittim doğum başlamışş ben hala yok bugün doğurmucam diyodumm :) cumartesi akşamı 22 :20 de kızım epidural normal doğumla dünya ya geldiiii :) herşey çok güzelldiii :)

ben burdaki arkadaşlar 40 haftayı doldurunca hep benimde öyle olucak sanıyodumm , herşeyin vakti saati varmışş ... rabbim bekleyen arkadaşlarımada sağlıkla kucaklamak nasip etsin ..

Kac kilo aldin kaci gitti ki canim takti dr???

Kızlar bebekleriniz kaç saat uyuyor?benim kızım uyumaya başlayınca uyandıramıyorum ve bazen 6saat uyuduğu oluyor,Dr uyandırma dedi ama bana hiç normal gelmiyor..

Asude colico bizi ishal yapti :)) cocuk gece pirtlamaktan uyuyamadi hep sanci girdi agladi ardindan uzun pirttt sonucu rahatladi bugun de korktum vermedim ikinma devam ediyor tabi :) en iyisi colicoyu kendim kullaniyim kabizlik ceken benim:)))

iyi yapmışsın canım verme rahatsız etti demekki kuzunu...

sen dene bakalım sende işe yararsa bana da söyle arada bende kullanayım

canım ticker da ki yazıyı sormuşsun,, doğum tarihini yazdıktan sonra altta tekrar yazı yazılan bir yer çıkıyordu sanırım oraya yazmıştım...

canım dikiş yerim için 5. gün kontrole gittiğimde Contractubex Jel verdi doktorum çok iyi geldi,,silik bir çizgi var baktıkça ben bile şaşıyorum mucize bi krem..

ağda işi bir süre daha iptal sanırım

Arkadaslar bir ara bebislerinizin resimlerini koyun da iyice gorelim minnoslari bende koyucam su profildeki resimleri pek secemiyorum

Kizlar cildircam, bebegim 5gunluk oldu bugun.. Sabah 8bucukta uyaniyor, 11gibi uyuyor sonra 2saat sonra tekrar uyandi arada doktora gittik geldik suan saat5ten beri uyanik yapmadigim sey kalmadi doymuyor diye 2saat emziriyorum tam uyuyakaliyor yatiriyorum agliyor altini islatmis diye degistiriyorum yine agliyo mama veriyorum hala devam.. Memeye gelince huzur bulup susuyo besigine koydugum an basliyor aglamaya... Nolur yardim edin bebegimin ne derdi var(

Canim ilk haftalarda o kadar uyumasi normal degil.doktorun oyle demis ama 2-3 saatte bir emmeye ihtiyaci var.benim doktorum ve saglik ocagi soyledi.saati kuruyordum zorla uyandiriyordum.lsimdi kendi alisti uyaniyor emmeye..o kadar saat ac kalirsa kan sekeri dusuyor dusunce uyanamiyor ve beslenemeyince sekeri daha da dusuyormus..kisir dongu.bence sen de uyandir ve besle..

canım bazen günü gününe uymuyor bebeklerin, henüz 5 günlük kolik değildir diye düşünüyorum...biz 1 aylık olduk hala arada böyle şeyler yaşıyoruz,,mesela dün gece doğru dürüst hiç uyumadı bugün gündüz de pek güzel uyuduğu söylenemez vee saat 4 de bir başladı nerdeyse saat 9 olmuştu sakinleşti en sonunda babasının göğsünde evde gezinirken uyudu...geçenlerde bir gece arabayla gezdirdik uyudu öylece pusetle çıkardık yukarı sabah 5 e kadar hiç almadık pusette uyudu...bunları yaşayacağız canım hemen endişe etme...

doktorumuzun dediğine göre 3 ay bunlar olacak ama sonrasında bebeğiniz rahatlar diyor

kolikmi değilmi onu anlamak çok kolay .. benim oğlumda vardı kolik .. koliğin saatleri var ağlama nöbetleri .. mesela benim oğlum her akşam saat 16:01 de başlar 00:01 de susardı .. aralıksız ağlardı yani çatlayana morarana kadar ...

kolikli bir bebek annesinin karnında duyduğu seslerle rahatlarmış.. eğerki anne saç kurutma makinası çok kullanıyorsa onun sesiyle evi çok süpürüyorsa onun sesiyle susarmış .. bende çok gezerdim benimkide sokak sesinde susardı hergün sokak sokak dolaşırdık geceye kadar :))

bende bu arada yarın doğuma gidiyorum kasım annelerinden ekime transfer oldum :) yarın için inşalh bebeğimi sağ salim kucağıma almak nasip olur ..bende burda sizler gibi gaz saz sorunlarıyla boğuşurum inşallah..

Off kızlar oğlum ikiniyor uyuyiyor kac saattir ayakta 4 saat oldu normalde çokta. iki kere uyuyup uyanmıştı neyi var ki ikiniyor karnına sicakti tulumu koydum şimdi annem ayağında sallıyor bakalım ins uyur böyle olan var mı ne yapıyorsunuz. Böyle olunca

Kızlar bebekleriniz kaç saat uyuyor?benim kızım uyumaya başlayınca uyandıramıyorum ve bazen 6saat uyuduğu oluyor,Dr uyandırma dedi ama bana hiç normal gelmiyor..

6 saat çok cnm iki saatte bir emmesi lazım.benimki de en fazla iki saat uyuyor zaten başta ben uyandırıyordum şimdi o da alıştı kendisi uyanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…