- 29 Ağustos 2012
- 136
- 11
- 36
slm kızlarrrrr ben cumartesi gecesi birden bire doğurdummm :) 38 + 6 da ... öğlen nişan gibi bişi geldi öncee önemsemedim sonra öylesine bi dr umu aradım gel bi bakalım dedi bi gittim doğum başlamışş ben hala yok bugün doğurmucam diyodumm :) cumartesi akşamı 22 :20 de kızım epidural normal doğumla dünya ya geldiiii :) herşey çok güzelldiii :)
ben burdaki arkadaşlar 40 haftayı doldurunca hep benimde öyle olucak sanıyodumm , herşeyin vakti saati varmışş ... rabbim bekleyen arkadaşlarımada sağlıkla kucaklamak nasip etsin ..
Yesil33 cnm doktoruna sormadan mama verme.sonra basa cikamszsin.kilo alimi normalse neden veresinki?benimkide hep aeanio aglio ama kilosu iyi
Yesil33 cnm doktoruna sormadan mama verme.sonra basa cikamszsin.kilo alimi normalse neden veresinki?benimkide hep aeanio aglio ama kilosu iyi
ahh canım bende hiç istemiyorum ama gelen giden bu çocuk doymuyor diyor sütüm var ama anlatamıyorum eğer biri daha derse bu çocuk doymuyor diye fena kapışacam az kaldı..doyduğu nasıl anlaşılır bilmiyorumki kakasını falan yapıyor güzel sadece uzun süre emiyor
ah canım benim yaşadığım şeyleri yaşamışsın.. ben de o kadar üzülüyodum ki ağlıyodum yeterli olamıyorum diye şimdilerde daha iyi hatta bir haftadan beri çok çok az mama verdik doktor öyle söyledi kilo kontrolü yapıcam dedi 150 gr almış 6 günde az ama doktor ayda 752 gr yapar dedi yeterli dedi yine bu şekilde devam edicez. benim de sütüm öyle şakır şakır gelmiyo senin nasıl? benim uyuyunca dinlenince iyi oluyo yorgun olduğumda hiç yok işte o zaman mama vermek zorunda kalıyoruz
cnm 3 haftada 800 gram almis ii dedi doktorum.gecrn hafta 1 aulikkem 4 kiloydu.canım senın bebiş kaç kilo? benımkı bugün 4 kilo 40 gr çıktı ama 6 günde 150 gr almış çok az geldi bana doktor nordi ama bilemedim
benimkide baya cis yapio kakada.demekki doyuyor.Kakasi sari turuncu olacakmis bir de daha cok idrara bakacakmisiz..her seferinde dopdolu2 agir bir bez olacak yani..
Canim gogsune kendi sutunu sikip sur ve krem kullan ki cabuk iyilessin ve bebegini daha kolay emzir,surunce silmek gerekmeyen kremler ar eczaneden al hemen bence...Kizlar yardim delirmek uzereyim
Benim sipa geceleri hic uyumuyor surekli mizirdaniyo meme istiyo memeyi almiyo zar zor uyutuyorum on dk sonra kalkiyo agliyo mama veriyorum bi damla zor iciyo gazi yok alti temiz niye boyle yapiyo anlamiyorim gunduzleride ben uyuyamiyorum enerjim tukendi
zaten dikislerim cok kotu ustine oturamiyorum dokyor kuru tut dedi ilac falan vermedi cok agriyo normal dogum yapanlar dikisleriniz ne durumda 6 gun oldu dogum yapali her gecen gun agrisi artiyo
günaydın arkadaşlar,
ben bu topiği yeni keşfettim öbürüne girip sizi göremeyince nerde bu kızlar diyordum:)
oglusum12 sordun mu tandem tarama testini?
slm kızlar nihayet bende oğluşuma kavuştum.çok zorlu bir doğum gerçekleştirdim.pazartesi günü 40+4 olmuştum.ne sancı ne nişan nede ağrım yoktu.doktorum suni sancıyla doğumu gerçekleştireceğ,z dedi,saat 11de suni sancıyı verdi akşam 6,30a kadar sancı çektim. doktorum açılmamın 1 cm olduğunu böyle devam ederse 2 gün boyunca suni sancı verse anca açılmamın olması gereken boyuta ulaşacağını söyledi, acil sezeryana alalım dedi bende kabul ettim, iyikşide daha fazla beklememişim bebişim içerde kakasını yapmış.iki gündürde beslenme ile uğraşıyorum, hewr iki göğsümde yara oldu hatta sağ göğsüm kanamaya başladı,ne yapabilirim bu durumda krem kullanmak istemiyorum, ne kadar temizlesemde bebişime geçmesinden korkuyorum, göğüs uçları işe yararmı.
Kizlar yardim delirmek uzereyim
Benim sipa geceleri hic uyumuyor surekli mizirdaniyo meme istiyo memeyi almiyo zar zor uyutuyorum on dk sonra kalkiyo agliyo mama veriyorum bi damla zor iciyo gazi yok alti temiz niye boyle yapiyo anlamiyorim gunduzleride ben uyuyamiyorum enerjim tukendi
zaten dikislerim cok kotu ustine oturamiyorum dokyor kuru tut dedi ilac falan vermedi cok agriyo normal dogum yapanlar dikisleriniz ne durumda 6 gun oldu dogum yapali her gecen gun agrisi artiyo
Kizlar yardim delirmek uzereyim
slm kızlar nihayet bende oğluşuma kavuştum.çok zorlu bir doğum gerçekleştirdim.pazartesi günü 40+4 olmuştum.ne sancı ne nişan nede ağrım yoktu.doktorum suni sancıyla doğumu gerçekleştireceğ,z dedi,saat 11de suni sancıyı verdi akşam 6,30a kadar sancı çektim. doktorum açılmamın 1 cm olduğunu böyle devam ederse 2 gün boyunca suni sancı verse anca açılmamın olması gereken boyuta ulaşacağını söyledi, acil sezeryana alalım dedi bende kabul ettim, iyikşide daha fazla beklememişim bebişim içerde kakasını yapmış.iki gündürde beslenme ile uğraşıyorum, hewr iki göğsümde yara oldu hatta sağ göğsüm kanamaya başladı,ne yapabilirim bu durumda krem kullanmak istemiyorum, ne kadar temizlesemde bebişime geçmesinden korkuyorum, göğüs uçları işe yararmı.