Evet evt fazlasi zarar olabilir. doktoruna danis bakalim. uc aylk oldunuzmu siz
Acd3 ne ki? Biz sadece d3kullaniyoruz gunde 4damla...
Anladim canim evet devit3onerdi s.ocagi anne sutunde yokmus d vitamini o yuzden yanliz dvit takviyemiz var.. Diger bahsettiklerinizi hic bilmiyorum dr.sorcam...siz sağlık ocaklarının önerdiği d vitamini kullanıyorsunuz ,d3 devit3 gibi değişik isimlerde varya hani bu acd 3 de multitabsta aynı içerik isim farklı , a-c-d vitamini içeriyor , kışın c vitamini bağışıklığı artırdığından bunu daha çok öneriyor doktorlar ama devlet ödemiyor , bende kışın multitabs kullanıcam yaza d vitaminine geçeriz sanırım
yokcanım 23 ünde 3 aylık olucaz 8 günümüz kalmış , minik daha benimki teyzesi :)) topikte en son doğuranlardanım bensuni sancıyla doğurdum yoksa gelmeye yoktu daha bizimkinin
Canim sk disini bak ne guzel minik kuzu erkencikten toparladi massallahhh... İstahida acilir insallah tez zamanda bu ara nerdeyse tum kuzular istahsiz oy hele benim kuzu memeyi goruyor feryat figanNasılsınız kızlar.ben ıyı degılım ya hersey yoluna gırıyor yavas yavas ama kız hala mama yemıyor..canım cok sıkılıyor bu duruma ıyıce zayıfladı.mınık bısey oldu yıne.
bılmem kı.o gun 12 satte sadece 100 cc yedı doktor kan sekerını olctu benden bıle ıyı dedıCanim sk disini bak ne guzel minik kuzu erkencikten toparladi massallahhh... İstahida acilir insallah tez zamanda bu ara nerdeyse tum kuzular istahsiz oy hele benim kuzu memeyi goruyor feryat figanece'nin istahsizligi disle mi alakali acaba..
Kızlar merhaba uzun zamandır girememiştim neler olduu böle .Tugçeserdar biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl
bılmem kı.o gun 12 satte sadece 100 cc yedı doktor kan sekerını olctu benden bıle ıyı dedı
Masallah de annesi soyleme cok fazla nazar deyiyor kuzulara...ben iyi bisey olunca kendime soylemiyorum farkindayim ama dile getirmiyorum sirf nazarim deymesin pamuguma diye
Nasılsınız kızlar.ben ıyı degılım ya hersey yoluna gırıyor yavas yavas ama kız hala mama yemıyor..canım cok sıkılıyor bu duruma ıyıce zayıfladı.mınık bısey oldu yıne.
yokcanım 23 ünde 3 aylık olucaz 8 günümüz kalmış , minik daha benimki teyzesi :)) topikte en son doğuranlardanım bensuni sancıyla doğurdum yoksa gelmeye yoktu daha bizimkinin
gecmıs olsun canım bırde mama degısıklıgı yada farklı tat denedıysen ek gıda gıbı ozamanda yemıyorlar abımın oglu bırden mamayı kestı mama degısıklıgınden dolayı ama gecıcı bır sure oluyor takma kafana kılosu ıyıyse
kılosu premature oldugy ıcın ıyı ama benım kızım hasta hastaneden yenı cıktık ıstahı ıyıce kesıldı sımdı eger boyle olursa en gec cumartesı bıdaha hastaneye yatıcak...ek gıdalara baslayalı epey oldu.yenı degıl yanı.gecmıs olsun canım bırde mama degısıklıgı yada farklı tat denedıysen ek gıda gıbı ozamanda yemıyorlar abımın oglu bırden mamayı kestı mama degısıklıgınden dolayı ama gecıcı bır sure oluyor takma kafana kılosu ıyıyse
kız esra 100 cc neresı ıyı kız.benım kızım 24 saate 920 cc ıcıyordu hasta olmadan once.buarada ıdrar tahlılınız ne oldu canım.atlattı mı kuzucuk...bılmem kı.o gun 12 satte sadece 100 cc yedı doktor kan sekerını olctu benden bıle ıyı dedı
Masallah de annesi soyleme cok fazla nazar deyiyor kuzulara...ben iyi bisey olunca kendime soylemiyorum farkindayim ama dile getirmiyorum sirf nazarim deymesin pamuguma diye
Acd3 ne ki? Biz sadece d3kullaniyoruz gunde 4damla...
Bizde 23 nde 4aylik olcaz insallahhOyy nasil zor olmustur gecikmesinin stresi...
Kızlar hala bebeklerınız saatlı beslenmıyormu.ece ılk 1 hafta duzensız beslendı onun dısında hep 3 saate bır.sastım sımdı.ecemı erken duzene gırdı yoksa sızınkı mı gec...
Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - Bebek Maması - Bebek Beslenmesi - Aylık Beslenme Bilgileri
kızım 1 hafta sonra 3. ayını doldurmuş olucak ama hala çok sık besleniyor , sürekli emmek istiyor , ne zaman düzene giricek acaba ? yoksa benmi saatli beslenmeye geçmeliyim ? gerçi meme az geç kalsa basıyor yaygarayı bizimkioff nasıl yapıcamki ?