2012 Ekim bebekleri büyüyor

Evet evt fazlasi zarar olabilir. doktoruna danis bakalim. uc aylk oldunuzmu siz

yokcanım 23 ünde 3 aylık olucaz 8 günümüz kalmış , minik daha benimki teyzesi :)) topikte en son doğuranlardanım ben :KK49: suni sancıyla doğurdum yoksa gelmeye yoktu daha bizimkinin

Acd3 ne ki? Biz sadece d3kullaniyoruz gunde 4damla...

siz sağlık ocaklarının önerdiği d vitamini kullanıyorsunuz ,d3 devit3 gibi değişik isimlerde varya hani bu acd 3 de multitabsta aynı içerik isim farklı , a-c-d vitamini içeriyor , kışın c vitamini bağışıklığı artırdığından bunu daha çok öneriyor doktorlar ama devlet ödemiyor , bende kışın multitabs kullanıcam yaza d vitaminine geçeriz sanırım

siz sağlık ocaklarının önerdiği d vitamini kullanıyorsunuz ,d3 devit3 gibi değişik isimlerde varya hani bu acd 3 de multitabsta aynı içerik isim farklı , a-c-d vitamini içeriyor , kışın c vitamini bağışıklığı artırdığından bunu daha çok öneriyor doktorlar ama devlet ödemiyor , bende kışın multitabs kullanıcam yaza d vitaminine geçeriz sanırım
Anladim canim evet devit3onerdi s.ocagi anne sutunde yokmus d vitamini o yuzden yanliz dvit takviyemiz var.. Diger bahsettiklerinizi hic bilmiyorum dr.sorcam...

yokcanım 23 ünde 3 aylık olucaz 8 günümüz kalmış , minik daha benimki teyzesi :)) topikte en son doğuranlardanım ben :KK49: suni sancıyla doğurdum yoksa gelmeye yoktu daha bizimkinin

Bizde 23 nde 4aylik olcaz insallahh :nazar:Oyy nasil zor olmustur gecikmesinin stresi...

Nasılsınız kızlar.ben ıyı degılım ya hersey yoluna gırıyor yavas yavas ama kız hala mama yemıyor..canım cok sıkılıyor bu duruma ıyıce zayıfladı.mınık bısey oldu yıne.

Nasılsınız kızlar.ben ıyı degılım ya hersey yoluna gırıyor yavas yavas ama kız hala mama yemıyor..canım cok sıkılıyor bu duruma ıyıce zayıfladı.mınık bısey oldu yıne.
Canim sk disini bak ne guzel minik kuzu erkencikten toparladi massallahhh... İstahida acilir insallah tez zamanda bu ara nerdeyse tum kuzular istahsiz oy hele benim kuzu memeyi goruyor feryat figan :KK14: ece'nin istahsizligi disle mi alakali acaba..

Kızlar merhaba uzun zamandır girememiştim neler olduu böle .Tugçeserdar biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl

Canim sk disini bak ne guzel minik kuzu erkencikten toparladi massallahhh... İstahida acilir insallah tez zamanda bu ara nerdeyse tum kuzular istahsiz oy hele benim kuzu memeyi goruyor feryat figan :KK14: ece'nin istahsizligi disle mi alakali acaba..
bılmem kı.o gun 12 satte sadece 100 cc yedı doktor kan sekerını olctu benden bıle ıyı dedı
Kızlar merhaba uzun zamandır girememiştim neler olduu böle .Tugçeserdar biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl

sukur kı ıyı evde hava vermeye devam edıyoruz ama ıstahsız.

bılmem kı.o gun 12 satte sadece 100 cc yedı doktor kan sekerını olctu benden bıle ıyı dedı

Masallah de annesi soyleme cok fazla nazar deyiyor kuzulara... :nazar: ben iyi bisey olunca kendime soylemiyorum :KK1: farkindayim ama dile getirmiyorum sirf nazarim deymesin pamuguma diye :KK53:

gecmıs olsun canım bırde mama degısıklıgı yada farklı tat denedıysen ek gıda gıbı ozamanda yemıyorlar abımın oglu bırden mamayı kestı mama degısıklıgınden dolayı ama gecıcı bır sure oluyor takma kafana kılosu ıyıyse

Cnm bizde 19 unda 3 aylik olucaz dortgun var aramizda. ben sez. oldum. 22sinde olucktm sancm oldu 19 unda oldum.

gecmıs olsun canım bırde mama degısıklıgı yada farklı tat denedıysen ek gıda gıbı ozamanda yemıyorlar abımın oglu bırden mamayı kestı mama degısıklıgınden dolayı ama gecıcı bır sure oluyor takma kafana kılosu ıyıyse

Cnm senin yakusikli nasil iyimi? masallah cok tatli fotografini koymustun biara. benimki diodum seninkide tam tosuncuk.

kılosu premature oldugy ıcın ıyı ama benım kızım hasta hastaneden yenı cıktık ıstahı ıyıce kesıldı sımdı eger boyle olursa en gec cumartesı bıdaha hastaneye yatıcak...ek gıdalara baslayalı epey oldu.yenı degıl yanı.

Masallah de annesi soyleme cok fazla nazar deyiyor kuzulara... :nazar: ben iyi bisey olunca kendime soylemiyorum :KK1: farkindayim ama dile getirmiyorum sirf nazarim deymesin pamuguma diye :KK53:
kız esra 100 cc neresı ıyı kız.benım kızım 24 saate 920 cc ıcıyordu hasta olmadan once.buarada ıdrar tahlılınız ne oldu canım.atlattı mı kuzucuk...

Bizde 23 nde 4aylik olcaz insallahh :nazar:Oyy nasil zor olmustur gecikmesinin stresi...

öff sorma canım yaaa 41 hafta doldu ve hala belirti yoktu , 42. haftada bayrama denk geliyordu birde karnımda kakasını yapabilir die çok stress oldum o yüzden suni sancıyla doğurttu doktorum 41 dolunca ama o kadar zorki suni sancı , öbür tarafa gittim gittim geldim :KK37: o yüzden tövbe ettim bi daha bebek filan yok :18: Allah kızıma ömür versin inşallah

Kızlar hala bebeklerınız saatlı beslenmıyormu.ece ılk 1 hafta duzensız beslendı onun dısında hep 3 saate bır.sastım sımdı.ecemı erken duzene gırdı yoksa sızınkı mı gec...

Kızlar hala bebeklerınız saatlı beslenmıyormu.ece ılk 1 hafta duzensız beslendı onun dısında hep 3 saate bır.sastım sımdı.ecemı erken duzene gırdı yoksa sızınkı mı gec...

benim bebeğim 2,5 ayı geçti 3 ayı doldurmak üzere. beslenme ile ilgili hiç saati yok emdikten sonra bazen 100cc mama içip bir saat sonra tekrar arandığıda oluyor bazen geceleri 5 saat uyanmadan uyuduğuda..beslenme ile ilgili doktorumuz ne zaman isterse besle diyor. ben elimde sürekli mama acaba içer mi diye gezinir vaziyetteyim.

Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - Bebek Maması - Bebek Beslenmesi - Aylık Beslenme Bilgileri

kızım 1 hafta sonra 3. ayını doldurmuş olucak ama hala çok sık besleniyor , sürekli emmek istiyor , ne zaman düzene giricek acaba ? yoksa benmi saatli beslenmeye geçmeliyim ? gerçi meme az geç kalsa basıyor yaygarayı bizimki :KK37: off nasıl yapıcamki ?

bende aynı durumdayım bebeklerimiz sanırım aynı günlerde doğmuş. bizde haftaya 3.ayımızı dolduracağız. valla ben bi ara aç değildir 2 saat bile olmadı bekleyeyim demiştim de nasıl çığlık çığlığa ağlıyor. o zaman anlıyorum zaten açlık ağlaması bu diye çok tipik çünkü. bazen meme emip süt bitince basıyor yaygarayı nasıl gidipte mama hazırlıyorum sen bana sor.

benim bebeğim de 2.5 aylık ama ne beslenme ne uyku düzeni oturtabildim. 3 saatte bir emzireyim diyorum ya uyanmıyo ya hemen acıkıyo. gazı oluyor ondan da gün boyu az az emmek istiyor. gaz sorunu bitince beslenme de düzene girer diye düşünüyorum. geceleri kendisi uyanmıyor ben de hep aynı saatte uyandırmadan emziriyorum en azından bir saatimiz düzenli çok şükür.

X