- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
Bende 52yle hamike kaldim 70 le doguma gittim 58 e kadar indim. Fakat tatli krizleri yasadgmdan 60 a ciktim. sizde oylemisiniz tatli yemeden duramiyorum. Senin uc kilo fazlaligin var hicbisey verirsin. ben sekuz kiloyu nsl vericm uzerime yapsti resmn. hicbi kiyaftm olmuyo hala hamile pantolonumu giyiyorum.
bende ilk ay giydim hamile pantolonu giyiyordum moralim cokbozuluyordu. cok sukur kirkim cikinca kotlari giymeye basladim. gobek bendede varne yazikki. 6 aylik olsun kizim spora gitmeyi dusunuyorum firsat bulabilirsem
Bende de sen gibi uc kilo fazla kaldi oda ne ileri ne geriama ben bi yerde okumustum annenin ac kalma ihtimaline karsi uc dort kilo depo niyetine kalirmis maalesef.heleki benm bebegim hc durmuyor ve ben sadece iki ogub yemek yiyorum cogu zaman ne ileri ne geri ve okadarda uykusuz ve harekete ragmen:-(
Bende 52yle hamike kaldim 70 le doguma gittim 58 e kadar indim. Fakat tatli krizleri yasadgmdan 60 a ciktim. sizde oylemisiniz tatli yemeden duramiyorum. Senin uc kilo fazlaligin var hicbisey verirsin. ben sekuz kiloyu nsl vericm uzerime yapsti resmn. hicbi kiyaftm olmuyo hala hamile pantolonumu giyiyorum.
Ne guzel kotlarin oluyorsa benim baldirdan yukari cikmiyor. fakat gobek ve gogus disinda membunum halimden. cok zayiftim cunku simdi iyi duruyorum. tabi gobek canimi sıkiyor.
slm kızlar nasılsınız?
gelemedim uzun zamandır. 2 hafta oldu işe başlayalı önce annemlerle kaldı doruk, 4 gündür de bakıcıya gidiyoruz
hergün vicdan azabıyla bırakıyorum oğlumu
sütüm de gündüz yeterli olmamaya başladı 1 ya da 2 öğün mama vermeye başladık
mama öncesi başlayan alerjisi mamayı verdiğimiz ilk gün tavan yaptı oğlumun, pazartesi gecesi acile gittik, heryanı kabarmıştı
salı kendi doktorumuza gittik şükür ciddi bir durum yokmuş, bana çikolata, yumurta ve baharatları yasakladı
çok şükür gündüz sakin duruyormuş oğlum, ilk 3 gece çok fena acısını çıkardı bizden tabi
bırakmamıza tepki verdiğini düşündüm hepçok canım sıkılıyor
Merhaba kızlar.bugun hastaneye kontrole geldık kızımı hastaneye yatırdılar cok uzgunum.suan hastanedeyız.aglamaktan yorgun dustu ve uyudu.
selam kızlar nasılsınız büyük kızım hasta ateşli ve kusuyo berbatım bebekle zor oldu baya bu arada bende daha hiç hastalanmadım berbat sinirliyim yorgunum offf şu yaz gelsede rahatlasak acık((
Ne oldu niye yatirdilar hay allah ya bu kuzular bizi oldurcek
benim kızımı en az 2 kere tutuyor hıçkırık..doktor normal dedi..ama zor oluyor..bir de benim kız bir iki kere emerken boğazında kaldıçok korktum şimdi emzirirken tedirgin olyorum..hıçkırık varsa bitmesini bekliyorum..
kızlar sadece anne sütü veren ve biberon kullanmayanlar nasıl anlıyorsunuz bebeğin doyup doymadığını,sütün yeterli olup olmadığını...
solunumda problem var hastaydı zaten balgam felan vardı atamadı ne zamandır.burnu tıkalı..valla olmez sag kalırsak yaza rahatız.
solunumda problem var hastaydı zaten balgam felan vardı atamadı ne zamandır.burnu tıkalı..valla olmez sag kalırsak yaza rahatız.
saol canım salgın varmıs bızımkıyle bırlıkte bırsuru cocuk var hastanede hepsı aynı sıkayet.cok gecmis olsun cnm yaaumarim en kisa zamanda iyilesir, ne oldu peki usuttu mu neden oldu biliyor musunuz? yazik kuzucuga..
amın canım saolcok gecmis olsunAllah sifa vrsin
Merhaba kızlar.bugun hastaneye kontrole geldık kızımı hastaneye yatırdılar cok uzgunum.suan hastanedeyız.aglamaktan yorgun dustu ve uyudu.
biberon icmiyor sadece emiyor hemde tejemeyihuzurlutsa elinicokistahli emmiyorsa doymus diyorum. ama tek meme emdigi icin saatte bir emmek istiyor. doymadigini yada aciktigini genelde elini emerek belli ediyor. farketmezsem yaygarayi kopariyor cani cok yanmis gibi agliyor