Banyodan korkmuyorum ben hallediyorum cok sukur. valla dedigin gibi deneyim kotu olunca cesret bitti gitti. ama mecburum kesicem. senin prenses birseyler tutabiliyomu peki ne kadarlik oldu. ben gun icinde eldivnini cikariyorum oyuncklrina kolunu uzatiyo gibi ama tutamiyo henuz. elleri elfivrnde fiyemi acaba diyorum taniyamiyo hala yoksa erkenmi
bize prima yaramadı kırmızı kabarıklıklar olustu hemen bıraktık, huggies den çok memnunum. hiç pişirmedi. primayla uzun kalınca pişikte olmuştuk. bi yakınım kaka çıkma sorununu prima aktif bebek ile çözdü, tüm bezleri denedi paket paket en son aktif bebekle çözdü, onda ekstra bi tabaka varmış, primium care fazla ince, kaka çok olunca ememiyo diyodu. ama prima aktif emiyomuş
ne iş yapıyordun ?
benim kızımda öyleydi , bende ishal olsa nerden anlicaz diyordum :44: doktoru günde 5 kere ve üstü yapıpta bezinden taşarsa ishaldir , 5 ten azsa normaldir demişti ama biz rotavirüs aşısını yaptıralıdan beri ishal gibi değil artık kızımın kakası
Günaydın güzel anneler..Sonunda kızımı rahatça emzirme yolunu buldum:) emzirirken ninni söyleyince çok güzel emiyor ve sonrasında uyuyor.. Ha hayyy çok mutluyum.. Demekki kizimin canı emzirirkende ninni istiyormuş :) Sanırım böyle böyle birbirimizin huylarını anlıcaz şu en mışıl mışıl uyuyor..Şuan kahve keyfi yapıyorum gelin beraber yapalım :) Ayy neşem pek bir yerinde bugün temizlik yapmayı düşünüyorum ev berbat durumda utanç duydum :) vakit bulursam saçlarıma fön çekiciimm saçlarım çok uzun ve gür olduğundan deli kadınlar gibi görünüyoruummm :) Sizlere güzel pozitif enerji gönderiyorum HEPİNİZE GÜNAYDINNNNNN
3ay18 gunluguz teyzosu.. Tutuyor canim 2sallayip dusuruyor geriKesinlikle eldivenlerini cikarmalisin arkadasim hadi bi cesaret... Banyo konusundada bana bi cesaret
uyurken bebek makası ile kesiyorum hani şu ucu yuvarlak olan küçük makas var ya. eldiveni artık takmamalısın çünkü eliyle tutmayı çok geç öğrenir diyorlar. ellerini incelemesi tutmaya çalışması için gerekli. bu arada kestikçe keskinleşiyo tırmakları, şuan yüzümde koca bi çizik var kızımın pençeleri yaptı :)
ınsallah canımTamam canim yaza insallah cok isterim.
erken gorseydım mesajını alırdım dur bı yarın alıyım yagda surıyım yaacı elma yağıyla ayaklarının altına masaj yap , sonrada sıcak birşey ısıt koy , çok iyi geliyor
sımdı yıne pırıncı bıraktım ır sure kusmalar basladı tekrar pırınce gecınce azaldı...Daha oncede senle konusmustuk onuda denedim ama gunde iki kere oda 60cc kadar mama veryrm ya cok fazla farketmedi bende.zaten gavisconda kullandik bir kutu.senn bebegin erken dogmusya belki sindirim sistemi tam oturmamisti,bebisin gelistikce mide kapakcigida gelistigi icin artik kusmasida durmus olabilir.bende oyle olmasini hayal edyrm ama uc ay bitti genede duzelmedi:-(
ımkansız dıye bırsey yok canım hem adet gecıkmesı hamıle oldugundanda olabılır.bende ıdrar testlerı hep yanlıs cıkar mesela bence gıt bır salık ocagında kan aldır..cunku benım kızımın 40 cıktıktan sonra hamıle kaldım benEşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz yeni evliyiz ve işim gereği 2 sene hamile kalmamam lazım. Eşim korunmayı istemiyor yani kondom kullanmıyyor, ne dediysem ikna edemedim. bendede tansiyon sorunu olduğundan doktor doğum kontrol vermiyor. adetim tam 2 ay gecikti. 1 ay önce gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı. ondan ondan 1 hafta sonra kan testi yaptım ve 0.563 çıktı yani yine negatif. ama adet olmayınca 5 gün önce tekrar evde gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. şu an sigortam olmadığı için doktora gidemiyorm malsef, son bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor. ben önceden de adet olmadan önce aynı belirtileri 1 hafta önce yaşardım ama akıntım da çoğalırdı şimdi akıntı yok gibi. benim asıl sorum mesela adet gecikten sonra ki cinsel ilişkilerde hamile kalma riski olayı var mı? sonuçta yumurtalıklar çatlamıyo yenilenmiyor? lütfen bi yorum yapın kafayı yicem.
ınsallah canım
erken gorseydım mesajını alırdım dur bı yarın alıyım yagda surıyım ya
sımdı yıne pırıncı bıraktım ır sure kusmalar basladı tekrar pırınce gecınce azaldı...
ımkansız dıye bırsey yok canım hem adet gecıkmesı hamıle oldugundanda olabılır.bende ıdrar testlerı hep yanlıs cıkar mesela bence gıt bır salık ocagında kan aldır..cunku benım kızımın 40 cıktıktan sonra hamıle kaldım ben
3. ay kontrolümüüzden geldik 6400 gram 63 cm'iz, geç kalmışız rota aşısı olamadık üzgünüm. Çocuğum bu virüse yakalanırsa çok suçluluk hissedeceğim...
masallah canım..3. ay kontrolümüüzden geldik 6400 gram 63 cm'iz, geç kalmışız rota aşısı olamadık üzgünüm. Çocuğum bu virüse yakalanırsa çok suçluluk hissedeceğim...
var canım olmaz mı benım kızım ne bulsa emıyor.benim kızım alt dudağını emiyor sizde de var mı böyle durum
Benimki de emıyorbenim kızım alt dudağını emiyor sizde de var mı böyle durum
Kızlar merhaba
ben 40 ım çıktığı gün adet oldum bebegım 10 gun sonra 3 ay doldurucak adet olamadım hala.gecen ay tam 8aralıkta 40 ımın bittiği gün olmuştum bu tam 1 ay geçtı hala olmadım neden acaba
Canm bebek makasi dedigin norml tirnak makasinin kucugumu. benmki oyle. evet bende elini kesfetmesine engel olmamak icin hemn cikarmk istiyorum eldivenleri.