2012 Ekim bebekleri büyüyor

3ay18 gunluguz teyzosu.. Tutuyor canim 2sallayip dusuruyor geri Kesinlikle eldivenlerini cikarmalisin arkadasim hadi bi cesaret... Banyo konusundada bana bi cesaret

Yok canim yok aktif bebekten gectik huggies e sonrada premium care de kaldik ama hic memnun degilim... Evy baby deniycem ama elimdeki paketleri bitirmeliyim

3-4kere yapiyor ama hepte siziyor sanirim ishal ya eskisi gibi purtuklu de degil...

Aman masallah arkadasim cok soyleme kendine bile annenin nazari cok degermis.. Deli kadin kiz bende bu lafta kendimi gordum ayni valla iyi benzetme ben emzirirken gerekmedikce konusmuyorum bile konusunca emmeyi birakip beni dinliyor pamuk kuzum...

3ay18 gunluguz teyzosu.. Tutuyor canim 2sallayip dusuruyor geri Kesinlikle eldivenlerini cikarmalisin arkadasim hadi bi cesaret... Banyo konusundada bana bi cesaret

Masallah size. ayy cok geriliyorum ya hep ertesi gune erteliyorum keserim die kesemiyorum oglumun canini acitirim yine diye. sende korkma banyodan azck buyusun beraber girin banyoya daha kolay oluyomus ben henuz denemedim.

Canm bebek makasi dedigin norml tirnak makasinin kucugumu. benmki oyle. evet bende elini kesfetmesine engel olmamak icin hemn cikarmk istiyorum eldivenleri.

Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz yeni evliyiz ve işim gereği 2 sene hamile kalmamam lazım. Eşim korunmayı istemiyor yani kondom kullanmıyyor, ne dediysem ikna edemedim. bendede tansiyon sorunu olduğundan doktor doğum kontrol vermiyor. adetim tam 2 ay gecikti. 1 ay önce gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı. ondan ondan 1 hafta sonra kan testi yaptım ve 0.563 çıktı yani yine negatif. ama adet olmayınca 5 gün önce tekrar evde gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. şu an sigortam olmadığı için doktora gidemiyorm malsef, son bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor. ben önceden de adet olmadan önce aynı belirtileri 1 hafta önce yaşardım ama akıntım da çoğalırdı şimdi akıntı yok gibi. benim asıl sorum mesela adet gecikten sonra ki cinsel ilişkilerde hamile kalma riski olayı var mı? sonuçta yumurtalıklar çatlamıyo yenilenmiyor? lütfen bi yorum yapın kafayı yicem.

Tamam canim yaza insallah cok isterim.
ınsallah canım
acı elma yağıyla ayaklarının altına masaj yap , sonrada sıcak birşey ısıt koy , çok iyi geliyor
erken gorseydım mesajını alırdım dur bı yarın alıyım yagda surıyım ya
sımdı yıne pırıncı bıraktım ır sure kusmalar basladı tekrar pırınce gecınce azaldı...

ımkansız dıye bırsey yok canım hem adet gecıkmesı hamıle oldugundanda olabılır.bende ıdrar testlerı hep yanlıs cıkar mesela bence gıt bır salık ocagında kan aldır..cunku benım kızımın 40 cıktıktan sonra hamıle kaldım ben

40 çıktıktan sonra ne demek? ben kan testi yaptırdım ama negatf

3. ay kontrolümüüzden geldik 6400 gram 63 cm'iz, geç kalmışız rota aşısı olamadık üzgünüm. Çocuğum bu virüse yakalanırsa çok suçluluk hissedeceğim ...

3. ay kontrolümüüzden geldik 6400 gram 63 cm'iz, geç kalmışız rota aşısı olamadık üzgünüm. Çocuğum bu virüse yakalanırsa çok suçluluk hissedeceğim ...

Masallah gayet iyi boyu ve kilosu. nie gec dediki doktorunuz. bizim doktorumuz ucuncu ay kontrolunde yapicaz dedi. hem asi kartinda 2-3ay dio.

14 hafta 6 günden sonra rota yapılmıyormuş biz 13 hafta 4 günlüğüz bir de mide problemimiz var yan etki olarak geç kalındığı için kusma riski varmış dr önermedi yaptıramadık üzgünüm, ama herhangi bir sağlık sorununuz yoksa 15 haftaya kadar yapıılıyor 12. haftada yapılıyor daha çok bizde 12. haftayı geçirmeseydik yapılacaktı bilmiyordum

Kızlar merhaba
ben 40 ım çıktığı gün adet oldum bebegım 10 gun sonra 3 ay doldurucak adet olamadım hala.gecen ay tam 8aralıkta 40 ımın bittiği gün olmuştum bu tam 1 ay geçtı hala olmadım neden acaba

Duzenin olusmamistir henuz endiselenme bence. tabi hamile kalma olasiliginda var eger iliskin olduysa. bizde sekuzgun sonra uc ayimizi doldurucaz ben hala adet olmadim. emzirdigimiz surece olmayabilirmisiz.

Canm bebek makasi dedigin norml tirnak makasinin kucugumu. benmki oyle. evet bende elini kesfetmesine engel olmamak icin hemn cikarmk istiyorum eldivenleri.

canım tırnak makasının küçügü değil, normal makas gibi, ucu keskin ama cocuga batmasın diye de yuvarlak. resmini ekledim. ondan al çok kolay oluyo kesmek.

süt için prolaktin salgılıyoruz ya, bütün hormonlarımız baskı altındaymış, o yüzden adetimiz düzene girmesi 2 yılı bulabilirmiş çok normal dedi doktor. sıkıntı etmeyin kızlar. 2 yıl biz biz değiliz yanii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…