2012 Ekim bebekleri büyüyor

bugun kizim sabahtan beri hic emmedi. gaz sacisi vardi bacaklarinu cekip durdu agladi surekli.peynir kesigi seklinde kustu az az emdigini. simdibanyo yaptirdik uyudu. saatlerdir ac moralim cok bozuk 1 haftadirda hickilo almamis:

hastane de yatmanın ne kadr zor ve yıpratıcı oldugunu bılıyorum yaşadım
Allah yardımcınız olsun tez zmn da iyileşsin inş.
ınsallah canım ecenın bu ılk yatısı degıl.kızım hastaneden nefret edıyor.hemsıre gordumu cıglık atmaya baslıyor.
tuğçee canım allahtan acil şifalar dilerim kuzuna geçicek inşallah allah yardımcın olsun...
ınsallah canım.saol
Canim yaa of kiyamam.. Biliyorum kuzunu oyle gormek cok uzucu ama guclu olmalisin.. Bol bol dua edicem melegin icin,allahim sifasini versin ecemizin... Ece guclu bi bebek biliyorsun tez vakitte toparliycak annesi...
guclu olmaya calısıyorum ama benım hareketlı kızım hıc hareket etmez oldu.dogum yaptıgım katta kalıyoruz.ebesı felan gordu eceyı sasırdılar nasıl buyumus dıyor herkes.senınkını neyı var canım?yıne huysuz mu ıdrar yolu enfeksıyonu ne oldu?

Gunaydın kızlar sabah saat 7.kızımda ınanılmaz bır degısıklık oldu gozlerını felan actı artık,o baygın halı gıttı allaha sukur.nefeslerıde dune gore cok ıyı.umarım boyle gıder.cok yıprandı kızım 2 gunde.kızıma ozel saglık sıgortası yaptırmaya karar verdık.daha ıyı olucak.ayrıca hastanemızıde degıstırıyoruz.bu hastane aynı devlet gıbı olmus bırde cuvalla para alıyolar.kızımın ılaclarını bıle ben verıyorum..

Cok sukur canim. masallaah ece ye. bencede hizmet kotuyse kesinlikle degistir. ben uc tane cocuk doktoru degistirdim. ve hala bulamadim kafama gore. dorduncuyu ariyoru
m.

Aa cok sukur canim masallah subhanallah bak cabucak toparlanmaya baslamis

Bugun 1haftamiz doluyor antibyotigimizin son gunu yarin tit yapilcak tekrar.. Mizmiz benim kizim

Cok sukur canim. masallaah ece ye. bencede hizmet kotuyse kesinlikle degistir. ben uc tane cocuk doktoru degistirdim. ve hala bulamadim kafama gore. dorduncuyu ariyoru
m.
doktorumuz ıyı aslında dogumuda burda yaptım gayet ıyıydı ama bızım kızı normal yetıskınlerın oldugu kata yatırdılar hemsıreler bıseyden anlamıyor.
Aa cok sukur canim masallah subhanallah bak cabucak toparlanmaya baslamis
evet hatta doktor ne yaptın bu kıza cok duzelmıs eve gıdebılırsın dedı.dusun yanı ben hemsırelerden daha ıyı tedavı ettım cunku burnunu sureklı aspıre ettım acıldı yavrum.
Bugun 1haftamiz doluyor antibyotigimizin son gunu yarin tit yapilcak tekrar.. Mizmiz benim kizim
ınsallah duzelmıstır mınık farem benımm.mızmızlanmada benımkınınde asag kalır yanı yok yanı..

cok sevindim, cok sukur cabucak toparlanir insallah..

Senin adına çok sevindim. bir anne için bebeğini iyi görmekten daha mutlu edecek bir şey düşünemiyorum, çarçabuk evinize dönersiniz inşallah.

cok sevindim, cok sukur cabucak toparlanir insallah..

Senin adına çok sevindim. bir anne için bebeğini iyi görmekten daha mutlu edecek bir şey düşünemiyorum, çarçabuk evinize dönersiniz inşallah.

hemde nasıl zor desteklerınız ıcın tesekurler.kızımın durumu mucızevı bır sekılde duzeldı.bugun taburcuyuz.evde devam edıcez tedavıye makıneyle hava verıcez surekl

evet aynan bu şekilde yapılıyor , doktorlar yanlış biliyor olamaz sanırım zamanını :))

bende olmadım hiç normal doğum yaptım 35 gün kadar azalan artan bi kanamam oldu dahada bişey yok , olmamaktan hiç şikayetçi değilimde doğum kontrol hapı kullansak olurmuyuz onu merak ediyorum :44:

bugun kizim sabahtan beri hic emmedi. gaz sacisi vardi bacaklarinu cekip durdu agladi surekli.peynir kesigi seklinde kustu az az emdigini. simdibanyo yaptirdik uyudu. saatlerdir ac moralim cok bozuk 1 haftadirda hickilo almamis:

acı elma yağı sürün karnına saat yönünde masaj yaparak , bezini açıp bacaklarını kendine doğru büküp bırakın bikaç kez , sonrada karnına ve ayaklarına sıcak su torbası koyun , yüzüstü şekilde daha rahat ediyorlar birde nurse harveys die bir şurup var , günde 6 defaya kadar verebilirsin , ben çok faydasını gördüm düzenli kullanınca ha birde beslenmesini yatar pozisyonda değil yarı dik 45 derece gibi yaparsan daha emerken çıkartıyor gazı bu şurup

hemde nasıl zor desteklerınız ıcın tesekurler.kızımın durumu mucızevı bır sekılde duzeldı.bugun taburcuyuz.evde devam edıcez tedavıye makıneyle hava verıcez surekl

2 gündür neler olmuş , ben giriyorum sayfaya , geçmişten başlıyorum ama 1 sayfa okumadan cimcime ağlıyor , uyurken bile yokluğumu hissediyor sanki ece bebeğe çok geçmiş olsun canım , neyseki atlatmışsınız anne sütünü az aldığından kolay hastalanıyor olabilir herkes bebeği anne sütüyle büyüsün ister ama olmadımı olmuyor işte :/ birde biz multitabs kullanıyoruz a-c-d vitamini içeriyor die , onunda faydası oluyor sanırım bağışıklığa gerçi devit 3 daha çok d vitamini içeriyormuş , kış geçsin ona geçicem bende sanırım

Gecmis olsun canım
cok üzüldüm

merhaba kizlar iki gundur sikintimiz var. dundenberi 500 ml sut anca emdi ancak surekli peynir biciminde emdigi sutleri cikardi.dunden beri dogru duzgun kaka cis yapmadi. ne yapacagimi bilemiyorum. doktora gotursem mi acaba.. kan alacaklarda cani yanacak diye korkuyorum. ama boyle ne kadar surecek bilmiyorum. emmedigi icin sutumde azakiyir. belki emer acikir diye sagmuyirum. biberinlada icmiyor.. napcam ben?

Canim uyku arasinda yanina uzanip emzirmeyi denesen... Benim pamugumunda bu aralar uyanikken memeyle arasi yok ben kucagima alip emzirmeyeli haftalar oldu istemiyor cunku

Canim o emmeme problemi bizdede var. memeye yatrdigim gibi basiyor cigligi. mizmiz surekli. ac biliyorum ama emmiyor. uyuyor uyandiginda bi emerse emiyor. bende cok uzuluyorum moralim bozuluyo. uc aylik olalim kilo artisinda anlicaz.

Canim o emmeme problemi bizdede var. memeye yatrdigim gibi basiyor cigligi. mizmiz surekli. ac biliyorum ama emmiyor. uyuyor uyandiginda bi emerse emiyor. bende cok uzuluyorum moralim bozuluyo. uc aylik olalim kilo artisinda anlicaz.

ayni ya cok canim sikiliyor elini parcalayacak gibi emiyor memeyi emmiyor. gece emdi Allahtan. birde cok az emiyor 5 dk sonra peynir seklinde cikariyor. yaradigi zamn yada fazlasini kusar derler ama emmuyorki fazlasi olsun. 3 aylikken 6600 du. dun tarttik 6500 cikti. yani zayiflamis gorunuyor. bide seninki yapiyor mu bilmiyorum memeyi emiyor sut geldi mi basini cekiyor akitiyor. fiskirma bitti.mi damla damla emiyor uyuyor

Canim uyku arasinda yanina uzanip emzirmeyi denesen... Benim pamugumunda bu aralar uyanikken memeyle arasi yok ben kucagima alip emzirmeyeli haftalar oldu istemiyor cunku

oylede deniyorum almiyor hcok acbiikinca az birsey emip cekiyor kendini. istahsizlik var birde bigun hic kaka yapmiyor ikiniyor ikiniyor. huzursuz oluyor emmek istemiyor. ertesi gunde fazla fazla kaka yapiyor acaba sindirim problemimi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…