benim bebeğim hiç kusmadığı halde sırf agzına bişeyler gelip çiğneme hareketi yapıyo diyo doktor reflü teshisi koydu ve bebekler için olan gaviscon var ondan yazdı, aldık ama içim rahat etmedi vermeden önce çocuk doktoru arkadaşıma danıştım, sakın verme gerek yok, o fizyolojik kusma, tüm bebeklerde olur, akcigere kacma yoksa yada kilo alımını engellicek kadar çok değilse biz tedavi etmeye gerek görmüyoruz dedi.
istersen gavisconu doktoruna bi danış canım yada biraz daha dişini sık
süt için prolaktin salgılıyoruz ya, bütün hormonlarımız baskı altındaymış, o yüzden adetimiz düzene girmesi 2 yılı bulabilirmiş çok normal dedi doktor. sıkıntı etmeyin kızlar. 2 yıl biz biz değiliz yanii :)
3. ay kontrolümüüzden geldik 6400 gram 63 cm'iz, geç kalmışız rota aşısı olamadık üzgünüm. Çocuğum bu virüse yakalanırsa çok suçluluk hissedeceğim...
Eki Görüntüle 602600
canım tırnak makasının küçügü değil, normal makas gibi, ucu keskin ama cocuga batmasın diye de yuvarlak. resmini ekledim. ondan al çok kolay oluyo kesmek.
Sagol canim mesajin icin gaviscon verdi doktorum bir kutu bitirdim ama o anki aldgi besini kusmuyordu etkisi gecince gene basliyordu.gececegine emin olsam sabredecegimde yinede icim rahat etmiyor iste.
rota virusu aşısının ilk dozu 3 aylıkken yapılıyor..sağlık ocağına gidiyorsanız doktorunuz yeterli bilgiye sahip olmayabilir..nitekim bazı yerlerde talep olmadığı için çalışanlar tecrübeli olmuyor...her doktorunda branşı farklı..
rota virusu aşısı verem asisindan 1 ay sonra olması gerekiyormuş..biraz araştırın derim..
benim kızım alt dudağını emiyor sizde de var mı böyle durum
ayyy benimde aynıı . memeden ayrılınca bile alt dudağını ya da elini emmeye çalışıyor.doktoruma soracağım bende.emzik ver çoğu ama ben vermek istemiyorum
kızlar bebeğim 3 ayı geçti doğalı hala adet görmedim.geçen belim ve kasık ağrım olunca sevinmiştim olacak diye ama olmadı.en geç ne zamana kadar olması gerekiyor bilen var mı ? bir de doğumdan sonra kontrol için gittiniz mi hiç jinekolojiye?
kızlar bebeğim 3 ayı geçti doğalı hala adet görmedim.geçen belim ve kasık ağrım olunca sevinmiştim olacak diye ama olmadı.en geç ne zamana kadar olması gerekiyor bilen var mı ? bir de doğumdan sonra kontrol için gittiniz mi hiç jinekolojiye?
eeemzirmek kilo verdiriyor diyorlar rejim yapmadanemzirerek zayiflayan var mi?
Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz yeni evliyiz ve işim gereği 2 sene hamile kalmamam lazım. Eşim korunmayı istemiyor yani kondom kullanmıyyor, ne dediysem ikna edemedim. bendede tansiyon sorunu olduğundan doktor doğum kontrol vermiyor. adetim tam 2 ay gecikti. 1 ay önce gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı. ondan ondan 1 hafta sonra kan testi yaptım ve 0.563 çıktı yani yine negatif. ama adet olmayınca 5 gün önce tekrar evde gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. şu an sigortam olmadığı için doktora gidemiyorm malsef, son bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor. ben önceden de adet olmadan önce aynı belirtileri 1 hafta önce yaşardım ama akıntım da çoğalırdı şimdi akıntı yok gibi. benim asıl sorum mesela adet gecikten sonra ki cinsel ilişkilerde hamile kalma riski olayı var mı? sonuçta yumurtalıklar çatlamıyo yenilenmiyor? lütfen bi yorum yapın kafayı yicem.
vall emzirmek kilo verdiriyor diyorlar ama malesef ben kilo veremedim, cunku emzirdiginde vucut sut uretmek icin 500 kalori aliyor, ama ben zaten eskiden aldigimdan daha fazla kalori aldigimdan 500 eksik olmasi malesef bana yaramiyorhamile olmadan once dikkat ederdim yediklerime ama simdi asureydi helvaydi derken eskiden daha fazla kalori aliyorum. Bir de bebegimle ilgilenmekten evde ozellikle ogeln ve sabah dogru duzgun birseyler pisirmeye vaktim olmuyor, surekli atistiriyorum onun da etkisi var tabi, duzensiz beslenme ile kilo vermek zor.
ben 60 la hamile kaldim 73 ile dogum yaptim. dogumdan sonra 64 e indim simdi 63 um. kilo vermk istiyorum sutim olsu diye sut helvalae tatlilar vermk ne mumkun
ben 60 la hamile kaldim 73 ile dogum yaptim. dogumdan sonra 64 e indim simdi 63 um. kilo vermk istiyorum sutim olsu diye sut helvalae tatlilar vermk ne mumkun