2012 Ekim bebekleri büyüyor

Cnm cok uzuldum. gecmis olsun.
saol canım
Canim cok gecmis olsun okudum uzuldum Allah acil sifalar versin Ece kizimiza :nazar:

saol canım,ınsallah gecer.evden dısarı cıkmayan kalabalıga gırmeyen cocuk nasıl oluyorda boyle hasta oluyor anlamıyorum.kafayı yıycem ya.mıllet yenıdogmus cocugu batanıyeye sarıp gezdırıyor.bısey olmuyor bızımkı kat kat batanıye.dısarı cıkarken mont battanıye.evde ayrı dısarda ayrı gıydırıyorum.bıberonlarını ıyıce yıkayıp kaynatıp kullanıyorum.anlamaım ya nerde yanlıs yapıyorum.

Kizlar gunaydin, bebegimin eli surekli sag kulaginda cekmeye calisiyor, oynuyor, dun gece de tirnagiyla icini kanatmis. Kulak agrisi olsa aglar durmaz diycem ama aglamiyor da. Benzer durum yasayan var mi , acaba kulak gelisi mi ile ilgili birsey mi?

solunumda problem var hastaydı zaten balgam felan vardı atamadı ne zamandır.burnu tıkalı..valla olmez sag kalırsak yaza rahatız.

çok geçmiş olsun canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim bebeğimi de 2 buçuk aylıkken yatırdılar hastaneye serum taktılar küçücük yavruma bir hafta yattık solunum yolu enfeksiyonu çok şükür atlattı çok zor günlerdi umarım kısa zamanda iyileşir :KK5:ne kadar sakınırsak sakınalım olacağı varsa oluyor işte:KK14::KK14:Allah yavrularımızı korusun

solunumda problem var hastaydı zaten balgam felan vardı atamadı ne zamandır.burnu tıkalı..valla olmez sag kalırsak yaza rahatız.

Canim allah acil sifasini versin kuzunun tez zamanda iyilesir insallah eski nesesine doner... İnan bende diyorum olmez sag kalirsak diye hic buyumicekler gibi geliyor :KK14: iyi haberlerini bekliyoruz..

Eminmisin canim biz ikinci ayinda verem asisi ile birlikte yaptrdik.hatta o gun bir kol iki bacak agizdanda rota virusu olmak uzere dort asi olduk biz.ucuncu ayda asimiz yok dorduncu aydada rotanin ikinci dozu var.etrafimdaki butun annelerde oyle yaptirdilar.

ilk çocuğumun aşılarını ist özel bir hastanede yaptirmistim..doktor ilk dozunu 3. ayda yaptırmıştı ve 2 dozlu olan aşıyı önermişti..
ikinci çocuğumu başka şehirde özel hastanede dogurdum ancak asi yapmadiklarini söylediler..bende 2 aydan sonra artık ozele gitmeme karari aldim hem uzak hemde daha tecrubeli sayilirim diye..3 ay dolunca asiyi alip saglik ocaginin yolunu tuttuk..doktorun hicbir fikri yoktu..yan odanin hemsiresine yonlendirdi..hemsire verem asisi olmus mu? olmussa uzerinden 1 ay gecmeden kesinlikle olmaz yapmam dedi...

cevaplarınız için teşekkürler. demekki emzirdiğin sürece normalmiş adet görmemiş içim rahatladı. kilo konusunda yazan arkadaşlar olmuş ,en kötü olan benimdir galiba. hamilelikte 27 kilo aldım. toplam 12 kilo kadar gitti. 36 bedenden 40-42 beden olmak çok sinir bozucu kodları bırakın üstüme giydiklerim bile olmuyor :KK43:(

sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. şu an 2,5 aylık olan bebeğimle yaklaşık 15 gün sonra 6 saatlik bir araba yolculuğu yapmayı planlıyoruz annemlere gidicez. sizce sorun yaşar mıyız? araba ile yolculuk yapan var mı? çok mola vermek gerekiyor mu? bu soğukta hasta ederiz diye korkuyoruz. fikirlerinizi bekliyorum...

Canim allah acil sifasini versin kuzunun tez zamanda iyilesir insallah eski nesesine doner... İnan bende diyorum olmez sag kalirsak diye hic buyumicekler gibi geliyor :KK14: iyi haberlerini bekliyoruz..

canım ece dun gece hıc uyumadı bugun gunduz uyudu ve hıc ıyı degıl.yuzu bembeyaz gozlerı kırmızı goz altları mor.burnu tıkalı sureklı hava verıyorlar ama acılmıyor bırturlu.10 gun hastanedeymısız.

canım ece dun gece hıc uyumadı bugun gunduz uyudu ve hıc ıyı degıl.yuzu bembeyaz gozlerı kırmızı goz altları mor.burnu tıkalı sureklı hava verıyorlar ama acılmıyor bırturlu.10 gun hastanedeymısız.

çok geçmiş olsun cnm. en kısa zamanda iyileşir kuzun inşallah...

gercekten cok zor olmali hem Ececik icin hem de sizin icin..insallah 10 gun olmadan iyilesir kuzucuk, bu gunleri de atlaticak annesi.

sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. şu an 2,5 aylık olan bebeğimle yaklaşık 15 gün sonra 6 saatlik bir araba yolculuğu yapmayı planlıyoruz annemlere gidicez. sizce sorun yaşar mıyız? araba ile yolculuk yapan var mı? çok mola vermek gerekiyor mu? bu soğukta hasta ederiz diye korkuyoruz. fikirlerinizi bekliyorum...

Biz kasimda 35 gunluktu antalyadan istanbula geldik 8 saat filn suruyor bizimki 12 saat filn surdu arabada sorun olmuyor sicakligi 26 dereceye ayarladik norml bi kiyafetle iki kere mola verdik uzun molalar iyice giydirip indirdim bide iceri girene kadar hep yuzunu ortuyorum ben halada direk soguk havayi cekmesin icine diye sukur bi sorun yasamadik araba hareket halindeyken bi sure sonra uyuyor

Cok gecmis olsun canim rabbim tez zamanda sifasini verir ins

Tugce inan cok uzuldum. allah dermansiz dert vermesin iyilesir bebegin. sebep neymiski canim ya. Yerim ben kuzunu.

saol canım

saol canım,ınsallah gecer.evden dısarı cıkmayan kalabalıga gırmeyen cocuk nasıl oluyorda boyle hasta oluyor anlamıyorum.kafayı yıycem ya.mıllet yenıdogmus cocugu batanıyeye sarıp gezdırıyor.bısey olmuyor bızımkı kat kat batanıye.dısarı cıkarken mont battanıye.evde ayrı dısarda ayrı gıydırıyorum.bıberonlarını ıyıce yıkayıp kaynatıp kullanıyorum.anlamaım ya nerde yanlıs yapıyorum.

Cok pinpirikliyiz galiba ondan bende dogru durust disari bile cikmiyorum hep onla ilgileniyorim eve kndime bsktigim yok ama ya ishal oluyo ya oksuruyo simdide burnu tikali bizmkininde kendini usutursende sutten gecer dediler giydigime yedigime su yasima kadar bu kadar dikkat etmemisimdir Yinede engel olunamiyor sanirimn

çok geçmiş olsun cnm. en kısa zamanda iyileşir kuzun inşallah...

gercekten cok zor olmali hem Ececik icin hem de sizin icin..insallah 10 gun olmadan iyilesir kuzucuk, bu gunleri de atlaticak annesi.

Cok gecmis olsun canim rabbim tez zamanda sifasini verir ins

Tugce inan cok uzuldum. allah dermansiz dert vermesin iyilesir bebegin. sebep neymiski canim ya. Yerim ben kuzunu.
saolun kızlar ınanın burayı okudugum zaman kendıme gelıyorum allah hepınızden razı olsun.
Cok pinpirikliyiz galiba ondan bende dogru durust disari bile cikmiyorum hep onla ilgileniyorim eve kndime bsktigim yok ama ya ishal oluyo ya oksuruyo simdide burnu tikali bizmkininde kendini usutursende sutten gecer dediler giydigime yedigime su yasima kadar bu kadar dikkat etmemisimdir Yinede engel olunamiyor sanirimn
nedenı salgın dıyorlar baska bısey demıyorlar.sımdı bıraz daha ıyı.damar yolu acarken 4 defa deldıler burnuna hortum soktular acmak ıcın korkudan yalnız bıle yatmıyor kuzum

saolun kızlar ınanın burayı okudugum zaman kendıme gelıyorum allah hepınızden razı olsun.

nedenı salgın dıyorlar baska bısey demıyorlar.sımdı bıraz daha ıyı.damar yolu acarken 4 defa deldıler burnuna hortum soktular acmak ıcın korkudan yalnız bıle yatmıyor kuzum

hastane de yatmanın ne kadr zor ve yıpratıcı oldugunu bılıyorum yaşadım :KK50::KK43:
Allah yardımcınız olsun tez zmn da iyileşsin inş.

tuğçee canım allahtan acil şifalar dilerim kuzuna geçicek inşallah allah yardımcın olsun...

İyi degiliz canim skintilardayiz yine of ya nesi varmis kuzunun oy ben bi taneye yetisemezken allah yar ve yardimcin olsun. Kuzuna acil sifalar versin allah...

hayyırdır canım sizin neyiniz var...allah razı olsun canım allahtan annem yanımdaydı dün gitmedi kaldı bugünde kaldı bugün kızım daha iyidi bende temizlik yaptım azıcık hafta içine hazırlık...

Canim yaa of kiyamam.. Biliyorum kuzunu oyle gormek cok uzucu ama guclu olmalisin.. Bol bol dua edicem melegin icin,allahim sifasini versin ecemizin... Ece guclu bi bebek biliyorsun tez vakitte toparliycak annesi... :nazar:

hayyırdır canım sizin neyiniz var...allah razı olsun canım allahtan annem yanımdaydı dün gitmedi kaldı bugünde kaldı bugün kızım daha iyidi bende temizlik yaptım azıcık hafta içine hazırlık...

Ne biliyim canim ya pamugum huysuzlukta sinir tanimiyor iste su meshur katilip aglama durumlari aglamasada surekli miz miz sevdirmiyor kendini :KK14: sevindim canim masallah toparlanmis kuzun :nazar:

X