- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
Esracım nasıl oldu kızın?bızımkı duzeldı.uyku tulumuda aldım ona pazar gunu super oldu valla.
Biraz daha iyi sanki. Bende babamiza soyledim dun almasini kar kiyamet heryer sicacik tutar kuzumu gule gule giyinsin prenses... Ece nasil? benim kizim emzik tutmuyor ya elini battaniyesini kemiriyor surekli
ece ıyı ama sapka takmayı sevmedıgı ıcın aglıyor.bende kafası usumesın dıye taktım.canım ben e-bebekten aldım chıcconun kını 50 tl ye epey kalıtelı bısey.uygun geldı bırde uzerınde tuzde yuz pamuk yazıyor.bılgısayarı acabılsem resım paylasıcamda bılgısayar bozuldu.cumartesı ası var nasıl cıkıcaz bılmıyorum valla.persembe gunude kaynım amelıyt oluyor.uzulmesın dıye kaynanama soylemedık.offf derler hep ust uste.
E bebek torium da var degil mi en yakin? Yaz gelsin artik cok bunaldim bide depremi fena hissettim asagi insek kar kiyamet allahim korusun ya cok korktum siz nasilsiniz? Kayninina gecmis olsun canim nedir bilmiyorum rahatsizligi ama allah yardimcisi olsun.. Bizimde 23 ocakta asimiz var..
ece ıyı ama sapka takmayı sevmedıgı ıcın aglıyor.bende kafası usumesın dıye taktım.canım ben e-bebekten aldım chıcconun kını 50 tl ye epey kalıtelı bısey.uygun geldı bırde uzerınde tuzde yuz pamuk yazıyor.bılgısayarı acabılsem resım paylasıcamda bılgısayar bozuldu.cumartesı ası var nasıl cıkıcaz bılmıyorum valla.persembe gunude kaynım amelıyt oluyor.uzulmesın dıye kaynanama soylemedık.offf derler hep ust uste.
E bebek torium da var degil mi en yakin? Yaz gelsin artik cok bunaldim bide depremi fena hissettim asagi insek kar kiyamet allahim korusun ya cok korktum siz nasilsiniz? Kayninina gecmis olsun canim nedir bilmiyorum rahatsizligi ama allah yardimcisi olsun.. Bizimde 23 ocakta asimiz var..
hemen arabaya ındık bızde sımdı cıktık eve hazırlanıyoruzz esım gelınce beylıkduzune gecıcez orası burdan saglam sonucta yenı yapı bızım ev bırde deprem yonetmelıgıne uygun..evet canım torıumda da var evet canım...bende canta hazırladım ve termos yaptım..o kadar korktum kı mıllet sokakta benle dalga gecıyor ınmıs kacıyor dedı kadın bende sen kal geber nasılsa yas 70 ıs bıtmıs dedım bozuldu salak...
Ben deprem filn hissetmedim ya tv de gordum Allahim korusun felaketlerden
geçmiş olsun kızlar , haberleride seyretmedim bugün , şiddetlimiydi baya deprem ? bi sorum olucak , kalça ultrasonunu sgk karşılamıyomu acaba ? siz ne kadar ödediniz merak ettim :44:
amın canım ınsallah gecıcek.Gecmis olsn canim Rabbim dermansz dert vermesin ins
ay benımde oyle oldu zaten aklımda hep ya deprem olursa korkusu var.bugunde oldu.ece uyuyodu hemen kucakladım montumun ıcıne sardım cıktım dısarıya.sımdıde canta hazırladım arabanın anahtarı cebımde gece uyumamayı dusunuyorum.Evet canim avcilar 1.derece bolge.. İyi demissin can havliyle atlayan bile var asagi, ki simdi meleklerimiz var daha temkinli olmaliyiz. O an gozumun onune duvarlarin yikildigi geldi cok korktum
epeu hıssedıldı canım.ben kalca usg ıcın 95 tl odedım.ssk lı ozel hastanede.geçmiş olsun kızlar , haberleride seyretmedim bugün , şiddetlimiydi baya deprem ? bi sorum olucak , kalça ultrasonunu sgk karşılamıyomu acaba ? siz ne kadar ödediniz merak ettim :44:
Kizlar merhaba!! Umarim hepiniz iyisinizdir.. Ben de ekim annesiyim, haftaya kizim 3 aylik oluyor..Daha once bu topigi cok okudum ancak telefondan okudugum icin hic yazmaya firsatim olmamisti. Su anda internetten sac kurutma makinasi sesi esliginde kizimi uyutmusken sizlere yazayim istedim..Ben de araniza katilmayi cok isterim! bebeklerimiz ayni yasta oldugundan sikintilarimiz sevinclerimiz de hemen hemen ayni okudugum kadariyla. Bizim de gaz problemimiz bitti ama bugun kizim cok huzursuzdu, surekli ellerini isiriyor salyasi da artti, istah desen artik uyanikken emmiyor, savasiyorum resmen 2 dakika emsin diye.. Su anda zombi gibiyim yorgunluktan.Okudugum kadariyla dis cikaran bebislerde goruluyor bunlar ama 3 aylik da cok erken..bakalim, takipteyim. Herkese selamlar!!!
geçmiş olsun kızlar , haberleride seyretmedim bugün , şiddetlimiydi baya deprem ? bi sorum olucak , kalça ultrasonunu sgk karşılamıyomu acaba ? siz ne kadar ödediniz merak ettim :44:
Esracım naber orda cok kar var mı.eve gıdemıyoruz burda kar cok cıkamadık mahalleden.ya bıde zaten evde yıycekte bısey yok hem korkuyorum hem gıdemıyorumm off.
Katilmasin kuzular cok kotu biseymis ya aklim uctu o anbenimde ailem yanimdaydi allahtan, yilbasi gecesi oldugu icin kalabaliktik ablam aldi kuzumu tostoparlak olmustu yavrum mosmor kesilmisti yuzune ufledi ay allahim ya ben ciglik cigliga... Cok derin izi kaldi bende toparlanamiyorum arkadasim unutmak istiyorum kuzumun buyudugunu gormedende unutamam ki insallah tekrari gelmez. Bulduk cok sukur sagol canim. Cok zormus anne olmak ben diye bisey kalmadi yanliz kizim hersey kizim.... Sanada bravo valla 2 kuzun var allah acilarini gostermesin
bundan sonra soğukkanlı olman gerekiyo canım malesef annelik böyle birşey...ben 2çocukla o kadar zorlanıyorum ki anlatamam annem bende kalıyo ama artık gelmem alış dedi napıcam bilmiyorum valla çünkü benim büyük kızım sorunlu bebek gibi besleniyo pütürlü yiyemiyo hep çorba içiyo meyve bile rendelenmiş yiyo ondan zorlanıyorum çok zor aman sağlıklı olsunlarda büyür giderler inşallah...