2012 Ekim bebekleri büyüyor

kzılar bı tavsıye de benden
kabak tatlısı da cok güzel süt oluyor
gecen gece yedım yattım gece boyu boşa akmış oglum boşaltamadığı için

Kizlar geldik hastaneden kizimda idrar yolu enf.cikti cok sukur skintisini bulduk... Suprax antibyotik verdi dr. Kullanan var mi?

Geçmiş olsun, boşuna değilmiş bebişin ağlamaları demek ki derdini anlatmaya çalışıyormuş. Tez zamanda geçer inş.

Kizlar geldik hastaneden kizimda idrar yolu enf.cikti cok sukur skintisini bulduk... Suprax antibyotik verdi dr. Kullanan var mi?
Hastalık çıkması ii degil tabi ama
Belirsizlik daha kotu
gecmis olsun canım
cabucak iyileşir umarım

Canım biz 1,5 aylıkken idrar yolu enfesiyonu olmuştuk aynen suprax kullandık 10 gün 14. gün kontrole gittiğimizde enfeksiyon falan kalmamıştı.etkili bir antibiyotik yalnız çok uyku yapabiliyor kızım top patlasa uyanmıyordu.Birde kakasında uzun sümüksü kıvamda bişiler olabilir bu enfekeksiyonu attığına işarıt böle bişi görürsen panik yapma.Ben antibiyotiği kullandıktan sonra kontrole gittiğimizde gaita tahlilide yaptırdım nolur nolmaz die..%99 ihtimalle atar canım enfeksiyonu..Kuzum şimdi onun idrarını yaparken falan yanması olur ondan ağlıyormuş demekki benim kızım bezini değiştirirken bile ağlardı..Çok geçmiş olsun bir kaç güne dinlenir birde antibiyotiği hergün aynı satte vermen gerekli..

Ooohhh canım bir çektiki sorma :) 2 gündür yapcam dedim bir türlü fırsatım olmadı ki..Bir aşure yapanım bile yok ah annecim ahhhhh...Canım tarif için teşekkürler fırsat bulur bulmaz yapıcam

Canim bilgiler icin sagol valla aklima takilan cogu seyi cevaplamissin... Uzun ve derin uyuyor kizim ilactanmis meger... İns.atar canim 1hafta sonra tekrar ornek vericez 1haftalik tedavi verdi. Yarim olcek kullaniyoruz 24 saatte. Tadida fena degilmis kizimda sevdi cilekli

bizde onu kullaniyoruz.dr.bizden birde idrar kulturu istedi.mikrop kac cikti siDe

Canim biz tit i lab.verdik muayene icin odaya girdik o esnada dr.sistemden bakti sonuclara.. Raporu almadik tekrar inip esimin ise yetismesi gerekiyodu... Rakamlari bilmiyorum..

Canim biz tit i lab.verdik muayene icin odaya girdik o esnada dr.sistemden bakti sonuclara.. Raporu almadik tekrar inip esimin ise yetismesi gerekiyodu... Rakamlari bilmiyorum..

gecmis olsun cumartesi gunu tekrar gidicez bakalim.sonuc ne olucak.bide asilarimiz var.aptamilin gece icin olan kasik mamasini verdim kizim uyuyor misil misil.bende uyuyamadim mutfakta kahve keyfi yapiyorum.saate gece2 ye geliyie.sohbet edicek kimsede yok.buarada kizumda suruba bayildi

Sirineler agizlarinin tadini biliyo insallah iyi sonuclar alirsiniz canim bizde p.tesi gidicez tekrardan... Ohhh afiyet olsun kizim bu arada 6,5 kilo olmus boyumuzda 62cm

Bi cok arkadas gelmiyor artik umarim iyidirler kuzulariyla... Elifide cok merak ediyorum ise basliycakti kuzusunu bakiciya verip ben dalginim bu ara haberi olan var mi?

Sirineler agizlarinin tadini biliyo insallah iyi sonuclar alirsiniz canim bizde p.tesi gidicez tekrardan... Ohhh afiyet olsun kizim bu arada 6,5 kilo olmus boyumuzda 62cm

onlar bılırler agızlarının tadını.dun aksam meyve puresını agzını sapırdata sapırdata yıyordu hepımızı guldurdu.ecede 6500 boyuda 58 cm boydan yetısemedık ama kılodan yetıstık sızlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…