Kızımın durumuna göre ayarlıcam artık mama olayını.evet bebişim emiyor o yüzden kaşıkla vermeyi düşündüm aman birde emmeyi bırakmasın..Zaten doktorlar bebeğin aç kalmaması taraftarı mamaya karşı bütün tabularım yıkıldı başıma geldikten sonra anladım aç kalmasından iyidir..teşekkürler
bende karşıydım mamaya ama başa gelince çaresiz kalıyorsun , bende tek göğüsle idare ettim 1.5 ay malesef bebeğimde doymadı tabii , süt ateşi oldu göğsümde , gece yarısı eczane eczane mama aradık , milupanın reklamı çok iyi diye en iyisi demek değil , doktor bize sma önerdi , o bitti organik hipp aldık , 1 günde kabız oldu bebeğim , hemen bıraktık onu milupanın gaz ve kabızlık için maması var onu aldık , onuda 1-2 kez verdim ve göğsüm düzeldi şükür , bende sma yı öneririm ama hepside iğrenç kokuyobenim bebeğim hiçbirini severek içmedi , açlıktan mecbur kaldı pamuğum
Kizlar geldik hastaneden kizimda idrar yolu enf.cikti cok sukur skintisini bulduk... Suprax antibyotik verdi dr. Kullanan var mi?
Geçmiş olsun, boşuna değilmiş bebişin ağlamaları demek ki derdini anlatmaya çalışıyormuş. Tez zamanda geçer inş.
Gecmis olsn canim antibiyotkler hkknda bilgim yok
Hastalık çıkması ii degil tabi amaKizlar geldik hastaneden kizimda idrar yolu enf.cikti cok sukur skintisini bulduk... Suprax antibyotik verdi dr. Kullanan var mi?
Hastalık çıkması ii degil tabi ama
Belirsizlik daha kotu
gecmis olsun canım
cabucak iyileşir umarım
Kizlar geldik hastaneden kizimda idrar yolu enf.cikti cok sukur skintisini bulduk... Suprax antibyotik verdi dr. Kullanan var mi?
bende karşıydım mamaya ama başa gelince çaresiz kalıyorsun , bende tek göğüsle idare ettim 1.5 ay malesef bebeğimde doymadı tabii , süt ateşi oldu göğsümde , gece yarısı eczane eczane mama aradık , milupanın reklamı çok iyi diye en iyisi demek değil , doktor bize sma önerdi , o bitti organik hipp aldık , 1 günde kabız oldu bebeğim , hemen bıraktık onu milupanın gaz ve kabızlık için maması var onu aldık , onuda 1-2 kez verdim ve göğsüm düzeldi şükür , bende sma yı öneririm ama hepside iğrenç kokuyobenim bebeğim hiçbirini severek içmedi , açlıktan mecbur kaldı pamuğum
Kontrole gittiğimde doktorla tekrar görüşcem.Canım doktor içerik açısından iyi olduğunu söyledi ama tavsiyeleriniz benim için önemli...Bebişlerede yazık tadı iğrensse
bikaç gündür girmedim nete , şimdi yazayım tarifini , aşurelik buğdayı yıkayıp 1 taşım kaynat ve tencerede kalsın öyle , 1 su bardağından orta boy 1 tencere aşure çıkıyor , nohut ve kuru fasulyede 1 er avuç küçük bi tencerede 1 taşım kaynat bırak geceden , nohutla fasulye gaz yapıyor die ayrı pişiriyorum ben , suyunu atıyorum , ertesi gün nohutu fasulyeyi süz buğdaya ekle , pişirmeye başla , evde ne varsa kuru üzüm , incir , kuru kayısı minik minik doğra , kaynar suya koy beklesin az , pişmeye 15 dk kala ekle , ha buğdaya dal tarçın ve karanfilde ekle bikaç tane pişerken , indirmeden önce şekerini ekle damak zevkine göre , altını kapatıncada fındık fıstık ceviz badem ne koyacaksan onlarıda ekle , aşure hazırrrrrr , sonrada afiyetle ye
canım inanki seni en iyi ben anlarım benim büyük kızım öyleydi 5ay insan içine giremedim katılıp morarmasından yabancı görmesin evde 5dk sustuğun hatırlamam hiç onunla konuşup sevemedim bebekliği çok ama çok zor geçti hep katılıyodu hep morarıyodu dr a götürdük dr sarı bebeklerde oluyo genelde dedi benim kızımda sarışın öyle böyle büyüdü şimdi 3yaşında he en son artık fön mak uyumaya alıştırdım 10ay fönle uyuduk yanımda fön taşıyodum biyere giderken yada aspiratörün altında dene çok faydası var bide buzuki orhanın kolik cd sini aldım oda fayda etmişti seninkide kolik büyük ihtimal benim 8a.ayda azalmıştı 10.ayda bitti inşallah sizin hemen biter sabrat hepsi geçicek...
hehe ettiriyom canım bakıyo baya valla benim kız bazen çok uysal oluyo bazen sürekli ağlıyo anlıyamıyorum sabahları bakıyorum eğer durgunsa başlıyorum işe eğer huysuzsa yapmıyorum eskiden pazartesi yapardım hep şmdi artık ne zaman uysal olursa o gün yapıyorum...
Ne zormus canim ya morarinca soylemeye dilim varmiyor ama kizimi kaybediyorum sanip baya dagiliyorum... Hic iyi degil durumum sendede boyle oluyor muydu? Psikolojik destek almayi dusunuyorumda kizimi birakip nereye giderim... Fon mk.acik su an...
canım benimki katıldımı öle 1 2 dakika kalıyodu ben her seferinde balkona zor atıyodum kendimi nefes alsın çocuk diye mahvoluyodum psikollojik destek hiç düşünmedim her an onun büyüceğini geçeceğini düşündüm geçti gitti çok şükür...yeni okudum ağlamalarının sebebi bulunmuş çok geçmiş olsun
Canım biz 1,5 aylıkken idrar yolu enfesiyonu olmuştuk aynen suprax kullandık 10 gün 14. gün kontrole gittiğimizde enfeksiyon falan kalmamıştı.etkili bir antibiyotik yalnız çok uyku yapabiliyor kızım top patlasa uyanmıyordu.Birde kakasında uzun sümüksü kıvamda bişiler olabilir bu enfekeksiyonu attığına işarıt böle bişi görürsen panik yapma.Ben antibiyotiği kullandıktan sonra kontrole gittiğimizde gaita tahlilide yaptırdım nolur nolmaz die..%99 ihtimalle atar canım enfeksiyonu..Kuzum şimdi onun idrarını yaparken falan yanması olur ondan ağlıyormuş demekki benim kızım bezini değiştirirken bile ağlardı..Çok geçmiş olsun bir kaç güne dinlenir birde antibiyotiği hergün aynı satte vermen gerekli..
bizde onu kullaniyoruz.dr.bizden birde idrar kulturu istedi.mikrop kac cikti siDe
Canim biz tit i lab.verdik muayene icin odaya girdik o esnada dr.sistemden bakti sonuclara.. Raporu almadik tekrar inip esimin ise yetismesi gerekiyodu... Rakamlari bilmiyorum..
gecmis olsun cumartesi gunu tekrar gidicez bakalim.sonuc ne olucak.bide asilarimiz var.aptamilin gece icin olan kasik mamasini verdim kizim uyuyor misil misil.bende uyuyamadim mutfakta kahve keyfi yapiyorum.saate gece2 ye geliyie.sohbet edicek kimsede yok.buarada kizumda suruba bayildi
canım benimki katıldımı öle 1 2 dakika kalıyodu ben her seferinde balkona zor atıyodum kendimi nefes alsın çocuk diye mahvoluyodum psikollojik destek hiç düşünmedim her an onun büyüceğini geçeceğini düşündüm geçti gitti çok şükür...yeni okudum ağlamalarının sebebi bulunmuş çok geçmiş olsun
Katilmasin kuzular cok kotu biseymis ya aklim uctu o anbenimde ailem yanimdaydi allahtan, yilbasi gecesi oldugu icin kalabaliktik ablam aldi kuzumu tostoparlak olmustu yavrum mosmor kesilmisti yuzune ufledi ay allahim ya ben ciglik cigliga... Cok derin izi kaldi bende toparlanamiyorum arkadasim unutmak istiyorum kuzumun buyudugunu gormedende unutamam ki insallah tekrari gelmez. Bulduk cok sukur sagol canim. Cok zormus anne olmak ben diye bisey kalmadi yanliz kizim hersey kizim.... Sanada bravo valla 2 kuzun var allah acilarini gostermesin
Sirineler agizlarinin tadini biliyoinsallah iyi sonuclar alirsiniz canim bizde p.tesi gidicez tekrardan... Ohhh afiyet olsun kizim bu arada 6,5 kilo olmus boyumuzda 62cm