2012 Ekim bebekleri büyüyor

Sagol canim, hosbulduk..Demek senin prenses aceleci davrandi, zor zamanlari atlatmissin ama ne guzel, saglikla huzurla buyusun kuzun insallah.. Benim kizim da masallah genel olarak huzurlu bir bebek ama bu aksam aglarken katildi uzun sure, nedenini bilemiyorum tabi, umarim tekrarlamaz Cok zor gercekten onlari oyle gormek

Var canim buralar bembeyaz ve yagiyor ufak ufak sen gectin mi bilmiyorum evine ama uzun suredir evde yoktun d.gaz kapali oldugu icin uzun suredir soguktur evin isinmasi zaman alir.. Bisey olmaz allahin izniyle kal orda bence...
yok canum ya soguk olmuyor bizim apt aradada d.gaz yaniyor.bide peteklee donmamak icin yarim saate bir kendilerini isitiyorlar.gecen hafta gitim yanmadigi halde kaynanamin evinden sicakti.

ben hic bu tip olaylar yasamadim allahta hicbirimize yasatmasin cok zordur.buarda nerde oturuyorsun?tanisalim bi.kac yillik evlisin

Aman yasatmasin allah... Kiz ben gecen k.cekmecede annemde kaldim ya bi sure e kombiyi kapattik haliyle eve bi geldik sanirsin halilar buz tutmus hemen aldik 70 dereceye. Yinede zor isindi evin ici. Sanki insaat mubarek ki dis cephe yapili camlarda pimapen ve soguk almiyor guya sogugun alasini almis daire.

kiz esra ne panik yapiyorsun kuzular herseyi anliyor gecen gun ayagimi komidine carptim cok canim yandi agladim ecde kucagimda basladi aglamaya.sakinlestirene kadar. anam agladi.bugunde gayet sakin arabaya indim calistirdim arabayi oturduk.arabanin anahtari cebimde hala.esyalarida arabaya indirdim.yarin acil durumlar icin su arabada kullanilian su isiticilarindan alicam.tedbirli olmak lazim.bugun geldi aklim basima.sende sakin ol bence panik yaptiginzaman yanlis yapiyor insan

Canim hosgeldin oncelikle. benim kizimda 3,5aylik ve o katilma anini bizde yasadik bi tit yaptirin derim bizde enfeksiyon cikti, aglayip katilmasini ona bagladik.. İnsallah yasamayiz birdaha..

dogrudur canim eski evler oyle bizim binalar yapilirken duvarlarin icinehem icten hem distan yalitim yapiyorlar ya ondan iyi yoksa bundan once oturdugum evyansada buztutuyordu.ciceklerim donmustu hic unutmam.

Yok canim sakinlik benim yapima ters psikopat gibiyim kiz manyak gibi davraniyorum sonradan animsiyorum da yaptiklarimi alllaaaah saglam adami kalpten goturur. Gercekten artik anliyorlar bunu bende farkettim buyuduler mi ne tedbirli olalim gercekten iyi dusunmussun...

dogrudur canim eski evler oyle bizim binalar yapilirken duvarlarin icinehem icten hem distan yalitim yapiyorlar ya ondan iyi yoksa bundan once oturdugum evyansada buztutuyordu.ciceklerim donmustu hic unutmam.

10-15yasinda vardir rahat. Ben 2.kattayim ve ara daire iyi isincagi yerde totomuz donuyor

Benim kizimda uyanikken emmeyi reddediyor buda enfeksiyondan galiba istahsiz..dis cikarma belirtileri bizdede mevcut ancak bu aydaki bebeklerin tipik hareketi onlar dis yok diyor dr.lar ama kizimda da tum belirtiler var...

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebeğim 2ay 8günlük uykusu tamamen gitti diyebilirim önceden gece 1de yatardı aralarda mama yer tekrar uyurdu son 4gündür gündüz gece toplasan birkaç saat ancak uyuyor sallıyorum bırakına hemen uyanıyor dalamıyor gazıda normal sağlığı yerinde çok şükür anlamadım yaramaz sanırım şu gece çayları falan nasıl acaba haftaya Dr kontrolü var bakalım ne diyecek sizinkilerin uyku düzeni bu kadar bozukmu? sallanmaya alıştı desem hep aynıydı öncesinde de ama uyuyordu.bakalım zamanla düzelir inş.

hoşgeldin aramıza , gaz problemi bittiyse ne mutlu size , diğerleride geçicek zamanla inşallah , mesela 4 ay bitince uyku hormonu salgılanmaya başlıyormuş , yani uykularıda o zaman düzene girecek , bende iple çekiyorum o günleri

senin kız önden gidince bizde öğreniyoruz aslında sırada ne var die :)) dün dişlikleri sipariş ettik eşimle mesela :)) aventinki sindi içime , inşallah iyidir , ön dişler orta dişler arka dişler hepsini ayrı ayrı aldık , çok güzeller var ama bpa sız olan avent ve nukta vardı sadece , diğerlerine güvenemedim hazır bulunsun evde dedim şimdiden , bizde özel hastanede çektirdik kalça usg sini , antalyanın en iyisi die tavsiye ettiler adamı , muayene filan olmadık tabii , 60 tl aldılar , bana çok gibi geldi ama seninkini duyunca normalmiş dedim

bende sgk lıyım özel hastaneye sadece muayene ücreti ödedim kalça ultrasonu için para almadılar ancak bazı özeller alabiliyor sanırım

muayene ücreti derken çocuk doktoru muayenesimi ? radyolojimi yoksa? biz farklı bir hastanede çektirdiğimiz için extra ödedik , neyse en azından içimiz rahatladı , miniğimize feda olsun , zaten kendimizi unuttuk artık , herşey onlar için , dünya onların etrafında dönüyor artık

daha çok küçükler uyku düzeni için , şimdiye kadar düzenli uyuduysa çok şanslısın , benim kızım bazen 4 e kadar uyumuyor , bazende 11 de uyuyor artesi gün akşamüzerine kadar sadece beslenmek için uyanıp geri yatıyor , 4. ay bitince uyku hormonu salgılanmaya başlıyormuş , yinede değişik pozisyonda yatırmayı deneyebilirsin , mesela ben hiç sallamıyorum kızımı , emdikten sonra kucağıma alıyorum , gaz çıkarmak için poposuna tıp tıp vururken uyuyup kalıyor hep pamuğum oyyy yesin onu annesi

o kalpten goturme meselesıne bend katılıyorum oyle durumlarda olayı atlattıktan sonra kalbımın sıkıstıgını fark edıyorum.
10-15yasinda vardir rahat. Ben 2.kattayim ve ara daire iyi isincagi yerde totomuz donuyor
kaynanamın evıde oyle 2.kat alt katta benım annem ustede baskaları var ama nafıle yanı bızımde totolarımız buz tutu..

bak ne guzel ıste.sıze yardımcı olabılıyorsak ne mutlu..ben daha dıslık almadım.zaten tutup agzına sokamaz.hangı sıteden aldın ılerısı ıcın bende dusunebılırım..bende herseyı avent kullanıyorum.alıstı oda ıyıce gecen chıcconun bıberonunu verdım almadı.nukun emzıgını verdım mıgdesı bulandı kustu...

kızlar
benım oglum aksam 9 dan sonra uyumamak için direniyo ve eli sürekli agzında :26:

tuğceserdar cnm seninki diş cıkarıyomuş nasıl anladın anlatır mısın
acaba bizimki de diş huysuzluğumu :26:

Canin bende gebeyken arastirip nuk ve bi kac baska marka almistim emzik,kizim hicbirini tutmadi oggg yapiyor avent almqk istiyorum insallah tutar da hangi modeli alayim bilemedim bide benim kiz biberonda tutmaz benim gogus ucum kucuk acaba o yuzden mi tutmuyor emzik biberon felan cunku kocaman uclari var guya 0-6ay... Kucuk mu aventin ucu nuk gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…