2012 Ekim bebekleri büyüyor

Allah razı olsun.en azından annenler yanında ne güzel bizim aramızda tam 1000 km var gitsen gidilmez gelsen gelinmez kar kış bebiş canım yanlış anlama ama gık desede alma kucağına sana bir örnek vereyim benim kuzen aynı senen gibi gık dese kızı kucağına alırda şimdi 2 yaşında hala annesindan başka kimseye gitmez yere bıraksa bile öyle bir ağlarki anlatamam sanki annesi bırakıp gidecek gibi afedersin wc ye bile doğru dürüst giremez ağladığı için kendine ait bişeyi kalmadı 24 saat kucakta...şimdiden alışıyorlar işte .Mesela gık dediğinde :) kucağına almadan elini bebişinin üstüne koyup konuşubilirsin bir süre sonra alıştığını sende göreceksin.

Cok mutsuzum derdi ne kizimin aglamaktan yorgun dusup uyuyana dek agliyor 3,5aylik olduk son 1haftadir durumumuz icler acisi yok diyor dr.lar allaha sukur biseyi yok ama nasil buyutcem boyle.. Sevmek icin yaklasiyorum ama aglamaya basliyor dusunun gerisini cok uzgunum cok feci agliyor ev halki seferber oluyoruz misafir varsa onlarda dahil yok yok yokk cildirmak uzereyim... Emmek bile istemiyor kucagimdada susmuyor kizlar hic iyi degilim..

Kizim artik kucagimida begenmez oldu tek sussun aglamasinda inan raziyim kiz konusuyorum ama agliyor ki sesim cok yumusak sert degil ki kizim icin dahada sakinlestiriyorum ses tonumu yokk mesela kiziiiim diyorum basiyor cigligi...

canım ya çok zor bir durum düşünüyorumda ALLAH YARDIMCIN OLSUN..

Sürekli ağlayan bebekler için EL-HALİMi, ismi her gün usulüne uygunolarak çok serkeş,haylaz,huysuz ve yaramaz bu zikirle yavaş ve uyumlu hale gelir diyor

Geceleri sebepsiz ağlayan yeni doğmuş cocuklara,gece yatırılırken (beled suresi (90) okunmaya devam edilirse çocuk sebepsiz ağlamalardan inşallah kurtulur.
Bu sure temiz bir kağıda yazılıp kundağına iliştirilirse rahat uyuması umulur.
Peygamber Efendimiz (s.a.s) torunları Hz. Hasan ve Hüseyin'e aşağıdaki duayı okuyup onların şeytandan ve bütün kötülüklerden korunmasını Allah'tan (c.c) istemiştir

Üîzüke bi kelimâti’llahi-t-tâmmeti min külli şeytanin ve hâmmetin ve min külli aynin Lâmmetin.”

ANLAMI:"Allah sizi; şeytanların,zehirli mahlukların ve nazarı değen gözlerin şerrinden,eksiksiz kelamının yüzü suyu hürmetine korusun."

arkadaşım birde pediatriye götür istersen

Esracım allah yardımcın olsun yavrum.acaba gaz falan olabilir mi???? ya da kulağı falan ağrıyabilir mi??? ne bileyim aklıma bir şey gelmiyor ki benimki de yapıyor bazen sorma normalde bana gelince susan çocuk bende bile susmuyor acaip sinirleniyorum ama elden gelen bir şey gelmiyor...sadece annelik sabır demekmiş ya doğruymuş galiba

Yok canim ya dr.gaz bu kadar aglatmaz dedi morarircasina agliyor... Hergunumuz hastanede, agliyor hastaneye kosuyoruz bisey yok diyorlar yarin yine bi tit yaptircaz da omer beye gitmek istiyorum ama randevusuz hayatta almaz o hastane... Yarin randevusuz kendi dr.gitcez hic istemiyorum ona gitmeyide of

canım inanki seni en iyi ben anlarım benim büyük kızım öyleydi 5ay insan içine giremedim katılıp morarmasından yabancı görmesin evde 5dk sustuğun hatırlamam hiç onunla konuşup sevemedim bebekliği çok ama çok zor geçti hep katılıyodu hep morarıyodu dr a götürdük dr sarı bebeklerde oluyo genelde dedi benim kızımda sarışın öyle böyle büyüdü şimdi 3yaşında he en son artık fön mak uyumaya alıştırdım 10ay fönle uyuduk yanımda fön taşıyodum biyere giderken yada aspiratörün altında dene çok faydası var bide buzuki orhanın kolik cd sini aldım oda fayda etmişti seninkide kolik büyük ihtimal benim 8a.ayda azalmıştı 10.ayda bitti inşallah sizin hemen biter sabrat hepsi geçicek...
Oyy masallahhh takip ettir annesi cingiragini... Ya temizligi nasil yaptin prenses nasil oyalaniyor mu kendi basina eger oyleyse masallahh subhanallahh aman nazar degmesin kuzuya...
hehe ettiriyom canım bakıyo baya valla benim kız bazen çok uysal oluyo bazen sürekli ağlıyo anlıyamıyorum sabahları bakıyorum eğer durgunsa başlıyorum işe eğer huysuzsa yapmıyorum eskiden pazartesi yapardım hep şmdi artık ne zaman uysal olursa o gün yapıyorum...

canm seni o kadar iyi anlıyorum ki allah yar ve yardımcın olsun.insan böyle olunca çocuksuz hayatı özlüyor.sonra pişmanlık duyuyor böyle böyle gelgitler yaşıyor.belki zor bir bebeklik geçiriyor ama sonrası çok rahat olacak inşallah.bunu düşünerek sabret.Geçenlerde aarkadas bebeğiyle geldi çocugu koltuga koydu koydugu yerdende aldı gitti.oda bebek benmkıde bebek ama bizimkilerde böyle zor buyuyen bebekler işte.:)mutlaka bununda allah katında bir mükafatı vardır.rabbimize şükürler olsun ki gözleri görüyor kulakları duyuyor uzuvları tam tek sıkıntıları böyle olsun yeter ki.

Cok zor canim ya heran agliycak diye korkudan ne yapcagimi dusunuyorum aglarsa hemen yapiyim diye kurutma makinasini actim uyuyor onun sesinde... Dualar icin sagol rabbim hepimizin kuzularini korusun insallahhh... Pediatri ne cocuk dr.ise 10larca dr.gittik hepsi ayni dili konusuyor iyi diyip gonderiyorlar batin usg sine kadar yaptirdik sukur ki bisey cikmadi yarin tekrar tit yaptircaz off oyle bi durumdayim ki allahin zoruna gitmesinde artik diyorum idrar sonucundan ciksinda bisey kizim iyi olsun tedavisini yapalim da aglamasin... Cok caresizim.. Allahim kimselere dermansiz dert vermesin.. Cok uzgunum.....

O gel gitler hemde ne pismanlik sukurler olsun allahim acilarini gostermesin. Benim kizimda 1hafta oncesine kadar cok usluydu simdilerde of cok huysuz... Buyicekler degil mi bunun endisesiyle kahroluyorum cok negatifim bu ara...

canım carsamba ogleden sonra ben avcılar hospıtale gıdıcem ıstersen sende gel gosterelım kızı oraya.ordakı doktor cok ıyıydı belkı bulurlar derdını..yada ımkanın varsa medıpol megaya gıtt.prof.dr.ayhan tastekın
ecenın doktoru kendısı.bırde yrd.doc.dr nalan karabayır

Canım aşure nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bugün gece yapap denicem internetten tariffine bakarım artık..Şöle bi dolsun süt kızımda doysun içim rahatlasın tavsiyen için çok mersii sonucu yazarım

bikaç gündür girmedim nete , şimdi yazayım tarifini , aşurelik buğdayı yıkayıp 1 taşım kaynat ve tencerede kalsın öyle , 1 su bardağından orta boy 1 tencere aşure çıkıyor , nohut ve kuru fasulyede 1 er avuç küçük bi tencerede 1 taşım kaynat bırak geceden , nohutla fasulye gaz yapıyor die ayrı pişiriyorum ben , suyunu atıyorum , ertesi gün nohutu fasulyeyi süz buğdaya ekle , pişirmeye başla , evde ne varsa kuru üzüm , incir , kuru kayısı minik minik doğra , kaynar suya koy beklesin az , pişmeye 15 dk kala ekle , ha buğdaya dal tarçın ve karanfilde ekle bikaç tane pişerken , indirmeden önce şekerini ekle damak zevkine göre , altını kapatıncada fındık fıstık ceviz badem ne koyacaksan onlarıda ekle , aşure hazırrrrrr , sonrada afiyetle ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…