2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kızlar ölüyorum yorgunluktan.Kızım 4 gündür falan ayakta emmek istiyor bazen emerken ağlıyor kanepeye oturduğum zaman ağlamaya başlıyor ayağa kalkıyorum susuyor ...!!!!! biyerimi acıyor neden böle yapıyor anlamadım geceden beri uyku yok gözlerimin altı mosmor oldu boynum kollarım tutmuyor.Hadi kendimi geçtimde niye böyle yeni yeni huylar çıkıyor otururken emerken ağlıyorda kalkınca neden susuyor....Birde neden olduğunu anlayamamaktan çok sıkıldım psikolojim bozuldu artık...Ne zormuş yarabbim !!!!

Bi gozumde arpacigim eksikti oda cikti tam oldu

Op. Dr. Yazıcı, bu durumla karşılaşanlara “İlk olarak bir parça pamuğu Sıcak Suyla ıslatıp sıkın, arpacığın üzerine hafifçe bastırın. Sıcak Su banyosuyla arpacığın daha çabuk olgunlaşıp patlamasını sağlayabilirsiniz. Günde üç kez, iki üç Dakika uygulayın. Arpacığın patlamasıyla sızısı da azalır. Kaynatılıp ılıtılmış suya batırdığınız pamukla irini bastırmadan silerek temizleyin. Bu işlem göz kapaklarındaki kan dolaşımını artırarak iyileşmeyi hızlandırır ve yağ bezlerinin ağızlarını açarak temizler. Asla arpacığı sıkmayın

Geçmiş omsun canım. O kadar yorgunumki geri dönüp klavyeden silme tuşuna basmaya bile üşeniyorum :) omsun diil olsun :)

Cokk hemde cok zormus.. Benimkide ayni ben timarhanelik oldum da hissettirmiyorum kocama ama farkinda sanirim. Benimkide memeyi gorunce ciglik basiyor azcik oturayim diyorum pamugum kucagimda yok oturtmuyor yatarak emzirmeyi dene zor oluyor ama bi sure sonra tutuyor elif su'm. Allahim bize yardim et varya kafamin istem disi titredigini hissediyorum.

Sagol canim ya aman allah sanada banada yardim etsin aminnn!!!
Kendim icin hazirliyamam da kizimin totosunu temizlemek icin hazirladigim suyla yapcam sagol.

Yatarakta denedim canım nasıl çırpınıyor sanki zehir var ağzında...Benimde çıldırmama ramak kaldı dü gece kızım ağlıyo ben ağlıyom sinirden ne yapacağımı şaşırdım artık..varya uzun zamandır saçımı bile tarayamadım topla ve çık..Allam sağlık ver. Ben kocama hissettirmemek için falan uğraşmıyorum canım hissetsin valla neler çektiğimi bilsin ... çok fenayımm

Ay cok guldum topigin altinda bi reklam var cocuk psikolojisi icin bizi arayin diyor sut sagma pompasi konusuyorduk bi ara o zamanda madela nin reklami vardi arasak mi naapsak

Oyy sac bas mi kaldi tokasiz bile kalip gibi duruyor tepemde neden boyleler yaa dr.sordum dedi tatli bisey mi verdiniz yo vermedikte of bu dr.larda sinir oluyorum artik caresizlikten..

Oyy sac bas mi kaldi tokasiz bile kalip gibi duruyor tepemde neden boyleler yaa dr.sordum dedi tatli bisey mi verdiniz yo vermedikte of bu dr.larda sinir oluyorum artik caresizlikten..

valla önceden makyajsız falan bakkala gitmezdim.. Hoş kızım iyi olsunda herşeye razıyım..Doktorlar bazen çöümleyici olamıyor malesef birde ben en çok birinin dediğinin diğerini tutmamasına sinir oluyorum.. Acemi olunca şaşırıyor insan napimm

canım salyaları akıyordu ama ben anlamadım muayenede doktoru soyledı...
kız emzık tutmayanlar aventın kını tutuyor.bıberon ıcınde chıcco step up al aynı anne gogusu gıbı oldugundan alır bence...

gazı var bence canım gaz ılacı veya acı elma yagı sursene ayaklarına...yada sallanan besıgı anakucagı felan cok fayda edıyor

Ay cok guldum topigin altinda bi reklam var cocuk psikolojisi icin bizi arayin diyor sut sagma pompasi konusuyorduk bi ara o zamanda madela nin reklami vardi arasak mi naapsak

Canim hosgeldin oncelikle. benim kizimda 3,5aylik ve o katilma anini bizde yasadik bi tit yaptirin derim bizde enfeksiyon cikti, aglayip katilmasini ona bagladik.. İnsallah yasamayiz birdaha..

Hosbulduk canim, size cok gecmis olsun, umarim en kisa zamanda iyilesir kizin. Eger tekrarlarsa ben de bir tetkik yaptirmak istiyorum

Benim kizimda uyanikken emmeyi reddediyor buda enfeksiyondan galiba istahsiz..dis cikarma belirtileri bizdede mevcut ancak bu aydaki bebeklerin tipik hareketi onlar dis yok diyor dr.lar ama kizimda da tum belirtiler var...

Bizimki de uyanikken emmeyi reddediyor son 2 haftadir. Gercekten cok zor, uyusun uykusu gelsin de biraz emsin diye dolasiyorum tum gun, o da sadece 1-2 dakika,sadece geceleri besleniyor. Enfeksiyon belirtisi demek, tekrar bir doktora gosterelim biz en iiyisi..

aksam sordum ama atladın sanırım nerde oturuyorsun kac yasındasın,kac yıllık evlısın tanısalım kaynasalım....surda kac kısıyız zaten

Hosbulduk canim, uyku duzeni olustu aslinda ama 2 hafta onceye kadar kizim gece 11de yatip sabah 7 de kalkardi, 2 haftadir geceleri 2 kere kalkiyor emmek icin, sanirim o da gunduz uyanikken emmediginden. Gunduz uykulari ise bitti diyebilirim, uyusa bile yarim saat max. Sizin de gunduz uykulari azaldi mi?

Canim ayni problem bizde de var, birkac arkadasda daha okudum, sebebini bilmiyorum ama cogu insandan duydugum icin belki bu aylara ozgun birseydir diye dusunmeye calisiyorum. Bizimki de kucagima alinca daha emzirme pozisyonuna gelir gelmez agliyordu. Ben uyurken emziriyorum, uyku arasinda, uykudan hemen sonra yada once farketmeden cok guzel emiyor. Artik kizimi emzirmek icin once uyutmaya calisiyorum, tam dalacakken veriyorum memeyi.

Ben 1,5 yillik evliyim canim, Almanyada oturuyorum ama Turkiyeye cok sik geliyorum.

bende almanyada dogdum buyudum 10 yıldır turkıyedeyım mallesef.malesef derken almanyaya alıskın oldugum ıcın cok zor gelıyor turkıyede yasamak.5 yıllık evlıyım.bende ıstanbul beylıkduzunde oturuyorum

Bizde ayniyiz bn zorla sallaya sallaya uyutuyorum yoksa ne keyfi oluyor nede gucu surekli miz miz ama boylede cok zor bir saat salliyorum abartisiz yarim saat filn uyuyor kndi haline birakirsam sallamazsam yani gece gunduz uyumuyor surekli miz mizlaniyor

merhaba anneler bende bikac konusulan seye yorum yapmak istiyorum.oncelikle biberon olarak aventin gaz onleyici biberonu var tek uclu,bebeginizin cektigi bos havayi tekrar icine alark gaz olmasini engelliyor ayrica ucuda anne gogsu gbi ben kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim.yine meme olarakta aventin orthodentic diye gecen bir modeli var oda cok guzel onuda tavsiye ederim.chicco cok kullanissizdi kalitesine gore mesela.
biberona ilk baslarda alismasini hic istemedim,cok korktum beni birakir diye ama anne sutunun tadini alan cocugu cok etkilemiyor.sabah aksam ben azar azar mama veryrum biberonla.milupanin gece cayinida biberonla veriyorum.bebeklerinize mama vermekten korkmayin bence etrafimda o kadar cok anne var ki mama takviyeli buyuten.yeni nesil modasi boyle
eskilerde sutler yetiyormus,ozamanlar mamada cok yok tabi cocuklar piric lapasi yermis mama yerine.simdi cok sukur hersey elimizin altinda ac kalmalarindansa verin bence mamayi.
memeyi reddetmelerine gelince bi donem ozellikle ikinci aydan sonra mutlaka yaparmis bebekler boyle.benim bebegimde boyle yapti iki gun reddeti beni.ben agliyordum o agliyordu.insanin aklina binbir turlu sey geliyor sutmu yok.agrisimi var.valla ben inatlastim aglasada tiktim memeyi agzna.arabaya bindirdim orda verdim elektrik supurgesini actim oyle verdim.sonra kendiliginden duzeldi.doktorum bana aglamaktan bise olmaz telas etme kendi yontemlerini bulmaya calis dedi.zamanlada buldugunuzu farkedceksiniz gercekten.benm okadar aglayan beebegim vardiki gozleri aciksa ya agliyordu yada emmek istiyordu.bi yerdn sonra sut bitince gene agliyordu sonra cok kusuyordu.hadi ust bas degis bi kiymaet daaha.allahim diyordum milattan sonra gbi hayatim degisti.bu arada cok gazi olan bebekler sicak su torbasinida tavsiye edeim bize o cok ii geliyordu ben onun uzerine yatryrdum bebegimi tabi basindan ayrilmadan sicagindan mayisiyordu.
biz uc ayligiz ve alti farkli doktor gezdik.herbirinden cikinca bu cocuk doktorlari cocuklarini nasil buyutuyor acaba diye sorardim.cunku onlarA gore hersey normal.hebiride farkli uyarilarda bulununca olan size ve deneme tahtasina donen bebeginize oluyor maalesef.bence bir problemi yoksa sabredin ve buyumesini bekleyin.herkes farkli nedenlerle ayni seyleri yasiyor maalesef.
benim bebegim mesela gunde yirmiye yakin kusuyordu.hic uyuyamiyordu cunku surekli mide bulantisi,kustugu icin bogaz yanmasi oluyordu.her seferinde ust degsyrduk ve kis oldugu icin kac kat giy cikar yapiyoruz tahmin edersiniz.simdi biraz daha iyi ama gened devam ediyor.uykular hala bozuk.hep hayal kuruyorum bugunler gececek diyorum eski hayatimiza geri donecegiz ama maalesef artik eskisi gbi olmyacak.sonra ayaklanacak senin gbi oturmaz kos dur pesinde dusmesin diye.bu harketliligi yuzundn gene disari cikmak istemicez belkid.bilemiyorum ya bildigim tek sey surkli daha gecmi yapsaydim sorguluyorken bulmam kendimi.cocuksuz arkadaslarima ozeniyorum kendime kizsamda boyle olmasindan kendimi alamiyorum.psikolojim yerlerde anlayacaginiz...

Kizlar oneri icin tesekkurler... Bu avent nerde satilir burda bi eczaneye sorduk yoktu... İndallah tutar melegim ya oyle cokki emme icgudusu ama evdeki emzikleri tutmuyor kumas polar kemiriyor hava yutuyor bogazi tuy dolcak diyede endiseleniyorum.. Kac ay alayim 3-6 var mi mesela?

Dertlerimiz ortak gercekten burada sizin de yasadiklarinizi okuyunca gecicek bu gunler bunlar olagan seyler diye dusunuyorum ama sonra korkularim basa sariyor saniyorum yanliz ben yasiyorum bu gunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…