- 24 Aralık 2012
- 124
- 2
Bi gozumde arpacigim eksikti oda cikti tam oldu
Kızlar ölüyorum yorgunluktan.Kızım 4 gündür falan ayakta emmek istiyor bazen emerken ağlıyor kanepeye oturduğum zaman ağlamaya başlıyor ayağa kalkıyorum susuyor ...!!!!! biyerimi acıyor neden böle yapıyor anlamadım geceden beri uyku yok gözlerimin altı mosmor oldu boynum kollarım tutmuyor.Hadi kendimi geçtimde niye böyle yeni yeni huylar çıkıyor otururken emerken ağlıyorda kalkınca neden susuyor....Birde neden olduğunu anlayamamaktan çok sıkıldım psikolojim bozuldu artık...Ne zormuş yarabbim !!!!
Sagol canim ya aman allah sanada banada yardim etsin aminnn!!!Op. Dr. Yazıcı, bu durumla karşılaşanlara İlk olarak bir parça pamuğu Sıcak Suyla ıslatıp sıkın, arpacığın üzerine hafifçe bastırın. Sıcak Su banyosuyla arpacığın daha çabuk olgunlaşıp patlamasını sağlayabilirsiniz. Günde üç kez, iki üç Dakika uygulayın. Arpacığın patlamasıyla sızısı da azalır. Kaynatılıp ılıtılmış suya batırdığınız pamukla irini bastırmadan silerek temizleyin. Bu işlem göz kapaklarındaki kan dolaşımını artırarak iyileşmeyi hızlandırır ve yağ bezlerinin ağızlarını açarak temizler. Asla arpacığı sıkmayın
Geçmiş omsun canım. O kadar yorgunumki geri dönüp klavyeden silme tuşuna basmaya bile üşeniyorum :) omsun diil olsun :)
Cokk hemde cok zormus.. Benimkide ayni ben timarhanelik oldum da hissettirmiyorum kocama ama farkinda sanirim. Benimkide memeyi gorunce ciglik basiyor azcik oturayim diyorum pamugum kucagimda yok oturtmuyor yatarak emzirmeyi dene zor oluyor ama bi sure sonra tutuyor elif su'm. Allahim bize yardim et varya kafamin istem disi titredigini hissediyorum.
Yatarakta denedim canım nasıl çırpınıyor sanki zehir var ağzında...Benimde çıldırmama ramak kaldı dü gece kızım ağlıyo ben ağlıyom sinirden ne yapacağımı şaşırdım artık..varya uzun zamandır saçımı bile tarayamadım topla ve çık..Allam sağlık ver. Ben kocama hissettirmemek için falan uğraşmıyorum canım hissetsin valla neler çektiğimi bilsin ... çok fenayımm
Oyy sac bas mi kaldi tokasiz bile kalip gibi duruyor tepemdeneden boyleler yaa dr.sordum dedi tatli bisey mi verdiniz yo vermedikte of bu dr.larda sinir oluyorum artik caresizlikten..
canım salyaları akıyordu ama ben anlamadım muayenede doktoru soyledı...kızlar
benım oglum aksam 9 dan sonra uyumamak için direniyo ve eli sürekli agzında :26:
tuğceserdar cnm seninki diş cıkarıyomuş nasıl anladın anlatır mısın
acaba bizimki de diş huysuzluğumu :26:
kız emzık tutmayanlar aventın kını tutuyor.bıberon ıcınde chıcco step up al aynı anne gogusu gıbı oldugundan alır bence...Canin bende gebeyken arastirip nuk ve bi kac baska marka almistim emzik,kizim hicbirini tutmadi oggg yapiyor avent almqk istiyorum insallah tutar da hangi modeli alayim bilemedim bide benim kiz biberonda tutmazbenim gogus ucum kucuk acaba o yuzden mi tutmuyor emzik biberon felan cunku kocaman uclari var guya 0-6ay... Kucuk mu aventin ucu nuk gibi mi?
gazı var bence canım gaz ılacı veya acı elma yagı sursene ayaklarına...yada sallanan besıgı anakucagı felan cok fayda edıyorKızlar ölüyorum yorgunluktan.Kızım 4 gündür falan ayakta emmek istiyor bazen emerken ağlıyor kanepeye oturduğum zaman ağlamaya başlıyor ayağa kalkıyorum susuyor ...!!!!! biyerimi acıyor neden böle yapıyor anlamadım geceden beri uyku yok gözlerimin altı mosmor oldu boynum kollarım tutmuyor.Hadi kendimi geçtimde niye böyle yeni yeni huylar çıkıyor otururken emerken ağlıyorda kalkınca neden susuyor....Birde neden olduğunu anlayamamaktan çok sıkıldım psikolojim bozuldu artık...Ne zormuş yarabbim !!!!
Ay cok guldum topigin altinda bi reklam var cocuk psikolojisi icin bizi arayin diyorsut sagma pompasi konusuyorduk bi ara o zamanda madela nin reklami vardi arasak mi naapsak
Canim hosgeldin oncelikle. benim kizimda 3,5aylik ve o katilma anini bizde yasadik bi tit yaptirin derim bizde enfeksiyon cikti, aglayip katilmasini ona bagladik.. İnsallah yasamayiz birdaha..
Benim kizimda uyanikken emmeyi reddediyor buda enfeksiyondan galiba istahsiz..dis cikarma belirtileri bizdede mevcut ancak bu aydaki bebeklerin tipik hareketi onlar dis yok diyor dr.lar ama kizimda da tum belirtiler var...
hoşgeldin aramıza , gaz problemi bittiyse ne mutlu size , diğerleride geçicek zamanla inşallah , mesela 4 ay bitince uyku hormonu salgılanmaya başlıyormuş , yani uykularıda o zaman düzene girecek , bende iple çekiyorum o günleri
ben hic bu tip olaylar yasamadim allahta hicbirimize yasatmasin cok zordur.buarda nerde oturuyorsun?tanisalim bi.kac yillik evlisin
Kızlar ölüyorum yorgunluktan.Kızım 4 gündür falan ayakta emmek istiyor bazen emerken ağlıyor kanepeye oturduğum zaman ağlamaya başlıyor ayağa kalkıyorum susuyor ...!!!!! biyerimi acıyor neden böle yapıyor anlamadım geceden beri uyku yok gözlerimin altı mosmor oldu boynum kollarım tutmuyor.Hadi kendimi geçtimde niye böyle yeni yeni huylar çıkıyor otururken emerken ağlıyorda kalkınca neden susuyor....Birde neden olduğunu anlayamamaktan çok sıkıldım psikolojim bozuldu artık...Ne zormuş yarabbim !!!!
Ben 1,5 yillik evliyim canim, Almanyada oturuyorum ama Turkiyeye cok sik geliyorum.
Hosbulduk canim, uyku duzeni olustu aslinda ama 2 hafta onceye kadar kizim gece 11de yatip sabah 7 de kalkardi, 2 haftadir geceleri 2 kere kalkiyor emmek icin, sanirim o da gunduz uyanikken emmediginden. Gunduz uykulari ise bitti diyebilirim, uyusa bile yarim saat max. Sizin de gunduz uykulari azaldi mi?