2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizlar bu kalca ult herkesten istemiyorlar mi,bize 1 aylikken dediler,yarin yapicaz ben herkese yapiliyor saniyordum...

canım biz cuma günü kontrole gittiğimizde istedi doktorumuz,,birde 2. doz hepatit yaptırdık...

bazı hastanelerin doğduktan hemen sonra yaptıklarını duymuştum ama genelde 1 aylık olduğunda isteniyor diye biliyorum...ben sormuştum doğumdan sonra K vitamini aşısı yaptıklarında,, kalça ultrasonu ne zaman çekilecek dedim...1 aylık olunca isteyeceğiz dediler..

Bize hastaneden verdikleri yenidogan taburcu yonergesinde 1 ay sonra kalca usg si onerilmistir diye not dusulmus sozlu bisey soylemediler bize de zaten 2 kasimda aylik kontrolumuzde yaptirirz diye dusunuyorum.

Off aynen ya bizim bugün 9. Gün bitti hala düşmedi gobek normal mi ki ?? ama biz bi kere cibicibi yaptık Dr amcamız yapabilir dedi. Bu arada ben bugün kendim icin dogum sonrası kontrole gittim dikişlerin iyiymis iltihap filan olmamış fakat hepsi düşmemiş kalanlari ben alayım daha rahat edersin dedi alırken acıdı biraz korktum biraz da o çatalı uzun bi süre görmesem iyi olur görünce bile bi garip oldum:18:

Bizden de hem dogun yaptıgım gün hemde kontrolde söylediler 1 aylıkların kalça usgsi istiyoruz diye. Bu arada kızlar oğlumun aa ara ıkınmasi devam ediyor cok huzursuz oluyor yavrum kipkirmizi kesiliyor neden ki acaba ya kontrolümüze de var daha acaba kafkasında mı zorlanıyor dicem ama kakası katı değil ki :26: kendi basıma da şurup alıp kullanmak istemiyorum kızlar bu durumu yasayablar sizin Dr ne dedi nedenmiş ki ?cocuk tam dalacak sancı gibi giriyor ihhh iiiiih yapa yapa kizariyor uyanıyor tekrar günde iki uç kere filan oluyor bu sekilde

Asude colico bizi ishal yapti :)) cocuk gece pirtlamaktan uyuyamadi hep sanci girdi agladi ardindan uzun pirttt sonucu rahatladi bugun de korktum vermedim ikinma devam ediyor tabi :) en iyisi colicoyu kendim kullaniyim kabizlik ceken benim:)))

benim kızım da kakasını yaparken ıkınıyor dediğin gibi kıpkırmızı oluyor sonra bir cartlıyor ev inliyor katı da değil kakası..ben normal olduğunu düşünüyorum doktora da sormadım..

benim kızım da kakasını yaparken ıkınıyor dediğin gibi kıpkırmızı oluyor sonra bir cartlıyor ev inliyor katı da değil kakası..ben normal olduğunu düşünüyorum doktora da sormadım..

Ne bileyim o oyle huzursuz olunca canım sıkılıyor ger devam ederse Dr gidicem acaba erkek cocuklarına Cis sorunu olabiliyor ya pipileri tam deliği açık değil diye oyle bisey mı ki diyorum bazen ama her bezde cis oluyor mutlaka oyle olsa olmaz mı ki ? Senin ki ıkınmasi tam yapma esnasin da mı oluyor?

kızlar biz yarın bir haftalık oluyoruz allahın izniyle hafta kontrolune çağırdılar nelere bakıyorlar bebekte hafta kontrolünde detaylı kontrol dedikleri işte

kızlar uzuuuuun bir aradan sonra hepinize merhabalar,oğluşum bugun 10 günlük oldu,dün akşam göbişimiz düştü bu sabah banyo yaptık, misler gibi olduk,,, bebişim çok yaramaz sürekli emmek istiyor. sizinki nasıl? yarım saatte bır emişiyoruz gece de aynen devam ediyor,acaba anormal bı durum mu bu, bizim gibi olan var mı kıslar

bızde hebatıt yaptırıcaz aglarım ben yıne yaaevet 1 aylıkken ıstedıler bızden de...

asudem bu tıckerıın ustune yazıyı nasıl yazdın ben yapamadım????

Bize hastaneden verdikleri yenidogan taburcu yonergesinde 1 ay sonra kalca usg si onerilmistir diye not dusulmus sozlu bisey soylemediler bize de zaten 2 kasimda aylik kontrolumuzde yaptirirz diye dusunuyorum.

bana da kagıt vermıslerdı,yarın yaptıracagız..

gozunaydın,bende o catalı hayatım boyunca gormek ıstemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bızımkı de cok ıkınıyor ve uyanıyor tekrar kucagıma alıyorum sakınlessın dıye,dedıgın gıbı ev ınlıyor sasırıyorum nasıl cıkarttın bu sesı oglum dye:::::)))))))))

kızlar biz yarın bir haftalık oluyoruz allahın izniyle hafta kontrolune çağırdılar nelere bakıyorlar bebekte hafta kontrolünde detaylı kontrol dedikleri işte
kılosuna bakıyor,steteskopla dınlıyor,bıngıldagına bakıyor,vuv-cuduna baktı bızımkı soyle bır rengıne falan,kısa surdu bızımkı olee ıstee....

İsitme testini yaptirdik dogumundan 6 gun sonra falan ikinci de testi gecti cok sukur

cok sevındım canımm...

Kakamızı yaptık, popomuzu yıkadık,koklaşa koklaşa emiştik karnımızı doyurdukkkk vee çok şükür uyudu kucağımda sallarken uyumayı çok seviyor pıtırcığım benim

bende alıstırmayayım dıyorum ama alıstı bıle kucagımda sallanmaya bır de emerken boyle gulmuyor mu bos bos ıcıme sokasım gelıyor...

slm nasılsınız bızde bugun esımle valızlerımızı hazırladık c.tesı gunu evımıze ankaraya dönuyoruz çok mutluyum çok özlemıştık evımızı :)))

sevındım senın ıcın aılenle basbasa olacaksın ne guzel..

bızde hebatıt yaptırıcaz aglarım ben yıne yaaevet 1 aylıkken ıstedıler bızden de...

asudem bu tıckerıın ustune yazıyı nasıl yazdın ben yapamadım????

bana da kagıt vermıslerdı,yarın yaptıracagız..

gozunaydın,bende o catalı hayatım boyunca gormek ıstemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bızımkı de cok ıkınıyor ve uyanıyor tekrar kucagıma alıyorum sakınlessın dıye,dedıgın gıbı ev ınlıyor sasırıyorum nasıl cıkarttın bu sesı oglum dye:::::)))))))))

kılosuna bakıyor,steteskopla dınlıyor,bıngıldagına bakıyor,vuv-cuduna baktı bızımkı soyle bır rengıne falan,kısa surdu bızımkı olee ıstee....

İsitme testini yaptirdik dogumundan 6 gun sonra falan ikinci de testi gecti cok sukur

cok sevındım canımm...

Kakamızı yaptık, popomuzu yıkadık,koklaşa koklaşa emiştik karnımızı doyurdukkkk vee çok şükür uyudu kucağımda sallarken uyumayı çok seviyor pıtırcığım benim

bende alıstırmayayım dıyorum ama alıstı bıle kucagımda sallanmaya bır de emerken boyle gulmuyor mu bos bos ıcıme sokasım gelıyor...

slm nasılsınız bızde bugun esımle valızlerımızı hazırladık c.tesı gunu evımıze ankaraya dönuyoruz çok mutluyum çok özlemıştık evımızı :)))

sevındım senın ıcın aılenle basbasa olacaksın ne guzel..

Oglusum12 canim 1 aylik mi oldunuz siz maasallah demek 1 hafta aramiz bak onu da gormus oldum

merhaba yorgun ama mutlu anneler...

defnoşum sabahtan beri kucagımda emıyor uyuyor yerine koyuyorum 2 dk sonra uyanıyor... annem sütün azsa doymuyordur diyor,doktorumuda iştahlı bebek demişti yanlışlıkla eliniz carpsa acıkıyormu diye espri yapmıştı sanırım öyle yaa... mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum günde 1 kere.. hiç te hayır demiyor sonra rahatlayıp mısıl mısıl uyuyor.. ne yapmalıyım sizce ilerde memeden vazgecer diye korkuyorum.. yarın 1. ayımız aslında ertesi gün ama arefe diye yarın yaptırcaz kontrolümüzü ,dr.a tekrar bir sorayım bari..

bunun dısında bebekleriniz suan kime benziyor anneye babaya teyzeye halaya??? bizimki suan pek kimseye benzemıyor gözleri bir tek bana benziyor eller falan benımkı gıbı ama genel olarak henuz kımseye benzetemıyoruz..

Sevcan sende epidural normal yaptin dımı sende bas ağrısı oldumu hic cnm ?

Kakayi cikarana kadar ikiniyor..cikana kadar suruyor..
Ciplak muayene etti heryerini inceledi.steteskopla dinledi bir de isitme testi yapildi
güzel ecenin annesi bu takvimi nasıl değiştirdiniz ben hala hamile görünüyorum

Canim ilk sayfada anlattim ben..

Slm kizlar bugun tam 34 gunluguzzzz...surekli burnu tokanan hiril hiril ve memede yasayan bi oglum var

tatlım anne sütü damalat hemen düşüyor ben ilk oğlumda anne sütü damlatmıştım 3 günlükken düştü göbeği tavsiye ederim anne sütü kadar doğal ve hijyenik başka bir ürün yok

Kizlarr bir sorum var yine yenidennn:) Sacimi boyamak istiyorum(amonyaksiz) Daha 12 gun oldu sizce erken mi? Dr a sormayi unuttum Birde dikis yerinize krem suruyormusunuz. Off birde agda isi var ki onu uzun sure yapmam gibi geliyor. Birde dr dogum kontrol hapi verdi 21. gun bittikten sonra kullanicakmisim. Off hic sevmiyorum bu haplari Hormonlarimla oyniyacaklar yine teyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…