doğduğu anda alındı mı bilmiyorum,2.gün alındı bir de 5.gün sağlık ocağına gittik orada verdik...sonra 10.gün doktor kontrolüne gittik..orada işitme testi yapıldı...senin bayrama denk geliyorsa nasıl olacak bilemiyorum..5.gün çağırmalarını sebebi ise beslenmeye tam anlamıyla geçmiş olması..ve 5.günden sonra bakılmıyor.48 saat ile 5 gün arası yapılması gereken bir testmiş.doktoruna ve sağlık ocağına danış bence bugün..
kolay doğum olsun inşallah kuzucuğunu sağlıkla alırsın kucağına..
tatlım hala alışmadı tam olarak biraz emiyor sonra atıyor hınzır :)) resmide emzikli bir hatıra olsun diye babası çekti
canım hıc dusunme ılk topuk kanını hemen hastanede alıyolar.dıgerındede hastaneye kontrolle gıttıgınde soylersın alırlar ben oyle yaptım hastane ucret felan almıyor.saglık ocagında koca koca ıgneler kullanıyolar ben asısınıda hastanede yaptırdım....sana bılgı verır zaten bebek hemsıresı.hayırlı dogumlar canımm
cnm ne çabuk 3 numaaraya geçtiniz bz 1 aydır hala 1 numaradayız darda gelmiyo sanki bizimki minik doğdu ya o yüzden hala 1 deyiz ama sanki bacaklarını sıkmaya başladı olmazsa bende 2ye geçeyim artık
herkese merhabalarbugun kontrole gittik geldik bebisimin herseyi cok iyi masallah cok hafif sarilik varmis umarim onuda atariz kisa zamanda. göbis dustu bugun yikanicak kuzum onun harici hep memede geciyor zaman.obur kusum benim
Kizlar bu kalca ult herkesten istemiyorlar mi,bize 1 aylikken dediler,yarin yapicaz ben herkese yapiliyor saniyordum...
saol canım yaa gittim öğrendim içim rahatladı , zaten sağlık ocağı kapalı olucak
Tatlim su tickerini degistir artik oglusun ne kadar olmus onu gorelim o ticker benim topikte kaldi artik
Buarada benim topikyakinda tarih olucak kimse girmezse kapatirlar herhalde dile kolay 9 ay paylasimda bulunduk neler konusuldu orda pehhhhh
Kizlar bu kalca ult herkesten istemiyorlar mi,bize 1 aylikken dediler,yarin yapicaz ben herkese yapiliyor saniyordum...
Dogru soyluyosun canim,tlf dan giriyorum,usenmekten pc e gecip yapamadim:)))oglus gogsumde uyuyor birakirsa inip yapicam soz...
İyi aylik kontrol de istenen ayniymis,bir an korktum...siz isitme testini tekrarlayacaktiniz canim o ne zaman??
Yaa topigi kapatirlar mi,kapatmasinlar ben yillar sonra bile girip arada nostalji yaparim:))))
kalabalıklaşmışız maşallah..günler çok çabuk geçiyor ya,inanamıyorum,saatler geçmiyor gibi,hele kış geceleri ne kadar uzun, tv ile de aramız yok.. bebiş te daha bişeyden anlamıyor,oynanacak kıvama gelmedi,ama ona rağmen kızım neredeyse 1 aylık olacak..daha dün gibi ben de doğum tarihimi öğrenmek istiyorum diye haykırıyordum buralarda...
kış ta iyice geliyor gibi,bugün acayip yağmur yağdı,evimiz çok serin zaten,ufoyu kurduk,kalorifer yanana kadar..artı özellikle sabahları yataktan çıkınca baya üşüyoruz,aman bebişi hasta etmeyelim...
tatlım hala alışmadı tam olarak biraz emiyor sonra atıyor hınzır :)) resmide emzikli bir hatıra olsun diye babası çekti