Kizlar bugun dedem oglumun ismini soyledi kulagina senin adin emir cinar dedi bizimki basladi gulmeye ismini begendi heralde dedim bende
Ben goguslerime tahinin ustundeki yag ve lansinoh suruyorum bazen emmeden oncede karbonatli suyla siliyorum benimki memeyi birakmiyo orda uyuyo zor ayiriyorum oyuzden cok yara oldu ama insan onun acisinada alisiyormus anne olunca
kızlar burun tıkanıklığı için ne yapıyorsunuz bizim çok tıkanıyor gece rahat uyuyamıyor çocuk
Fırfırlar dışarı olacak:)ben de huggies kullanıyorum primayı da denedim,prima bana daha yumuşak geldi bir de idrarını daha iyi anladım )az mı çok mu diye)ama primada geçenlerde çişi taşmış dışarı..huggiesin bacak kısımları sıktı gibi..ama diğer türlü memnunum..bezleri bağlarken o bacaklara gelen fırfırlı kısmı içeri dönük mü dışarı dönük mü oluyor?ben içerde bırakıyorum yanlış mı ki?
benim kızın burnu çok hırıl hırıl bugün,görünen bişey de yok aspiratörle alayım..
Benim oğlumda öyle ya, koynumda uyusun, kucağımda kalsın... Millette alıştırma diyor, iş yapamazmışım.Bizimkisi yeni huy edindi anneler kucakta uyuyor meme agzinda yerine koyunca hemen uyaniyor bende salincaga koyup uyutup oyle yerine koyuyorum bu arada biz hala 1 numaradayiz bezde cunku 2 numara buyuk gelip tasma reski cok yuksek
Benim çatlak yara falan olmadı, biraz kızardı. Lanolin krem ve tahin yağı kullandım. Hergün sürmüyorum bile ama çok iyi durumdalar. Bence tahin yağını dene arkadaşım.Ya benim ki de iki gündür ikiniyor kizariyor uykusu bölünüyor ne yapsam ki neden oluyor ki acaba bende ilaç almalimiyim kızlar ?:26:
Birde asude garmastan ilacı nasıl kullandınız emiyorlar ya devamlı ben ıslak pamukla siliyorum ama korkuyorum emerken bi zarar verir mı diye. Birde devamlı emdigi icin ilaç cok bekleyemiyor geçmiyor o yüzden de siz nasıl kullandınız geçirdiniz yaraları
canım benim kızımında gözleri çapak içindeydi dr umuz netira diye bi göz damlası verdi onunla toparladık hemencicik...Slmlar kizlarr.emmeye kalktik...Oglumun gozu akiyo bikac gundur ve capakkanio...icim gidiyor.cayla siliyorum...bisi oluurmu.bide burnu cok tikaniyo..Bu arada 33 gunluk oldukkk
kızlar burun tıkanıklığı için ne yapıyorsunuz bizim çok tıkanıyor gece rahat uyuyamıyor çocuk
ben de huggies kullanıyorum primayı da denedim,prima bana daha yumuşak geldi bir de idrarını daha iyi anladım )az mı çok mu diye)ama primada geçenlerde çişi taşmış dışarı..huggiesin bacak kısımları sıktı gibi..ama diğer türlü memnunum..bezleri bağlarken o bacaklara gelen fırfırlı kısmı içeri dönük mü dışarı dönük mü oluyor?ben içerde bırakıyorum yanlış mı ki?
benim kızın burnu çok hırıl hırıl bugün,görünen bişey de yok aspiratörle alayım..
Ya benim ki de iki gündür ikiniyor kizariyor uykusu bölünüyor ne yapsam ki neden oluyor ki acaba bende ilaç almalimiyim kızlar ?:26:
Birde asude garmastan ilacı nasıl kullandınız emiyorlar ya devamlı ben ıslak pamukla siliyorum ama korkuyorum emerken bi zarar verir mı diye. Birde devamlı emdigi icin ilaç cok bekleyemiyor geçmiyor o yüzden de siz nasıl kullandınız geçirdiniz yaraları
kızlarrr yarın doğurucam Allahım nasip ederse 40 +6 da suni sancı denicez bakalım bende hala ağrı sancı yokbende geç doğmuşum annem sana çekmiş diyor bıraksak 42 yide dolduracak benim cimcimem ama artık risk yükseliyor , kızlar size sorum olucak herkes ayrı bişey diyor , bu yenidoğan testleri için kaçıncı gün nerede kan veriliyor ? zaten bayrama denk geliyor sağlık ocakları kapalı olucak , heryerde farklımı oluyor uygulama anlamadım :44: siz nerede kaçıncı gün kan verdiniz acaba?
kızlarrr yarın doğurucam Allahım nasip ederse 40 +6 da suni sancı denicez bakalım bende hala ağrı sancı yokbende geç doğmuşum annem sana çekmiş diyor bıraksak 42 yide dolduracak benim cimcimem ama artık risk yükseliyor , kızlar size sorum olucak herkes ayrı bişey diyor , bu yenidoğan testleri için kaçıncı gün nerede kan veriliyor ? zaten bayrama denk geliyor sağlık ocakları kapalı olucak , heryerde farklımı oluyor uygulama anlamadım :44: siz nerede kaçıncı gün kan verdiniz acaba?
canım bende huggıes kullanıyorum primadan memnun kalmadım yanlardan sızma oldu aynen dediğin gibi..3 numaraya geçtik biz bezde 4 - 9 kullanıyoruz..huggıes den çok memnunum...fırfırlı kısmı içerde olacak canım doğru yapıyorsun..birde kız bebeklerde daha önemli bacakları açık olmaması için o yüzden içte bırakıyorsun doğru yapıyorsun canım..
canım ben memnunum colıca dan ama doktoruna sor önce istersen...
Garmastan sürdükten sonra yıka canım hem az da olsa kalsın biraz sürmen bile yeter canım..
ben de dün itibarıyla 2ye geçtim..1 numara hala oluyor gibiydi aslında ama 2nin daha iyi olduğunu anladım..bezler arasında direk bir geçiş yokmuş onu da öğrendimcnm ne çabuk 3 numaaraya geçtiniz bz 1 aydır hala 1 numaradayız darda gelmiyo sanki bizimki minik doğdu ya o yüzden hala 1 deyiz ama sanki bacaklarını sıkmaya başladı olmazsa bende 2ye geçeyim artık
Tesekkur ederim asude..bu bez baglamayi nette arastirayim dedim sacma sapan bez takma oyunlari gibi seyler ciktihuggies gercekten cok iyi hem de ekonomik..cokkk emici...allahim bir gun bez reklamlarindaki gibi konusacagim hic aklima gelmezdi
Asudeeee nasil alistirdin emzige kuzuyu