2012 Ekim bebekleri büyüyor

Ne guzel benimde esom allah razi olsun yapar ben aksam yaptiriyorum daha rahat uyuyor gunduz aniden biri geliyor ya ben gidiyorum olmuyor dr da aksam yaptirmami soylemisti

Ne guzel benimde esom allah razi olsun yapar ben aksam yaptiriyorum daha rahat uyuyor gunduz aniden biri geliyor ya ben gidiyorum olmuyor dr da aksam yaptirmami soylemisti

benim dışarı çıktığım yok, gelen de pek yok o yüzden problem yok

arkadaşımın oğlu 5,5 aylık haziranda doğdu günde 3 kere bile yıkadığını söylemişti ,mutlaka her sabah akşam banyo yaptırıyodu yazın

şimdi de düzenini oluşturmuşlar bebeğin her gece banyo yapıp aynı saatte uyutuyor oğlunu

3 ayı doldurduktan sonra bizim de yavaş yavaş düzenimiz oturur diye umuyorum

alttlarına yaparken ne tatlı oluyor bu çocuklar ya

komşunun kızı var annemlerin , 'ya bunun osuruğu bile çok tatlı' demişti

Bizimkisi suan 2.5 aylik hic duzen kuramadik o bize uycagina biz ona uyar olduk gunduz uyur gece 2 ye kadar oturur benim.kiz birde sallandirmaya alistirdi kendini asla sallamam diyordum ben bebekler ne isterse onu yapiyorlar bence

internetim yoktu, giremedim nicedir.
herkes bebekleriyle iyidir inşallah.

Biz kolik ile uğraşıyoruz. Akşam olsun hiç istemiyorum. Daha 38 günlüğüz, 3 ay nasıl biter bilmiyorum.

Size iki sorum var:
1- İlk ay kaç cm uzadı bebekleriniz,
2- Bebek arabanızdan memnunsanız markası nedir?

Ben almamıştım bebek arabası, oysa ilk günlerden itibaren çok lazım oluyormuş.

mertuğcum emzik denedin mi,benim de böyleydi 6.günümde tıktım emziği. şimdi sana yaptığı eziyeti emziğine yapıyo,çok seviyo,onsuz yapamaz hale geldi :)

denemezmiyiz canım en iyisinden en kötüsüne hepsinden aldık ama nafile(((

tatlım eşim yardm etmezmi hiç evin tüm işleri ona ait ben yemek yerken oğluşuna özenle bakıyor damlalarını hep babası veriyor annemde yanımda ama oğlum ağlayıp durunca sadece çaresi bende o ağlayınca içim acıyor mutsuz oluyorum inşallah düzene gireceğiz teyzesi

hoşgeldin canım Allah kolaylık versin kolikle

1. ilk ay 5 cm uzadı oğlum 51cmden 56cme çıktık
2. arabamız peg perego aria, çok çook memnunuz

1. ilk ay 7 cm uzadı
2-arabamız bugaboo bee cok memnunum ben dee

Canını sıkma arkadaşım, inşallah herkes bir düzen tutturacak.

hoşgeldin canım Allah kolaylık versin kolikle

1. ilk ay 5 cm uzadı oğlum 51cmden 56cme çıktık
2. arabamız peg perego aria, çok çook memnunuz

Benim oğlumda 6 cm uzadı, 51 cm doğdu 57 cm e çıktık. Bir kaç kişiye sordum daha düşük rakamlar söylediler. Bende acaba ilk ölçüm mü yanlış dedim ki pekte sanmıyorum yanlış olacağını.

Allahın izniyle atlatacağız inş. 3 ayı canım...Allah kolaylık versin

5 cm uzadık canım
bebek arabamız bebeconfort loola oldukça memnunum..çift taraflı

selam kızlar dun bebek arabası almak ıcın ebebeke gıttık ama karar verip de alamadık o kadar cok secenek var kı,bi de bebişim 36 günlük bikaç ay daha yatarak gezer herhalde ona ne uygun olur karar veremedık,bebek arabası ıcın tavsiyelerinizi beklıyorum kullananların beğenisiyle almak ıstıyorum,cunku pusetımızı hıc yorum almadan aldık netten sıparış verdık sımdı kullanamıyoruz bebeğim hıc rahat etmıyor ağlıyor ıcıne koyunca

selam arkadaşlar benimde bebeğim 23 günlük 3360 gr doğdu sonra ilk hafta 3050 gr'a düştü şimdi kıyafetiyle birlikte tartıldığında sadece üst kısmındaki kıyafeti ve bezi 3530 gr çıktı ve boyuda 49 cm'den 54 cm'e çıktı doktor kilosunun az olduğunu mama takviyesi gerektiğini söyledi, ama benim sütüm çok fazla var emerken de anlıyorum luk luk luk diye sesli sesli emiyor , mama verdim dün 5 saat boyunc arlıklarla kustu mama vermeyide istemiyorum sütüm çok olduğu için ne yapacağımı şaşırdım doymazsa ağlar doyuyor zaten bol bol kakasını ve çişinide yapıyor bööyle sorunları olan başka arkadaşlar varmı

Canm mutlaka bardak al, sürtünmesin zavallının pipisi. Bardağın dip değil ağız tarafını 4-5 cm kadar kesiyorsun, öyle bezliyorun canım. Böylece hiçbir yere değmiyor pipi ve hareket halindeyken de rahat ediyosun. Bize doktorumuz önermişti ve çok işe yaradı.

kızlar oğlum kakasını yapmadı geceden berı huzursuz ne yapsam huzur bulamıyor bu durumda ne yapılıyordu ..sız ne yapmıştınız yardım edın bıze

bizde yarın babamızla yıkıcaz oğlumuzu babasıyla hiç yıkamadık hep o işteyken yıkadık

kızlar oğlum kakasını yapmadı geceden berı huzursuz ne yapsam huzur bulamıyor bu durumda ne yapılıyordu ..sız ne yapmıştınız yardım edın bıze

oğlumda en son dün sabah yatı aksam çok huzursuzdu bugünde düzgün uyuyamadı.hala kaka yok

Canim e bebekte vardi nuna nin avna modeli pratik kullanisli biseye benziyor biz concord neo almistik epey bir sure once cok rahat kullanimi falan ama buyuk bagajda yer kapliyor hem de pahali konforlu rahat bir araba ama biraz buyuk iste sen bi avna nuna ya bak derim

canım zeytinyağı falan deniyordum hep bende ama geçenlerde komşum bana şalgam suyu iç dedi bende o akşam içtim gece emzirdim ama tabii sıkıntılı geçti gece sabaha karşı 4 gibiydi nasıl yaptı anlatamamm ishal gibi püskürterek yaptı

Canım ilk birkaç haftadan sonra eldiven takmamamız gerekiyormuş. Çünkü bebiklerimizin en önemli oyuncağı elleriymiş ve her yeri elleri aracılığıyla tanıyorlarmış. Tırnaklarını kesersek sorun kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…