eşim çok şükür doruk konusunda çok yardımcı bana, altını değiştirir ,uyutmaya çalışır, gezdirir, oynar
ben sadece gece banyo yapıp üşümesini istemediğim için gündüz kendim yıkamaya karar verdim
Ne guzel benimde esom allah razi olsun yapar ben aksam yaptiriyorum daha rahat uyuyor gunduz aniden biri geliyor ya ben gidiyorum olmuyor dr da aksam yaptirmami soylemisti
benim dışarı çıktığım yok, gelen de pek yok o yüzden problem yok
arkadaşımın oğlu 5,5 aylık haziranda doğdu günde 3 kere bile yıkadığını söylemişti ,mutlaka her sabah akşam banyo yaptırıyodu yazın
şimdi de düzenini oluşturmuşlar bebeğin her gece banyo yapıp aynı saatte uyutuyor oğlunu
3 ayı doldurduktan sonra bizim de yavaş yavaş düzenimiz oturur diye umuyorum
mertuğcum emzik denedin mi,benim de böyleydi 6.günümde tıktım emziği. şimdi sana yaptığı eziyeti emziğine yapıyo,çok seviyo,onsuz yapamaz hale geldi :)
Dur daha ne mutsuz anne olmakta ne demek duzene giricek minik bebegin. Ama is sende bitiyor kendini mutsuz diye nitelendirip olumsuzluklari cagirma. En buyuk destekcin esin mamasini damlasini vs.. Esine yaptir nefes al azcik. Gir mutfaga pasta vs..yap once kendini mutlu et.
internetim yoktu, giremedim nicedir.
herkes bebekleriyle iyidir inşallah.
Biz kolik ile uğraşıyoruz. Akşam olsun hiç istemiyorum. Daha 38 günlüğüz, 3 ay nasıl biter bilmiyorum.
Size iki sorum var:
1- İlk ay kaç cm uzadı bebekleriniz,
2- Bebek arabanızdan memnunsanız markası nedir?
Ben almamıştım bebek arabası, oysa ilk günlerden itibaren çok lazım oluyormuş.
Biz kolik ile uğraşıyoruz. Akşam olsun hiç istemiyorum. Daha 38 günlüğüz, 3 ay nasıl biter bilmiyorum.
Size iki sorum var:
Canını sıkma arkadaşım, inşallah herkes bir düzen tutturacak.tatlım eşim yardm etmezmi hiç evin tüm işleri ona ait ben yemek yerken oğluşuna özenle bakıyor damlalarını hep babası veriyor annemde yanımda ama oğlum ağlayıp durunca sadece çaresi bende o ağlayınca içim acıyor mutsuz oluyorum inşallah düzene gireceğiz teyzesi
hoşgeldin canım Allah kolaylık versin kolikle
1. ilk ay 5 cm uzadı oğlum 51cmden 56cme çıktık
2. arabamız peg perego aria, çok çook memnunuz
Size iki sorum var:
Hayırlı Sabahlar guzel anneler :) şükürler olsun gecemiz rahatti gercekten küçük bebekler de sünnet rahat demişlerdi oyle olacak galiba ilk gecemiz güzeldi şükür :)
bize karton bardak değilde verdigi iki kremi karıştırıp strece sür pipisine koy dedi bende ustunece g azlı bez mı sarıp koysam diyorum. Yada bizde mi bardak alsak hem ani darbeden de korur dımı bebek te olsa kucağa alıyoruz gaz çıkarırken filan acımasın . Fitil 6 saate bir ikinciyi az one verdim ağrı olmasın diye bugun de veririm fitil sonra vermem daha agrisi da olmaz herhalde ins.
oğlumu kendi kendime yıkamayı başardım diye artık düzene koydum 2 günde 1 yıkıyorum
bugün banyo günümüz ama yıkamaktan vazgeçtim yarın babamızla beraber yıkarız ,o da görsün arada bir
kızlar oğlum kakasını yapmadı geceden berı huzursuz ne yapsam huzur bulamıyorbu durumda ne yapılıyordu ..sız ne yapmıştınız yardım edın bıze
selam kızlar dun bebek arabası almak ıcın ebebeke gıttık ama karar verip de alamadık o kadar cok secenek var kı,bi de bebişim 36 günlük bikaç ay daha yatarak gezer herhalde ona ne uygun olur karar veremedık,bebek arabası ıcın tavsiyelerinizi beklıyorum kullananların beğenisiyle almak ıstıyorum,cunku pusetımızı hıc yorum almadan aldık netten sıparış verdık sımdı kullanamıyoruz bebeğim hıc rahat etmıyor ağlıyor ıcıne koyunca
kızlar oğlum kakasını yapmadı geceden berı huzursuz ne yapsam huzur bulamıyorbu durumda ne yapılıyordu ..sız ne yapmıştınız yardım edın bıze
Eldivenini yaninda degilken cikarmamaya ozen goster hastanedeyken tanik oldum bebek gozunun korneasini cizmis allah esirgesin kasla goz arasinda olmus. Bende burdaki sohbeti takip ediyorumda bebeklerimizin hepsi ayni.paylastigin bilgiler cok iyi sagol baba gogusu elif su'm un favori si