2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar birşey soracagım 2013 ocakta dogum yapacagım allah izin verirse 0-3 aylık pijama takımını bebekler kaç ay giyiyorlar 8 tane aldım yetermi lütfen cevap verebilirmisiniz

kızlar birşey soracagım 2013 ocakta dogum yapacagım allah izin verirse 0-3 aylık pijama takımını bebekler kaç ay giyiyorlar 8 tane aldım yetermi lütfen cevap verebilirmisiniz

Bence yetet zaten 2 aylik olunca kucuk fekmeye basliyor

slm kızlar nasılsınız biz uğraşıyoruz hala gaz sancılarıyla geçicek inş. kızım dün mememi emmemek için uğraştı mama istedi ben sadece geceleri 1kere veriodum ama onuda kesicem artık gaz gelince ememiyor aç kalıodu o ara mama veriodum karnını doyuruyodu en azından...bu arada tuğçe arkadaşımız hamileymiş hayırlısı olsun inş yardımcısı vardır...

fazla bile.. ben kızıma 5 tane 5li hastane çıkışı almıştım..bugüne kadar neredeyse sadece onları giydirdim yıkayıp yıkayıp..tulumlar yeni yeni dolmaya başladı..birkaç tane tek alt birkaç tane de çıtçıtlımız var o kadar..kolsuz çıtçıtlıları da atlet niyetine kullanıyorum..

Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin bencede yeter bazıları bi ayda bile küçük geliyo

bende aynı makinadan satın aldım ama daha elime gelmedi elektrıkli olandan mı aldın memnun musun? bazıları sağmak çoğaltıyor diyor ama bende merak ediyorum bu konuyu

benimkisi elektrikli degil.elle sağılıyo.
daha hiç kullanmadım
eger çoğaltıyorsa çok sevindim ya...

bende aynı makinadan satın aldım ama daha elime gelmedi elektrıkli olandan mı aldın memnun musun? bazıları sağmak çoğaltıyor diyor ama bende merak ediyorum bu konuyu

bu arada kullanan arkadaşım var. çok memnun. ben daha başlamadım işe.
işe başlayınca kullanacagım.

kızlar aranızda ülkerin maltanasını kullanan var mı etkili mi. en son o kaldı denemediğim çünkü. helva dediler yedim ,humana dediler içtim. ama oğluşuma yetmiyor. mama vermek zorunda kalıyorum

cvplarınız için teşekür ederim canım ilk bebek olacagı için çok acemiyim sanki yetmiyecekmiş gibi geliyor 3-6 aylık pijama takımını kaçıncı ayda giyiyor acaba 3-6 aylık 4 pijama takımı aldım içine atlet tarzımı çıtçıt alsam yoksa uzun kollumu çıtçıtlı alsam kış çocugu olacagı için kafam çok karışık yarın dogum sezeryan
olursa kış oldugu için dışarı çıkamam belki oyüzden şimdiden alıyım diyorum

3

aaa şimdi farkettim tuğçezserdar hamilesin tebrikler süt korumadımı isteyerekmi oldu bide sanırım normal doğum yaptın sezeryanlılara doktor hemen hamilelik önermiyo

Son düzenleme:

ben hem emziriyorum hem arada bir sağıyorum gece uyurken ememiyo çokta ara vermemek için sağdığım sütü veriyorum yada dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum eve..benim sütümde azalma olmadı gayet normal

2 aylık mııı?
tüh ya...
biz korunmadık.
süt korur dediler
ya bende hamileysem.
ay düşünmek bile istemiyorum.
doğumdan sonra mahvoldum.
yazık kızcagıza... ne yapacak şimdi

kızlar aranızda ülkerin maltanasını kullanan var mı etkili mi. en son o kaldı denemediğim çünkü. helva dediler yedim ,humana dediler içtim. ama oğluşuma yetmiyor. mama vermek zorunda kalıyorum

Canim ben iciyorum hergun 2 tane yapiyor simdi sut sagdim 100cc cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…