Asude arkadasım nerelerdesın gorusemedık.bu gecede goremedım senı
Guldurdun beni,benimki de heyecanlanina sasi oluyor:))))cok normal icini rahat tut benim kizimda 53gunluk oldu ilk gunlere nazaran daha iyi biliyor gozlerini kullanmayi ama emzirmek icin kucagima aliyorum gogusumu gorunce heyecanlaniyor ve gozleri sasi oluyor
Ayni sekilde benimde annem sebep oldu
kızlar bebeğimin bu ayın 17sinde 2 ayı dolucak.birkaç gündür gözlerini şaşı yapmaya başladı arasıra yapıyo bir iki saniye sonra bırakıyo.sizin bebişlerden böyle yapan varmı
gıccık :111::111::111:
asude malum sıtede kulagını cınlatıyoruz senin hesabın var mı malum sitede???
hmm bende ekliyim bir ara bakalım hatunlar ne konuşuyorsunuz
bızde bugun gezmeya gıttık aynı sekılde gece kucakta benım kızda.bugün gezmeye gittik oğlumla
ahh ahh gece kucakta geziyoruz bacımm
kız asude yolucam sacınızı basınızı.kızım dun hepo kapıda bacada sızı bekledı.vermıycem kızımı sana
hmm demek şu zekeriya beyaz bakışı sizde de varbizde de var canım normal olduğunu okumuştum
güle güle kullanın canım ebebeğin mağazasındanmı aldın yoksa internet adresınden mi??markası ne ??
inanmıyorum yaa ben de kızıma gözlerini şaşı yaptıgında zekeriya beyaz diye hitap ediyorum hey allahım affetsin tövbe yaa :):):):):)
Guldurdun beni,benimki de heyecanlanina sasi oluyor:))))
Canim napti ki bu kadar,cok etkilenmemeye calis,bende bir suru sey oluyor off banane deyip dusunmuyorum artik napiyim...
kızz oğlumun gazı vardı napalımdedik şimdi kaynanasının yanında pırtt yapar ayıp olur ondan gelemedik
cok seker oluyor ama burnunun kokune kadar kaydiriyorlar gozleri. sayfada begen yokmu kizlar yada telden girdigim icinmi bi degisik
Ama artist im sen de rahat birak cocugu,eskimolar gibi:111::111::111:
yaa ben daha hıc bırsey almadım kı ne uyku tulumu var nede dısarısı ıcın mont u ..fikir almak istedim
lcwda kozmonot montlar 40tl imkanin olursa ugra biz disari cikarken battaniiye yerine onu kullaniyoruz battaniye ile kucaga sigmiyo kuzular