2012 Ekim bebekleri büyüyor

cok normal icini rahat tut benim kizimda 53gunluk oldu ilk gunlere nazaran daha iyi biliyor gozlerini kullanmayi ama emzirmek icin kucagima aliyorum gogusumu gorunce heyecanlaniyor ve gozleri sasi oluyor
Guldurdun beni,benimki de heyecanlanina sasi oluyor:))))
Ayni sekilde benimde annem sebep oldu

Canim napti ki bu kadar,cok etkilenmemeye calis,bende bir suru sey oluyor off banane deyip dusunmuyorum artik napiyim...

kızlar bebeğimin bu ayın 17sinde 2 ayı dolucak.birkaç gündür gözlerini şaşı yapmaya başladı arasıra yapıyo bir iki saniye sonra bırakıyo.sizin bebişlerden böyle yapan varmı

hmm demek şu zekeriya beyaz bakışı sizde de var bizde de var canım normal olduğunu okumuştum

güle güle kullanın canım ebebeğin mağazasındanmı aldın yoksa internet adresınden mi??markası ne ??

Ben eskisehirdeyim canim malesef birda magazasi yok
Baby&kids puf uyku tulumu

Kizlar ben yaklasik 10 gundur sabahlari bir cay kasigi kimyon iciyorum ve gercekten oglumun gazi bitti hemen cikartiyo ben bile surekli gaz cikartiyorum cok iyi geldi

Bide ben hergun kuru kayisi kaynatip yiyorum koca bir kase oda hem bana hem bebege cok guzel tuvalet yaptiriyo tavsiye ederim

inanmıyorum yaa ben de kızıma gözlerini şaşı yaptıgında zekeriya beyaz diye hitap ediyorum hey allahım affetsin tövbe yaa :):):):):)

kendisi üni.deyken islam hukuku dersimize girerdi,,sevmezdim nedense kendisini o da beni sevmezdi medyatik insan ne olacak şimdi böyle anıyorum kendisini

Guldurdun beni,benimki de heyecanlanina sasi oluyor:))))

Canim napti ki bu kadar,cok etkilenmemeye calis,bende bir suru sey oluyor off banane deyip dusunmuyorum artik napiyim...

cok seker oluyor ama burnunun kokune kadar kaydiriyorlar gozleri. sayfada begen yokmu kizlar yada telden girdigim icinmi bi degisik

tugce hayirli olsun kiz az gecmisi okudum inanamadim. biz daha buluscaz senle. marmara parki gezdinmi c&a ve lcw da cok guzel ciciler var kizceme ugg bot aldim 20tl daha neler neler sende yakinsin ugra

yaa ben daha hıc bırsey almadım kı ne uyku tulumu var nede dısarısı ıcın mont u ..fikir almak istedim

lcwda kozmonot montlar 40tl imkanin olursa ugra biz disari cikarken battaniiye yerine onu kullaniyoruz battaniye ile kucaga sigmiyo kuzular

lcwda kozmonot montlar 40tl imkanin olursa ugra biz disari cikarken battaniiye yerine onu kullaniyoruz battaniye ile kucaga sigmiyo kuzular

ahh ahh o kozmonot montlara nasıl da heves ettim oğluma giydirmek için,,1 tane ben aldım bebetto dan birde kardeşim getirdi yurtdışından ama ne mümkün ağlamaya başlıyor giydirince hiç sevmedi oğlum sadece mont giydiriyoruz beyefendiye,,hele battaniye ye zaten hiç saramam evde bile üzerini örttürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…