2012 Ekim bebekleri büyüyor

bana dogum doktorum hipp onermisti ve dereotu. ben ilk 5gun kizima mama verdm sutum yoktu simdi ise yalniz anne sutu 100cc sagabiliyorum ancak makinemden memnun degilim kraft aldim pompa sagmiyor bazen fiskirsada. suyuda ihmal etmemekte fayda var...

canım ıstıyerek ama sımdı degıl.benım cocougum sadece tup bebekle oluyodu.kızımda tup bebek zaten olmaz dedım guvendım ve pat oluverdı kısmet

demek senin kızında benimki gibi tüp :) valla sevindim hamile olmana ama ben cesaret edemem herkes korunma olur kendiliğinden diyor ama ben ıhıhhh doktorun sezeryan olduğun için bi sakıncası olup olmadığını sööyledimi bende bileyim ne olur ne olmaz

Valla bilmiyorum kardeş miyiz neyiz yaa? Sen İstanbul'da mısın canım? Ben İzmir'deyim... Bebek kesin daha çok emiyordur canım benim. Çünkü bazen meme ağzına girmeden emdiğini sanıyor benim ki .. Bir bakıyorum tap tap sesler geliyor damağıyla dili arasından. :) Ayy bize neler yapıyorlar kim bilir... Bu arada şu kaşıklı biberonlar nasıl birşey hiç bilmiyorum bir bakayım yaaa

kızlar benim şimdi cıkmam lazım,soruma cevap verin lütfen öpüldünüzz

Hyr canim ankaradayim bende nuby var memnumum simdilik

tabı sakıncaları var daha toplamadı vucut kendını cumartsı gıdıcem doktora.tam net o zaman konusucaz
migros avm girl stop giris katta star buck karsisindaki magaza. zor gercekten sorumluluk istiyen islerden1i

he he gecen sene aralıkta alısverıs yapmıstım ordan... Zor bıde koskoca adamlar azarlamak da olmuyor hele bızım ıste cok gevsek mıllet

migros avm girl stop giris katta star buck karsisindaki magaza. zor gercekten sorumluluk istiyen islerden1i
Ankaradam8sin canim sen.... Ben girl shoptan logusa takimi almistim genelde guzel seyyler var bazen ucuk fiyatlar olsada

aaa o zaman süpermiş yaaa.. cok sevindim bak şimdi Allah tamamına erdirsin bebeğini saglıcakla al kucagına...

ınsallah canım ya.sımdı ozenerek yaptıgım odada degısıklıkler yapıcam 2 besık olucak ısın kotusu aldıgım oda uretımden kalktı aynı besıkten 1 tane daha alamam...;(

Herkeze hayırlı geceler oglum bi türlü drum uykuya geçemedi Yaa emzik düşürüyor mizildaniyor tekrar veriyorum yine karnı tok az once emzirdim altı da temiz off :S
Sevcanyk cnm bende de aynı korkular sorular mevcut henüz lahusayim Hala nasıl olacak cok merak ediyorum ve korkuyorum açıkcası normal dgm yapıp iliski yaşayanlar aydınlatın cok zor mu oluyor ??

kızlar benim şimdi cıkmam lazım,soruma cevap verin lütfen öpüldünüzz

cnm ben sezeryan oldum ama doğum şeklınden zıyade verılmış olan aradan dolayı bı motıvasyon duşuklugu ve aynı zmanda acıda yaşanabılıyo ama öle cokta abartılcak kadar dedıl ee malum aylar gecmış ustunden

Gunaydin herkese Gun ayamiyor benim icin ama mecbur yapacak birsey yok Benim artik ustume birseyler almam lazim. Eski bedenime donmem suan icin hayal e hamile kiyafetleri cok bol. Ne alicam diye dusunuyordum ama bugun karar verdim. Alirim bir kac tayt ustune bluz ohh misss Guzel guzel giyinmeyi bekliycem biraz daha. Gitsin kilolar lennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…