canım ıstıyerek ama sımdı degıl.benım cocougum sadece tup bebekle oluyodu.kızımda tup bebek zaten olmaz dedım guvendım ve pat oluverdı kısmet
Uzun zamandir site acilmiyordu vee simdi bir anda acildi ohh bee:) Kizlar ben sagarak sutumu veriyorum. Hergun not tutmaya basladim ama benim hergun 730 ile 750 cc arasinda cikiyor. Arttigida yokk eksildigide yok. Simdilik sut yetiyor ama daha da fazla icmeye basladiginda yetmiyecek sanirim. Bu maltlardan icmek faydali oluyor mu gercekten? Buzluga atamadimda hic sutumu anca gunu kurtariyorum.
canım ıstıyerek ama sımdı degıl.benım cocougum sadece tup bebekle oluyodu.kızımda tup bebek zaten olmaz dedım guvendım ve pat oluverdı kısmet
Bende ikra uyurken sagdim 100cc cikti bazen benimde birinden 40 birinden 20 ciktigi oluyor kizzz yoksa biz kardesmiyiz bu kadar ayni sey denkmi gelir uzulme bence 60cc az dwgil.bencw birde benim dr soyle dedi makine ile bebek cekim.gucu ani degil bebek daha guclu ceker o yuzden sagdigin sutun 2 katini sdusun hep dedi yani 60 ise 120 bebek icoor dedi ne kadar dogru bilemem ma doymadigi zaman kasikla yada kasikli biberon ile mama ver bence
kızlar normal doğum yapıp ta agda yaptıran oldumu,ben agda dısında bişey kullanmadım bugüne kadar o yüzden jılet te yapmak istemıyorum acaba bişey olur mu...
bir de doğum sonrası eşinizle beraber olmaya basladınız mı agrı acı duydunuz mu ya ben cok korkuyorum hala hazır değilim canım yanar sanıyorum,psikolojık olarak ta anne olunca uzaklastım birlikte olma düşüncesinden hatta vajınusmus olmus olmaktan da korkuyorummm yardımmmm!!!!!!!!!
hangı avm kız belkı gormusumdur senı.cok alısverıs yaparımda.ay mudurlulk zor ıs valla bende sube muduruydum.
Valla bilmiyorum kardeş miyiz neyiz yaa? Sen İstanbul'da mısın canım? Ben İzmir'deyim... Bebek kesin daha çok emiyordur canım benim. Çünkü bazen meme ağzına girmeden emdiğini sanıyor benim ki .. Bir bakıyorum tap tap sesler geliyor damağıyla dili arasından. :) Ayy bize neler yapıyorlar kim bilir... Bu arada şu kaşıklı biberonlar nasıl birşey hiç bilmiyorum bir bakayım yaaa
tabı sakıncaları var daha toplamadı vucut kendını cumartsı gıdıcem doktora.tam net o zaman konusucazdemek senin kızında benimki gibi tüp :) valla sevindim hamile olmana ama ben cesaret edemem herkes korunma olur kendiliğinden diyor ama ben ıhıhhhdoktorun sezeryan olduğun için bi sakıncası olup olmadığını sööyledimi bende bileyim ne olur ne olmaz
migros avm girl stop giris katta star buck karsisindaki magaza. zor gercekten sorumluluk istiyen islerden1i
Ankaradam8sin canim sen.... Ben girl shoptan logusa takimi almistim genelde guzel seyyler var bazen ucuk fiyatlar olsadamigros avm girl stop giris katta star buck karsisindaki magaza. zor gercekten sorumluluk istiyen islerden1i
aaa o zaman süpermiş yaaa.. cok sevindim bak şimdi Allah tamamına erdirsin bebeğini saglıcakla al kucagına...
kızlar benim şimdi cıkmam lazım,soruma cevap verin lütfen öpüldünüzz
Ankaradam8sin canim sen.... Ben girl shoptan logusa takimi almistim genelde guzel seyyler var bazen ucuk fiyatlar olsada
kızlar benim şimdi cıkmam lazım,soruma cevap verin lütfen öpüldünüzz
ben sezeryanım canım bide kırkım çıkmadı o yüzden bişey demicem
Hosgeldin bizde seni özledik niye gelmiyorsun hic ?
canım eşimin il dışından ailesi vardı vaktim olmuyordu..
şimdide doruk tan fırsat bulamıyorum..uyku nedir bilmiyor..
annemde olmasa ne yapıcam bilmiyorum..