- 3 Şubat 2012
- 1.607
- 1
Doktora bakarsannn oooo eltimin oglunada 30cc mamayi 2 saate bir ver dedi doktor cocuk acliktan uyuyamiyordu zaten cokta vermiyorum oyle bugun 1 kere 60cc mama verdim uyusun die sutum doyurmadi onu surekli emmek istiyor. ..bende en cok ananas ve seftalisini sevdim bende gunde 2 kere tuketiyorum 1 sabah digeri aksam
Canim ben iciyorum hergun 2 tane yapiyor simdi sut sagdim 100cc cikti
Canim ben iciyorum hergun 2 tane yapiyor simdi sut sagdim 100cc cikti
Simdi sıcak su tulumu tekrar koyucm ağrısı gecti biraz ama Şişlik bi tarafta var hala biraz içte böyle beze gibi sıkınca acıyor ;(göğsünde şişlik ağrı var ise duşa girip sıcak su ile güzelce göğsünü ve üst tarafı boynuna doğru masaj yap çok iyi gelecek hemen yumuşar kendiliğinden bile sütün akar
Cok gecmis olsun cnm benim de esim grip olmuş yakızlar benim kızım grip oldukaç gündür iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz gündüz iyide akşam olunca tıkanması fazla oluyo.burnunu temizliyoruz onda sorun yok ama boğazları dolu öksürüyo nefessiz kalıyo aynı büyükler gibi..ne önerirsiniz ne iyi gelir şurup kullanıyoruz ama geçmedi hala çok küçük hiçbişey yapamıyorum elimden bişey gelmiyo aman eve gelenlere dikkat edin en ufak burun akıntısı olan bile tehlike bize öle geçti
Bizim ki de heyecanlaninca yapıyor bazen cnm normal yani korkmakızlar bebeğimin bu ayın 17sinde 2 ayı dolucak.birkaç gündür gözlerini şaşı yapmaya başladı arasıra yapıyo bir iki saniye sonra bırakıyo.sizin bebişlerden böyle yapan varmı
Vallahi sut durumlari degisiyor bizde bazen 50 bazen 80 bazen 100 bazense hic ciimiyor
Aynen anlattigin gibi oluyir canim sicak su yap dusa gir elinle ov sicak su koy
Bizimkiside uyuyor suan gece genelde emzirmeye calisiyorum senden kac cc sut cikiyor?kendimi bir an inek zannettim:)
yakın sayılır.bulusalım benım kız bıraz buyusun daha yenı 4 kg oldu.calısmıycakmısın artık?ne ıs yapıyordun onceden?ben emlakcıydım..
:) Valla kimse söylesin istemem ama direkt inek modundayız yaniEşim geçen gün dayanamadı... İnsandan süt çıkması bu yaşımda bile garip geliyor bana dedi Hala alışamadım senin süt üretmene dedi Hahhahaha... Canım az önce sağdım. Sağ göğsümden 20 cc çıktı.. Sol göğsümden 40 cc Yerlerdeyim yani eski halime göre.. Ama olsun moral bozmak yok. Artacak... Moral en önemlisi... Olmadı ek olarak mama veririm yani .....
kızlar süt için; 2-3 tane ayvayı kesip biraz suyla düdüklüde kaynatıp gün içinde için.. ben kayısı,üzüm de koyuyorum içine kaynatıp suyunu süzüp bir sürahiyi gün içinde içiyorum ek olarak ta hipp natal.. sütüm baya arttı atlet değiştirmekten anam agladı kac gündür sabaha akmış taşmış oluyo tavsiye üzerine denemiştim bana yaradı umarım size de yarar..
bu arada tuğce serdar hamilemi nasıl yaa isteyerek mi kaza mı hayırlı olsun Allah kolaylık versin.. Allahım her isteyene hayırlı zamanda nasip etsin inş.
msllh kuzuya toparlamis. yok canim calismiycam uzunca bi sure ben beylikduzunde bi avm de magaza md.idim icgiyimde... sanada calismak uzak gorunuyor :)
Masallah icine seker koyuyormusun peki
kızlar süt için; 2-3 tane ayvayı kesip biraz suyla düdüklüde kaynatıp gün içinde için.. ben kayısı,üzüm de koyuyorum içine kaynatıp suyunu süzüp bir sürahiyi gün içinde içiyorum ek olarak ta hipp natal.. sütüm baya arttı atlet değiştirmekten anam agladı kac gündür sabaha akmış taşmış oluyo tavsiye üzerine denemiştim bana yaradı umarım size de yarar..
bu arada tuğce serdar hamilemi nasıl yaa isteyerek mi kaza mı hayırlı olsun Allah kolaylık versin.. Allahım her isteyene hayırlı zamanda nasip etsin inş.