2012 Ekim bebekleri büyüyor

Anladım canım. Evet doymayınca anlıyorsun zaten bebek uyumuyor. Sürekli ağlıyor ve deli gibi emmek istiyor. Kıyamam boş memeyi bile versen saldırıyorlar çok tatlılar. Tabi şimdi tatlı geliyor benimki uyuduğu için şuan :) Gece olup ağlayıp doymağında bende ağlamak istiyorum. Bütün gün sağdıklarımı veriyorum geceleri.

Bizimkiside uyuyor suan gece genelde emzirmeye calisiyorum senden kac cc sut cikiyor?kendimi bir an inek zannettim:)

Maltin kilo yaptigini bilmiyordum canim...... Ayca ben gunde 3 u gecmiyorum bazen hic vermiyorum doyma haline bagli bugun bir kere 60cc verdim sadece uyudu

göğsünde şişlik ağrı var ise duşa girip sıcak su ile güzelce göğsünü ve üst tarafı boynuna doğru masaj yap çok iyi gelecek hemen yumuşar kendiliğinden bile sütün akar
Simdi sıcak su tulumu tekrar koyucm ağrısı gecti biraz ama Şişlik bi tarafta var hala biraz içte böyle beze gibi sıkınca acıyor ;(
Cok gecmis olsun cnm benim de esim grip olmuş ya ikiniz den de uzak tutuyorum
kızlar bebeğimin bu ayın 17sinde 2 ayı dolucak.birkaç gündür gözlerini şaşı yapmaya başladı arasıra yapıyo bir iki saniye sonra bırakıyo.sizin bebişlerden böyle yapan varmı
Bizim ki de heyecanlaninca yapıyor bazen cnm normal yani korkma
Vallahi sut durumlari degisiyor bizde bazen 50 bazen 80 bazen 100 bazense hic ciimiyor

Aynen anlattigin gibi oluyir canim sicak su yap dusa gir elinle ov sicak su koy

Tmm cnm ins sıcak dusa ilk günler gunde bi kac kere hep girdim de simdi hergun olmuyor

Bizimkiside uyuyor suan gece genelde emzirmeye calisiyorum senden kac cc sut cikiyor?kendimi bir an inek zannettim:)

:) Valla kimse söylesin istemem ama direkt inek modundayız yani Eşim geçen gün dayanamadı... İnsandan süt çıkması bu yaşımda bile garip geliyor bana dedi Hala alışamadım senin süt üretmene dedi Hahhahaha... Canım az önce sağdım. Sağ göğsümden 20 cc çıktı.. Sol göğsümden 40 cc Yerlerdeyim yani eski halime göre.. Ama olsun moral bozmak yok. Artacak... Moral en önemlisi... Olmadı ek olarak mama veririm yani .....

Maltin kilo yaptigini bilmiyordum canim...... Ayca ben gunde 3 u gecmiyorum bazen hic vermiyorum doyma haline bagli bugun bir kere 60cc verdim sadece uyudu

yakın sayılır.bulusalım benım kız bıraz buyusun daha yenı 4 kg oldu.calısmıycakmısın artık?ne ıs yapıyordun onceden?ben emlakcıydım..

msllh kuzuya toparlamis. yok canim calismiycam uzunca bi sure ben beylikduzunde bi avm de magaza md.idim icgiyimde... sanada calismak uzak gorunuyor :)

Bende ikra uyurken sagdim 100cc cikti bazen benimde birinden 40 birinden 20 ciktigi oluyor kizzz yoksa biz kardesmiyiz bu kadar ayni sey denkmi gelir uzulme bence 60cc az dwgil.bencw birde benim dr soyle dedi makine ile bebek cekim.gucu ani degil bebek daha guclu ceker o yuzden sagdigin sutun 2 katini sdusun hep dedi yani 60 ise 120 bebek icoor dedi ne kadar dogru bilemem ma doymadigi zaman kasikla yada kasikli biberon ile mama ver bence

Uzun zamandir site acilmiyordu vee simdi bir anda acildi ohh bee:) Kizlar ben sagarak sutumu veriyorum. Hergun not tutmaya basladim ama benim hergun 730 ile 750 cc arasinda cikiyor. Arttigida yokk eksildigide yok. Simdilik sut yetiyor ama daha da fazla icmeye basladiginda yetmiyecek sanirim. Bu maltlardan icmek faydali oluyor mu gercekten? Buzluga atamadimda hic sutumu anca gunu kurtariyorum.

kızlar süt için; 2-3 tane ayvayı kesip biraz suyla düdüklüde kaynatıp gün içinde için.. ben kayısı,üzüm de koyuyorum içine kaynatıp suyunu süzüp bir sürahiyi gün içinde içiyorum ek olarak ta hipp natal.. sütüm baya arttı atlet değiştirmekten anam agladı kac gündür sabaha akmış taşmış oluyo tavsiye üzerine denemiştim bana yaradı umarım size de yarar..

bu arada tuğce serdar hamilemi nasıl yaa isteyerek mi kaza mı hayırlı olsun Allah kolaylık versin.. Allahım her isteyene hayırlı zamanda nasip etsin inş.

Masallah icine seker koyuyormusun peki

canım ıstıyerek ama sımdı degıl.benım cocougum sadece tup bebekle oluyodu.kızımda tup bebek zaten olmaz dedım guvendım ve pat oluverdı kısmet

kızlar normal doğum yapıp ta agda yaptıran oldumu,ben agda dısında bişey kullanmadım bugüne kadar o yüzden jılet te yapmak istemıyorum acaba bişey olur mu...

bir de doğum sonrası eşinizle beraber olmaya basladınız mı agrı acı duydunuz mu ya ben cok korkuyorum hala hazır değilim canım yanar sanıyorum,psikolojık olarak ta anne olunca uzaklastım birlikte olma düşüncesinden hatta vajınusmus olmus olmaktan da korkuyorummm yardımmmm!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…