- 3 Şubat 2012
- 1.607
- 1
hehe canimsin...ben cok sevdim maltanayi yanliz bol su ve humana hip te tuket sadece onu icme birde helva ye bende gerci sut kanallarini tikadi ama birde tahinin yagi tagin sut yapti gerci moral.bozuk.olunca sut ne yaparsan yap olmaz once moral ben dogumdan cikar cikmaz tek gogumden 100 cc sutuum vatdi uzuntu sikinti hepsi gitti simdi ikisinden 50 zor cikiyor
Yaa seninde mi ? Ben de sez. olmama rağmen doğumdan hemen sonra sütüm geldi. İlk iki gün az az geldi ama arttı hemen. 2 saat emmese oğlum sağdığımda 125 cc çıkardı. Sonra ben ne sıkıntı yaşadım ne bir üzntü, kırgınlık falan.. Hiçbirşey yok yani ortada ama bir amda azaldı sütüm... Yerlerdeydim bir ara. Oğlum her akşam açlıktan ağlıyordu. Neyse ki toplandık yavaş yavaş... Hipp ve maltana tüketiyorum hergün. Birde a vitamini içeren şeyler süt yapıyormuş diye havuç yemeye çalışıyoruum. Kayısı da a vitamini içeriyor. Birde şu helvayı alacağım. Tabiki hepsinden önce boooollll su. Sen de sıkma canım kendini. UMarım gelip geçici şeylerdir. Gönlnü ferah tut. Bebeğinin tadını çıkar. Bu günleri birdaha bulamayacağız çünkü... Br de ne yersen bana da söyle