- 3 Şubat 2012
- 1.607
- 1
hehe canimsin...ben cok sevdim maltanayi yanliz bol su ve humana hip te tuket sadece onu icme birde helva ye bende gerci sut kanallarini tikadi ama birde tahinin yagi tagin sut yapti gerci moral.bozuk.olunca sut ne yaparsan yap olmaz once moral ben dogumdan cikar cikmaz tek gogumden 100 cc sutuum vatdi uzuntu sikinti hepsi gitti simdi ikisinden 50 zor cikiyor
ahh ahh o kozmonot montlara nasıl da heves ettim oğluma giydirmek için,,1 tane ben aldım bebetto dan birde kardeşim getirdi yurtdışından ama ne mümkün ağlamaya başlıyor giydirince hiç sevmedi oğlumsadece mont giydiriyoruz beyefendiye,,hele battaniye ye zaten hiç saramam evde bile üzerini örttürmüyor
saol canım.acıldıgı gun gıttık marmara parka bıde gecen hafta.bızde c&a dan alısverıs yapıyoruz.50 beden orda vardı dogdugundan berı ordan alıyoruz.cokda guzel seyler var bende bu hafta cıkarsam bottan alıcam bırde ev terlıgım hıc yok.orda cok guzel modeller var.bebegın varken hamıle olmak guzel degıl.delı gıbı uykun olur uyuyamassın. Fena yanı.bulusuruz kız.ben ınnovıada oturuyorum ya cok yakın marmara parkatugce hayirli olsun kiz az gecmisi okudum inanamadim. biz daha buluscaz senle. marmara parki gezdinmi c&a ve lcw da cok guzel ciciler var kizceme ugg bot aldim 20tl daha neler neler sende yakinsin ugra
Bwnde havuca basliyim hemen hip ve humana iciyorum sen maltanaui gunde kac tane tuketiyorsun..... Benim sutum yetmwdiginde mama yapiyorum 60cc dun gece 90 lik mama 80lik anne sutu icti arkasinada beni endi uyuduuu benim kizim cok istahli dr mama verme dedi ama ben gunde 3 keryi gecmiyorum napiyim cocugimu acmi koyayimmmYaa seninde mi ? Ben de sez. olmama rağmen doğumdan hemen sonra sütüm geldi. İlk iki gün az az geldi ama arttı hemen. 2 saat emmese oğlum sağdığımda 125 cc çıkardı. Sonra ben ne sıkıntı yaşadım ne bir üzntü, kırgınlık falan.. Hiçbirşey yok yani ortada ama bir amda azaldı sütüm... Yerlerdeydim bir ara. Oğlum her akşam açlıktan ağlıyordu. Neyse ki toplandık yavaş yavaş... Hipp ve maltana tüketiyorum hergün. Birde a vitamini içeren şeyler süt yapıyormuş diye havuç yemeye çalışıyoruum. Kayısı da a vitamini içeriyor. Birde şu helvayı alacağım. Tabiki hepsinden önce boooollll su. Sen de sıkma canım kendini. UMarım gelip geçici şeylerdir. Gönlnü ferah tut. Bebeğinin tadını çıkar. Bu günleri birdaha bulamayacağız çünkü... Br de ne yersen bana da söyle
saol canım.acıldıgı gun gıttık marmara parka bıde gecen hafta.bızde c&a dan alısverıs yapıyoruz.50 beden orda vardı dogdugundan berı ordan alıyoruz.cokda guzel seyler var bende bu hafta cıkarsam bottan alıcam bırde ev terlıgım hıc yok.orda cok guzel modeller var.bebegın varken hamıle olmak guzel degıl.delı gıbı uykun olur uyuyamassın. Fena yanı.bulusuruz kız.ben ınnovıada oturuyorum ya cok yakın marmara parka
sadece uyku ve klasık bas donmesı var canım ya..tugce basladımı senın uyku halsızlık bulantılar .Allah kolaylık versin valla...
bızımde var ıste o montlardan kızım hıc huzursuzlanmıyor.bıtanesı kurk gıbı dıgerıde normal mont kumasımndanerkek bebekler sicagi sevmezmis benim kizcemde montu giyince mayisiyor kedi gibi cok seviyor :)
yakın sayılır.bulusalım benım kız bıraz buyusun daha yenı 4 kg oldu.calısmıycakmısın artık?ne ıs yapıyordun onceden?ben emlakcıydım..cnm allh kolaylgni verir ins.bnde adakentteyim. bulusalim kesin bende ise donmiycem vaktim bol artik:)
hmm demek şu zekeriya beyaz bakışı sizde de varbizde de var canım normal olduğunu okumuştum
bizimkide yapıyor cnm.sonradan geçiyormuş doktora sormuştum.doğduğundan beri yapıyor
Bwnde havuca basliyim hemen hip ve humana iciyorum sen maltanaui gunde kac tane tuketiyorsun..... Benim sutum yetmwdiginde mama yapiyorum 60cc dun gece 90 lik mama 80lik anne sutu icti arkasinada beni endi uyuduuu benim kizim cok istahli dr mama verme dedi ama ben gunde 3 keryi gecmiyorum napiyim cocugimu acmi koyayimmm
Tugce allah kolaylikversin sana. Insallah sabrinida vetir rabbim.... Kizlar bizim kiz 5.600 cikti kilosu 2.5 aylik sizce nasil
Tugce allah kolaylikversin sana. Insallah sabrinida vetir rabbim.... Kizlar bizim kiz 5.600 cikti kilosu 2.5 aylik sizce nasil
selamlar
benim kızımda 2.5 aylık 5.200 çıktı. 2700 doğmuştu. seninki kaç kilo doğdu?
3kilo dogdu ama sariliktan 2230 dustu 1 ay erken dogdu 8 sylik dogdu kzim
Canım günde 1 tane içiyorum. En çok armutlusunu beğendim. Birde yalnız dr.un verme dediyse kızının kilo alımı iyidir canım yaa.. Sen olmadı günde 3 kere değil de 1 kere gece yatmadan önce ver. Hani aç uyumasın bebecik en azından. Yada gün içinde verdiklerini biraz daha azalt.. Bir de boş yere obur yapma kızçeni yaaBırak manken gibi olsun... Daha ne :)
benimki de yakından bakınca veya dalınca yapıyor gözlerini şaşı...kızlar bebeğimin bu ayın 17sinde 2 ayı dolucak.birkaç gündür gözlerini şaşı yapmaya başladı arasıra yapıyo bir iki saniye sonra bırakıyo.sizin bebişlerden böyle yapan varmı
biryerde annenin yediği şeylerin renginin bebeğin dışkısını etkilediğini okumuştum..bilmem doğruluk payı nedir...kızlar bebeğim 2 gündür kına renginde yapışkan ve aşırı kokulu kaka yapıyor 2 gün öncesine kadar açık sarı rengindeydi böyle birşey yaşayan varmı aranızda neden böyle oldu anlamadım
cok seker oluyor ama burnunun kokune kadar kaydiriyorlar gozleri. sayfada begen yokmu kizlar yada telden girdigim icinmi bi degisik
mrb kızlar bişey soracağım.
anne sütünü sağmak, sütü azaltıyormu?
bilgisi olan varmı?
lansinoh marka süt sağma makinesi aldım.
kullanmak zorundayım.
ama sütüm azalır diye korkuyorum