2012 Ekim bebekleri büyüyor

Yaa seninde mi ? Ben de sez. olmama rağmen doğumdan hemen sonra sütüm geldi. İlk iki gün az az geldi ama arttı hemen. 2 saat emmese oğlum sağdığımda 125 cc çıkardı. Sonra ben ne sıkıntı yaşadım ne bir üzntü, kırgınlık falan.. Hiçbirşey yok yani ortada ama bir amda azaldı sütüm... Yerlerdeydim bir ara. Oğlum her akşam açlıktan ağlıyordu. Neyse ki toplandık yavaş yavaş... Hipp ve maltana tüketiyorum hergün. Birde a vitamini içeren şeyler süt yapıyormuş diye havuç yemeye çalışıyoruum. Kayısı da a vitamini içeriyor. Birde şu helvayı alacağım. Tabiki hepsinden önce boooollll su. Sen de sıkma canım kendini. UMarım gelip geçici şeylerdir. Gönlnü ferah tut. Bebeğinin tadını çıkar. Bu günleri birdaha bulamayacağız çünkü... Br de ne yersen bana da söyle

erkek bebekler sicagi sevmezmis benim kizcemde montu giyince mayisiyor kedi gibi cok seviyor :)

Kızlar 29 gunun ustune adet oldum sutum korumadı yanı kan geldı onceden kahverengı goruyodum adet olmusumdur dımı

tugce hayirli olsun kiz az gecmisi okudum inanamadim. biz daha buluscaz senle. marmara parki gezdinmi c&a ve lcw da cok guzel ciciler var kizceme ugg bot aldim 20tl daha neler neler sende yakinsin ugra
saol canım.acıldıgı gun gıttık marmara parka bıde gecen hafta.bızde c&a dan alısverıs yapıyoruz.50 beden orda vardı dogdugundan berı ordan alıyoruz.cokda guzel seyler var bende bu hafta cıkarsam bottan alıcam bırde ev terlıgım hıc yok.orda cok guzel modeller var.bebegın varken hamıle olmak guzel degıl.delı gıbı uykun olur uyuyamassın. Fena yanı.bulusuruz kız.ben ınnovıada oturuyorum ya cok yakın marmara parka

Bwnde havuca basliyim hemen hip ve humana iciyorum sen maltanaui gunde kac tane tuketiyorsun..... Benim sutum yetmwdiginde mama yapiyorum 60cc dun gece 90 lik mama 80lik anne sutu icti arkasinada beni endi uyuduuu benim kizim cok istahli dr mama verme dedi ama ben gunde 3 keryi gecmiyorum napiyim cocugimu acmi koyayimmm

cnm allh kolaylgni verir ins.bnde adakentteyim. bulusalim kesin bende ise donmiycem vaktim bol artik:)

tugce basladımı senın uyku halsızlık bulantılar .Allah kolaylık versin valla...
sadece uyku ve klasık bas donmesı var canım ya..
erkek bebekler sicagi sevmezmis benim kizcemde montu giyince mayisiyor kedi gibi cok seviyor :)
bızımde var ıste o montlardan kızım hıc huzursuzlanmıyor.bıtanesı kurk gıbı dıgerıde normal mont kumasımndan

mrb kızlar bişey soracağım.

anne sütünü sağmak, sütü azaltıyormu?
bilgisi olan varmı?
lansinoh marka süt sağma makinesi aldım.
kullanmak zorundayım.
ama sütüm azalır diye korkuyorum

Tugce allah kolaylikversin sana. Insallah sabrinida vetir rabbim.... Kizlar bizim kiz 5.600 cikti kilosu 2.5 aylik sizce nasil

Canım günde 1 tane içiyorum. En çok armutlusunu beğendim. Birde yalnız dr.un verme dediyse kızının kilo alımı iyidir canım yaa.. Sen olmadı günde 3 kere değil de 1 kere gece yatmadan önce ver. Hani aç uyumasın bebecik en azından. Yada gün içinde verdiklerini biraz daha azalt.. Bir de boş yere obur yapma kızçeni yaa Bırak manken gibi olsun... Daha ne :)

3kilo dogdu ama sariliktan 2230 dustu 1 ay erken dogdu 8 sylik dogdu kzim

evet hemen hemen aynılar. gayet normal bence. benimkide 2 hafta erken doğdu. baya düşmüş. bu düşüşün sebebi bağırsaklarını boşaltmasındanda kaynaklanıyo. benimkide 2.5 düştü. sık sık emzirdim. inşallah herşey dahada güzel olur

Doktora bakarsannn oooo eltimin oglunada 30cc mamayi 2 saate bir ver dedi doktor cocuk acliktan uyuyamiyordu zaten cokta vermiyorum oyle bugun 1 kere 60cc mama verdim uyusun die sutum doyurmadi onu surekli emmek istiyor. ..bende en cok ananas ve seftalisini sevdim bende gunde 2 kere tuketiyorum 1 sabah digeri aksam

kızlar bebeğimin bu ayın 17sinde 2 ayı dolucak.birkaç gündür gözlerini şaşı yapmaya başladı arasıra yapıyo bir iki saniye sonra bırakıyo.sizin bebişlerden böyle yapan varmı
benimki de yakından bakınca veya dalınca yapıyor gözlerini şaşı...
kızlar bebeğim 2 gündür kına renginde yapışkan ve aşırı kokulu kaka yapıyor 2 gün öncesine kadar açık sarı rengindeydi böyle birşey yaşayan varmı aranızda neden böyle oldu anlamadım
biryerde annenin yediği şeylerin renginin bebeğin dışkısını etkilediğini okumuştum..bilmem doğruluk payı nedir...
cok seker oluyor ama burnunun kokune kadar kaydiriyorlar gozleri. sayfada begen yokmu kizlar yada telden girdigim icinmi bi degisik

telde çok değişik kk.ben hiç sevemedim yeni halini..

mrb kızlar bişey soracağım.

anne sütünü sağmak, sütü azaltıyormu?
bilgisi olan varmı?
lansinoh marka süt sağma makinesi aldım.
kullanmak zorundayım.
ama sütüm azalır diye korkuyorum

bende aynı makinadan satın aldım ama daha elime gelmedi elektrıkli olandan mı aldın memnun musun? bazıları sağmak çoğaltıyor diyor ama bende merak ediyorum bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…