Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar birşey soracagım 2013 ocakta dogum yapacagım allah izin verirse 0-3 aylık pijama takımını bebekler kaç ay giyiyorlar 8 tane aldım yetermi lütfen cevap verebilirmisiniz
kızlar birşey soracagım 2013 ocakta dogum yapacagım allah izin verirse 0-3 aylık pijama takımını bebekler kaç ay giyiyorlar 8 tane aldım yetermi lütfen cevap verebilirmisiniz
bende aynı makinadan satın aldım ama daha elime gelmedi elektrıkli olandan mı aldın memnun musun? bazıları sağmak çoğaltıyor diyor ama bende merak ediyorum bu konuyu
bende aynı makinadan satın aldım ama daha elime gelmedi elektrıkli olandan mı aldın memnun musun? bazıları sağmak çoğaltıyor diyor ama bende merak ediyorum bu konuyu
bu arada kullanan arkadaşım var. çok memnun. ben daha başlamadım işe.
işe başlayınca kullanacagım.
bende buna sevindim.. umarım beklentilerim boşa çıkmaz. şantiyede zor olacak ama bakalım nasıl sağacam..
cvplarınız için teşekür ederim canım ilk bebek olacagı için çok acemiyim sanki yetmiyecekmiş gibi geliyor 3-6 aylık pijama takımını kaçıncı ayda giyiyor acaba 3-6 aylık 4 pijama takımı aldım içine atlet tarzımı çıtçıt alsam yoksa uzun kollumu çıtçıtlı alsam kış çocugu olacagı için kafam çok karışık yarın dogum sezeryan
olursa kış oldugu için dışarı çıkamam belki oyüzden şimdiden alıyım diyorum
çok iyi düşünmüşsün dışarı çıkılmıyo. çıksan bile bebek emecek diye 1 saatte geri dönmek zorundasın.
ayrıca en güzeli çıtçıtlı atlet.
hem uzun kollusunu al hemde kolsuz.
çünkü ikisininde kullanacagı yerler olacak.
mesela uzun kollu bişeyin içinde kolsuz çıtçıt iyi oluyo.
aaa şimdi farkettim tuğçezserdar hamilesin tebrikler süt korumadımı isteyerekmi oldu bide sanırım normal doğum yaptın sezeryanlılara doktor hemen hamilelik önermiyo
ben hem emziriyorum hem arada bir sağıyorum gece uyurken ememiyo çokta ara vermemek için sağdığım sütü veriyorum yada dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum eve..benim sütümde azalma olmadı gayet normal
bebeği kaç aylık. biz bu ay korunmadık bak korktum şimdi
bende öyle yapayım. gece sagayım
kızlar aranızda ülkerin maltanasını kullanan var mı etkili mi. en son o kaldı denemediğim çünkü. helva dediler yedim ,humana dediler içtim. ama oğluşuma yetmiyor. mama vermek zorunda kalıyorum