- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
hehe canimsin...ben cok sevdim maltanayi yanliz bol su ve humana hip te tuket sadece onu icme birde helva ye bende gerci sut kanallarini tikadi ama birde tahinin yagi tagin sut yapti gerci moral.bozuk.olunca sut ne yaparsan yap olmaz once moral ben dogumdan cikar cikmaz tek gogumden 100 cc sutuum vatdi uzuntu sikinti hepsi gitti simdi ikisinden 50 zor cikiyor
kızlar mevlut gunumuz kararlastırıldı hocamız ayarlandı 25 kasımda allahın ıznıyle yapıcaz tavuklu pılav tatlı ve ayran ıkram edıcem en sonda lohusa serbetı ve tatlı ıkram edıcem ve mevlut sekerlerımızı dagıtıcam
Eki Görüntüle 553621 Eki Görüntüle 553622 Eki Görüntüle 553623 Eki Görüntüle 553624 Eki Görüntüle 553625 Eki Görüntüle 553626
oğlum uyumuyorrrrrr karnı tok altı temz gaz sorununuda halleetk.gündüzleri hiç uymuyor bakınıyor hep..hep yanında olcam yanından ayrılırsam basıo yaygarayı.iş miş yapamaz hale geldm.bnden başkasında durmuyo.bide gripim çok fena.napıcam ben koala gibi yapışık bana.grip geçecek.
gezmeye gittik oğlumlaBende daha dogmadan almanyadan almıstım 2 tane mont tulumlardan cok rahat oluyor.bıyere gıderken batanıye cok zor oluyor cunku.bırde kızlar bugun kımsecıkler yoj.asude kız nerdesın
kızlar benim kızım grip oldukaç gündür iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz gündüz iyide akşam olunca tıkanması fazla oluyo.burnunu temizliyoruz onda sorun yok ama boğazları dolu öksürüyo nefessiz kalıyo aynı büyükler gibi..ne önerirsiniz ne iyi gelir şurup kullanıyoruz ama geçmedi hala çok küçük hiçbişey yapamıyorum elimden bişey gelmiyo aman eve gelenlere dikkat edin en ufak burun akıntısı olan bile tehlike bize öle geçti
Artistcim kollusunu napacan uyku tulumunun benim kizi koyuyorum onun icine o halde bile terliyor zaten ustundeki kiyafetlerle yatiriyorum ellerinde eldiven bence cocuk piser icinde kolsuz olmasi daha iyi o tulumlar zaten cok kalin
bencede kolsuz daha ıyı babaanecım almıs almanyadan getırıcek babacım gelırken.
taze anneler nasılsınız ? bende gebelıkten kalma alısverıs alıskanlıgımla nette dolanıp duruyorum gecen gun lımangoda bebek esyaları hersey 10 tl kampanyası vardı 3 tulum bırde kırmızı başlık aldım henuz gelmedı beklıyorum..çok guzel uyku tulumu vardı ama uzerlerınde ürün tükendı yazıyorduzaten neyi beğenirsem üzerinde ürün tükendi yazar sinir olurum .hala uyku tulumu aramaktayım ıkeanınkılerı ve englısh homeninkileri cok begenıyorum ama kolsuz onlar ben kollu uyku tulumu ıstıyorum var mı netten bildiğiniz adres...
kızlar bebeğimin bu ayın 17sinde 2 ayı dolucak.birkaç gündür gözlerini şaşı yapmaya başladı arasıra yapıyo bir iki saniye sonra bırakıyo.sizin bebişlerden böyle yapan varmı
Vallahi sut durumlari degisiyor bizde bazen 50 bazen 80 bazen 100 bazense hic ciimiyorya bu işin normali nedir yani kaç cc süt çıkınca sütlü anne olunuyorgunde 3 kere sağdık diyelim üç sağmadada 100cc mi cıkması lazım :26: ben anlamadım bu süt işini de sorim dedim.
Süt damarının tikandigini nasıl anladın cnm benim de dün gece bi gogsum cok sizladi agridi bi baktım elime bezeler geliyor masaj yaptim ovdum ama nasil agriyor ovdukca o gogsumu emzirdim hep daha cok ama yinede tam sislik inmedi tikaniklik dedigin oyle bisey mi cnm ?
MORAL cok onemli canim haklisin esim ve ailesi benim sutlerimin bitmesine sebep.Ne hamileligimi,ne lohusaligimi ne de bebek sevincimi yasayabildim aglamaktan.
Ama artik akillandim oalan bana ve bebegime oluyor,uzulmuyorum takmiyorum artik.
Her gun esimin de kafasini yiyorum ''senin yuzunden sutum yok,cocugum ac''diye
ne bilim kızlar ben uyurken kollarımdan çok üşürüm:18: bebeğe penye tulum gıydırıp kollu tuluma koyarım dıye duşündum kıyamıyorum
bu da cok hosuma gıdıyor boyle bırsey alsam hem dısarı cıkarkende kullanılır
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2434228
Ben gecen gun ebebekten aldim kollu 20 tl 3-6 ay tabiki simdi olmuyo insallah bir ay sonra olur uyku tulumu diye arattir degisik seyler var
asudem monalisam bende serum fizyolojık gıfrer aldım benım daha once kullandıgım farklıydı bunu aldım bu sefer ...her flakon tek kullanımlık mı yanı artanını atıyor muyuz? tekrar kullanamazmıyız?sen nasıl kullanıyorsun bi tarif ediver bana arkadaşım::26:kaç damla damlatıyorsun ve bebegın basını yan mı cevırıyorsun arkaya mı yatırıyorsun ??kestane kebap acele cavap
kürk mü giydirsen acaba