kızlar çoğunuz spiralden bahsetmişsiniz.ben hiç birşey yapmayacğım çünkü kocam bana yaklaşmıyor.çok üzülüyorum.şakalaşıyoruz konuşuyoruz ama iş o boyutun yakınından geçince adam kaçıyor resmen. sorduğum zamanda yok öyle bişey sana bişey olsun istemiyorum diyor.herşey o işi tam yapmak değil ki sevilmeye ilgiye ihtiyacım var diyemedimmbeni sevmiyormu acaba ( neden böyle oldu sizin eşleriniz ne alemde bana yardımcı olun
Bende cadiyi alistiramadim emzige oguruyo hep nasil alistircami sastim
kızlar çoğunuz spiralden bahsetmişsiniz.ben hiç birşey yapmayacğım çünkü kocam bana yaklaşmıyor.çok üzülüyorum.şakalaşıyoruz konuşuyoruz ama iş o boyutun yakınından geçince adam kaçıyor resmen. sorduğum zamanda yok öyle bişey sana bişey olsun istemiyorum diyor.herşey o işi tam yapmak değil ki sevilmeye ilgiye ihtiyacım var diyemedimmbeni sevmiyormu acaba ( neden böyle oldu sizin eşleriniz ne alemde bana yardımcı olun
Uzulme bizdexe ayni durum ben artik takmiyorum kafaya kendi bilir doyip sormuyorum bile
canın yancak diye korkuyodur belki hala. normal doğum mu yapmıştın? bir de yorgunuz ya üstelemek istememiştir belki
benim eşim de onu ihmal ettiğimi ,ilgilenmediğimi söyledi geçen gün. napıyım dedim yorgunluk, uyku herşeyden ağır basıyor
Cogunu denedim olmadi,simdi verdim emzigi agzina kendi kendine uyudu:))dalga geciyor galiba annesiyle:))Bu durumda bazi kandirma taktikleri var ama islemiyor bazen :)
1- yikamak
2- ultra yumusak hareketlerle masaj yapmak
3- alninda parmaklari yavas yavas gezdirmek
4-yan yatirip yuzunu nefes alacak vaziyette bir tulbentle kapatip poposunu pispislamak
5-battaniyesi ile hafif kundak yapip ellerini kollarini yanlarinda birlestirerek sallamak
6- komik ama gercek ''cabuk uyu bakim hiiiiiiiiiiii'' demek
Ben wee verdim silikon,simdi ne zaman drgistiricem ona takildim,1 ay mi 2 ay mi???Benimki de oguruyor yaa bende inat ediyorum her gun mutlaka agzina veriyorum alisicak diye umit ediyorum emzik buyuk rahatlik cunku nuk unkini pek tutamiyor agzinda bende aventin de vardi onu daha guzel aliyor o da silikon ama daha siskince
Buarada Testım dogru cıktı kızlar.sevınsem mı uzulsem mı bılemedım.neyse artık kısmet boyleymıs.zaten ıstıyorduk.olduda bıttı masallah
Oncelikle Allahim hepinizin kuzucuklarini sizlere bagislasin.uzun zamandir sizleri takipteyim ama yasadigim sıkıntılardan yazmaya fırsatim olmadi bende ekim annesi olacaktim fakat 12 eylulde acil sezeryanla kizim Minelimi dunyaya getirdim.kizim 36 haftalik 1500kilo 40 cm prematüre dogdu damar tikanikligi nedeniyle kizim beslenemedi ve suyumda bitmisti 32 haftalik gelisimle dogdu.1 hafta küvezde kaldi cok sukur allahima hicbir sorunu olmadi ve 1590 kg ile evimize geldik kizim simdi 3600kg 50 cm oldu beni emmiyo bende sagip veriyorum sutumu.su anda koynumda uyuyo mis kokulum yasamayabilir dediler ult.olcumleri geri cikiyodu gelisim geriligi olabilir dediler daha neler neler cok acilar cektik o kadar kotu seyler duydum ve yasadimki allahim kimseye yasatmasin.cok uzun yazdim sanirim umarim okurken sıkılmazsiniz...
deminden beri deniyorum bende yok almıyor
3 saattir kucağımda gezdiriyorum, arada beni emzik niyetine kullanıyor
evet cnm
olursun cnm ben hemen oldum.
gelmezdı valla.ben pko luyum esımde sperm az.sende sorun neydı cnm?
Oncelikle Allahim hepinizin kuzucuklarini sizlere bagislasin.uzun zamandir sizleri takipteyim ama yasadigim sıkıntılardan yazmaya fırsatim olmadi bende ekim annesi olacaktim fakat 12 eylulde acil sezeryanla kizim Minelimi dunyaya getirdim.kizim 36 haftalik 1500kilo 40 cm prematüre dogdu damar tikanikligi nedeniyle kizim beslenemedi ve suyumda bitmisti 32 haftalik gelisimle dogdu.1 hafta küvezde kaldi cok sukur allahima hicbir sorunu olmadi ve 1590 kg ile evimize geldik kizim simdi 3600kg 50 cm oldu beni emmiyo bende sagip veriyorum sutumu.su anda koynumda uyuyo mis kokulum yasamayabilir dediler ult.olcumleri geri cikiyodu gelisim geriligi olabilir dediler daha neler neler cok acilar cektik o kadar kotu seyler duydum ve yasadimki allahim kimseye yasatmasin.cok uzun yazdim sanirim umarim okurken sıkılmazsiniz...
emzirmezsek süt kuruyomuş ama... ben bugün sağdım,biberonla verdim. sürekli sağarsam da süt kesilir mi acaba... ben kaynanamı güzeeeeel mi güzeeeeel haşladım walla. ohhhh... şimdi gene küstü hahahaha çok da tınnnnn sen de payla kaynanayı rahat et!Galiba bu sefer alıntı yapabildim...canim aynı şeyleri yaşıyoruz resmen seni cookk iyi anlıyorum..ben 21 gundur dışarı bile cikmadim...birde kaynana durdurup...off...hemen doktora git sana antibiyotik vercek bi süre emzirme diycek benim de öyleydi yarilmusti Resmen tum acilara rağmen dayaniyordum ama doktor kes dedi Simdi ucu duzelmek üzere ne zaman tam gecer emziririm bilmem...
Benim de ayniydi goguslerim
Tek cOzumu var
Emzirmeden once sutunle islat ucunu
Emzirdikten sonra da sutunle islat
Surmtun iyilestircek orayi
Gogus pedi sakin kullanma
Tulbent al kes onu koy
Ve olabildigince acikta burak goguslerini
Yatarken mesela acikta kalsin
Yani sutun ve hava iyilestircek
Emin ol bunu yaparsan duzelecek
çok şükür kızının sağlığı yerinde. bazen doktorlar olasılıkları gözönünde tutarak fazla motral bozucu konuşabiliyorlar. sen ümidini yitirmemişsin ve sağlıkla kızına kavuşmışsun. allah başka dert keder vermesin sana. anne sütünü bir şekilde alıyor diye düşün. belki daha küçük olduğu için emmek yorucu geliyordur ara ara dene belki bi zaman sonra ister. senin kokunun yerini hiçbirşey tutmaz. ama emmezse de cok dert etme. sağıp veriyorsun ne güzel sütü gelmeyenler de var. buna da şükür de tatlım. kızınla sana uzuun sağlıklı bir mutlu bir hayat diliyorum. ben de 1 aylık bir kız annesiyim.allah onların yüzünü hep güldürsün...