2012 Ekim bebekleri büyüyor

Bende cadiyi alistiramadim emzige oguruyo hep nasil alistircami sastim

ben de emzik dekisiymisim,kiz da bana cekmis.ben 10 parmagima gecirirmisim emzikleri bir de agzimda annem cok cekmis :)
bizim kiz chicco'yu almadi Nuk'larin kaucuklarini seviyor,silikon almiyor.

hadı bakalım sendende bır haber ınsallah

ıstemıyosan korun cnm tup bebegı nerde yaptırdın?

korunun bencede

9 haftası bıttı yanı 2,5 aylık.

ben 2. yi istiyorum ama önce toparlanmam lazım 1-2 yıl sonra olsa iyi olur o yüzden korunurum artık

Bizimde oyle oldu biliyo musun :KK52: once Ege ismini buldum ben esim egeli cunku manidar olsun diye hem kisa hem de sevdigim bir isim ben erkege yakistiriyorum uniseks isimde olsa sonra Ege ye uygun isimler dusunduk durduk en guzel Ece uyum sagladi :KK34: bakalim belki ilerde Allah bir erkek evlat da nasip eder kismet tabi ama simdilik dusunmuyoruz

ınsallah vaktı zamanı gelınce olur.sende dua ette bu seferkı benım erkek olsun

Ben hemile iken 2 dusunuyordum ama simdi.biraz gel gitlerdeyim belki 5 sene sonra olabilir

Kizlar bizim oglan sasirdiiii,sabahtan beri toplasan 1 saat uyudu,gogsume yatirdim bende yattim onunla; bu gidisle ben uyurum o uyumaz:)))

Bizim cadi acayip tv izliyor gozunu dikip alinca karsisindan hemen agliyor napicami sastim

SPIRAL taktiracak hatunlar,benim doktor bayiltip oyle takicam dedi.
sizler bayilmadan mi taktiracaksiniz?
tabi taktirip taktirmama arasinda cok gelgitlerim var... su siddetli adet kanamasi yan etkisi olayini hic sevmedim.

Bende cadiyi alistiramadim emzige oguruyo hep nasil alistircami sastim

Benimki de oguruyor yaa bende inat ediyorum her gun mutlaka agzina veriyorum alisicak diye umit ediyorum emzik buyuk rahatlik cunku nuk unkini pek tutamiyor agzinda bende aventin de vardi onu daha guzel aliyor o da silikon ama daha siskince

SPIRAL taktiracak hatunlar,benim doktor bayiltip oyle takicam dedi.
sizler bayilmadan mi taktiracaksiniz?
tabi taktirip taktirmama arasinda cok gelgitlerim var... su siddetli adet kanamasi yan etkisi olayini hic sevmedim.

Niye bayiltiyor ki o kadar zahmetli bisey mi takilmasi? Bende dusunmuyor degilim spirali ama cok bilgim yok nasil olucagi konusunda

Kizlar bizim oglan sasirdiiii,sabahtan beri toplasan 1 saat uyudu,gogsume yatirdim bende yattim onunla; bu gidisle ben uyurum o uyumaz:)))

Bu durumda bazi kandirma taktikleri var ama islemiyor bazen :)
1- yikamak
2- ultra yumusak hareketlerle masaj yapmak
3- alninda parmaklari yavas yavas gezdirmek
4-yan yatirip yuzunu nefes alacak vaziyette bir tulbentle kapatip poposunu pispislamak
5-battaniyesi ile hafif kundak yapip ellerini kollarini yanlarinda birlestirerek sallamak
6- komik ama gercek ''cabuk uyu bakim hiiiiiiiiiiii'' demek :p

Çok saol canım içimi rahatlattın. Kafam rahat, bir de epidural olmussun galiba tavsiye eder miisni?
Evet cnm ama oyle ağrı tamamen kesilmiyor azalıyor haberin olsun yani en azından korkunç bi dgm olmuyor ve sonrasında da bas ağırımı olayını konus ama bende biraz oldu açıkcası Dr kansuzliktn dedi ama benim kanim 10 du cok az degil ki bas ağrısı yapsın
bende diyorum veremem kimselere oğluşumu :KK1: annem de diyor şimdiden kaynana oldun :KK60: :KK60:

Aynen bendeye veremem yav :KK43:
Bu arada kızlar ya ist dakiler siz dışarı çıkarken nasıl giydiriyorsunuz ben cocugu cok giydirip terletiyornuyum acaba diyorum ?

Niye bayiltiyor ki o kadar zahmetli bisey mi takilmasi? Bende dusunmuyor degilim spirali ama cok bilgim yok nasil olucagi konusunda

videosunu izledim ben urktum,ama taktiranlar can acitici bir islem degil diyorlar.
bir de bu spirallerin piyasada avrupasi,yerlisi,cini,plastigi,celigi vs... bir cok cesidi varmis :KK51:
forumlarda okuduklarima gore yan etki yasayan cok kisi de olmus benim kafam baya karisti bu korunma olayinda :KK50:

1
Benimki de oguruyor yaa bende inat ediyorum her gun mutlaka agzina veriyorum alisicak diye umit ediyorum emzik buyuk rahatlik cunku nuk unkini pek tutamiyor agzinda bende aventin de vardi onu daha guzel aliyor o da silikon ama daha siskince
bende awent yari damakli yari damaksiz almistim sonra geri verdim seninkisidemi oyle

benımkıde ızlıyor odasında tv var karsısında yatıyor.oyle uyuyor

Aslinda 1 yasina kadar yasak diye biliyorum oldukca izletmemeye cabaliyorum

1bende awent yari damakli yari damaksiz almistim sonra geri verdim seninkisidemi oyle

Aslinda 1 yasina kadar yasak diye biliyorum oldukca izletmemeye cabaliyorum

aslında oyle ama bak 2 gundur toplasan 5 saat uyumadım bıle.butun gun dolanıyorum yarım yamalak yemek yıyorum.bayıldım bayılıcam yanı.bak daha yenı uzandım kızı doyurupta yanı cok cok mecbur kalmadıkca koymuyorum bende tv nın karsısına

benim oğlumda üç günlükken bir başladı emmeye yalancı memeyi sanki hep emiyormuş gibi. bebedorun silikon ucunu kullanıyoruz biz ama chicconun ortodoniklerinden aldım onada hayır demedi maşallahı var hiç sıkıntı yaşamıyoruz. chicconunkini sorduğumda 4 aya kadar kullanılabilir dedi ama bilemedim iki ayda bir yenisini mi alalım ki?

kızlar çoğunuz spiralden bahsetmişsiniz.ben hiç birşey yapmayacğım çünkü kocam bana yaklaşmıyor.çok üzülüyorum.şakalaşıyoruz konuşuyoruz ama iş o boyutun yakınından geçince adam kaçıyor resmen. sorduğum zamanda yok öyle bişey sana bişey olsun istemiyorum diyor.herşey o işi tam yapmak değil ki sevilmeye ilgiye ihtiyacım var diyemedimm:KK14::KK14: beni sevmiyormu acaba :KK43:( neden böyle oldu sizin eşleriniz ne alemde bana yardımcı olun:KK14::KK14:

X