merhaba cnm yaşadıklarımız benzer ben de 37 haftalık 2400 gram doğum yaptım suyumun azlığı bebegin gelişimi 34 haftalık olması vs. farkımız biz küveze girmedik şükür emzirme konusuna gelince eminim sen de bebeğin çok küçük doğduğu için aç bırakmaya kıyamadığından çok zorlamadın emmesi için sağıp verdin benim gibi dolayısı ile bebek biberona alıştı ve emmeyi reddediyor neyse ki şu an sağlığınız iiyiymiş olsun öyle de böyle de kısmeti kadar anne sütünü alacak gönlünü ferah tut tekrardan Allah bağışlasın yavrunu.
emzirmezsek süt kuruyomuş ama... ben bugün sağdım,biberonla verdim. sürekli sağarsam da süt kesilir mi acaba... ben kaynanamı güzeeeeel mi güzeeeeel haşladım walla. ohhhh... şimdi gene küstü hahahaha çok da tınnnnn sen de payla kaynanayı rahat et![/QUOT
zaten emzirmeden sagip vereceksin...ayni korku bendede oldu hatta biberona. Alıştı memeyi itmeye basladi zaten zor almıştı bende kadiga geçtim ama gece bazen veriyorum...sen mama başladın mi...kaynanayi kendi haline bıraktım konussun dursun...bana dua edin kurtulayim ondan bu sene tayin olsak ah ahhhh umut iste....
tülbent denedim,bi de o yaraya yapışmaz mı... canım çıktı. açıkta bırakınca kıyafetim ya da üzerime örttüğüm şey falan değince de çok acıyo. süt de sürdüm. pet kullanmak zorundayım. yarıldığı için olsa gerek pet sırılsıklam oluyo,kıyafetime bile geçiyo. sürekli sağayım diyorum,bugün sağdım pek acımadı,orayı sağıp biberonla vereyim diyorum. bu durumda da bebiş memeyi bırakır die korkuyorum. bilemiyorum yani
Oncelikle Allahim hepinizin kuzucuklarini sizlere bagislasin.uzun zamandir sizleri takipteyim ama yasadigim sıkıntılardan yazmaya fırsatim olmadi bende ekim annesi olacaktim fakat 12 eylulde acil sezeryanla kizim Minelimi dunyaya getirdim.kizim 36 haftalik 1500kilo 40 cm prematüre dogdu damar tikanikligi nedeniyle kizim beslenemedi ve suyumda bitmisti 32 haftalik gelisimle dogdu.1 hafta küvezde kaldi cok sukur allahima hicbir sorunu olmadi ve 1590 kg ile evimize geldik kizim simdi 3600kg 50 cm oldu beni emmiyo bende sagip veriyorum sutumu.su anda koynumda uyuyo mis kokulum yasamayabilir dediler ult.olcumleri geri cikiyodu gelisim geriligi olabilir dediler daha neler neler cok acilar cektik o kadar kotu seyler duydum ve yasadimki allahim kimseye yasatmasin.cok uzun yazdim sanirim umarim okurken sıkılmazsiniz...
canım..çok geçmiş olsun..çok şükür yoluna girmiş herşey allah yardım etmiş..herkes farklı sorunlar yaşıyo..ben 39. haftamda doğum yaptım. herşey normal gidiyordu, ama bebeğim dünyaya geldiğinde ayakları dış yukarı çarpık doğdu. banada zeka geriliği olabilir gibi bi dolu şey dediler. genetikçi vs bi dolu doktora yönlendirdiler tahliller vs bi sürü şeyler yapıldı.daha sonuçlarını alamadık tahlillerin çıkmadı. bir aylık olduk şimdi ama 4.gününden itibaren ayakları alçıya alındı kuzumun ayakları. ne acıalr çektik..onun canı yandıkça bende onunla birlikte yıkıldımbenimde üzüntüden sütüm gelmedi ilk günler. mecbur biberon verdik. sonra yavaş yavaş geldi emmeye başladı ama yetmedi. mama takviyeli devam ettik. bir kaç gündürde memeyi tutmayı reddediyo. eşimle kavga halindeyiz. ben memeyi tutsun diye uğrşırken bebek açlıktan ağlıyo, eşimde hemen mama yapıp biberonu dayıyo böyle böyle biberona alıştı. sağıp veriyorum ama emmezse sütüm kesilir diye korkuyorum. eşimle aramız çok fena açıldı. zaten bazı sorunlarımız vardı bu durumlar tuz biber oldu, boşanmayı düşünür oldum..
yani bir dolu kötü şey yaşıyoruz..allah beterinden korusun..çok şükür kuzularımız koynumuzda...şuan tek dayanağım kızım..
Herkese günaydın oğlumun burnu tikali bu otri bebeyi kullanan memnun kalan var mı
Hayırlı gecelr kızlar oglum nihayet 3. Yunun sönün da aksam üstü kakasini yaptı rahatladı şükür . Yanliz yarım saat once uyuyordu bi anda çığlıklar ağlamaya başladı sizinkilere hic böyle oldu mu aslında uyuyordu hala ama nasıl agliyor meme de almadı zor sakinleşti ce uyudu anlamadım hic böyle bi durum yaşayan oldu mu kızlar cocuk korktu mu acaba ? Bugun yine ev oturmasındaydik orada nazar mu oldu ki offhepsi okudu halbu ki
Herkese günaydın oğlumun burnu tikali bu otri bebeyi kullanan memnun kalan var mı
günaydın annişler ve tatlı bebekler
güneş doğdu mu oğlum uyanıyor ve tekrar uyuyamıyor kendi yatağında
eşimde sağolsun işe gitmeden önce seveyim diye alıp bizim yatağa getiriyor sabahları, iyice uykusunu açıyor çocuğun
sonra da tekrar sakinleştirip uykuya daldırmak anneye kalıyor tabi o işe gidince
ama olun sabah yatakta 3 kişilik bir aile olmak çok hoşumuza gidiyor, kahkahalar atıyor oğlum
asude teyzesi oğluşumun minik halini gördün mü?
buarada abiniz miyiz biz sizinbenim oğlum 9:11de doğdu sizden önce di mi
canım otriyi hiç kullanmadım,, serum fizyolojik gifrer kullanıyoruz biz çok memnunum
Bende şimdi bunu okuyordum birde 6. aydan itibaren kitap okuyun yazısı var o da güzel