Bende cadiyi alistiramadim emzige oguruyo hep nasil alistircami sastim
hadı bakalım sendende bır haber ınsallah
ıstemıyosan korun cnm tup bebegı nerde yaptırdın?
korunun bencede
9 haftası bıttı yanı 2,5 aylık.
Bizimde oyle oldu biliyo musunonce Ege ismini buldum ben esim egeli cunku manidar olsun diye hem kisa hem de sevdigim bir isim ben erkege yakistiriyorum uniseks isimde olsa sonra Ege ye uygun isimler dusunduk durduk en guzel Ece uyum sagladi bakalim belki ilerde Allah bir erkek evlat da nasip eder kismet tabi ama simdilik dusunmuyoruz
Bendemi ksvucuk alsam nukun silikonu var
Bende cadiyi alistiramadim emzige oguruyo hep nasil alistircami sastim
SPIRAL taktiracak hatunlar,benim doktor bayiltip oyle takicam dedi.
sizler bayilmadan mi taktiracaksiniz?
tabi taktirip taktirmama arasinda cok gelgitlerim var... su siddetli adet kanamasi yan etkisi olayini hic sevmedim.
benımkıde ızlıyor odasında tv var karsısında yatıyor.oyle uyuyorBizim cadi acayip tv izliyor gozunu dikip alinca karsisindan hemen agliyor napicami sastim
Kizlar bizim oglan sasirdiiii,sabahtan beri toplasan 1 saat uyudu,gogsume yatirdim bende yattim onunla; bu gidisle ben uyurum o uyumaz:)))
Evet cnm ama oyle ağrı tamamen kesilmiyor azalıyor haberin olsun yani en azından korkunç bi dgm olmuyor ve sonrasında da bas ağırımı olayını konus ama bende biraz oldu açıkcası Dr kansuzliktn dedi ama benim kanim 10 du cok az degil ki bas ağrısı yapsınÇok saol canım içimi rahatlattın. Kafam rahat, bir de epidural olmussun galiba tavsiye eder miisni?
bende diyorum veremem kimselere oğluşumuannem de diyor şimdiden kaynana oldun
Aynen bendeye veremem yav
Bu arada kızlar ya ist dakiler siz dışarı çıkarken nasıl giydiriyorsunuz ben cocugu cok giydirip terletiyornuyum acaba diyorum ?
Niye bayiltiyor ki o kadar zahmetli bisey mi takilmasi? Bende dusunmuyor degilim spirali ama cok bilgim yok nasil olucagi konusunda
bende awent yari damakli yari damaksiz almistim sonra geri verdim seninkisidemi oyleBenimki de oguruyor yaa bende inat ediyorum her gun mutlaka agzina veriyorum alisicak diye umit ediyorum emzik buyuk rahatlik cunku nuk unkini pek tutamiyor agzinda bende aventin de vardi onu daha guzel aliyor o da silikon ama daha siskince
benımkıde ızlıyor odasında tv var karsısında yatıyor.oyle uyuyor
1bende awent yari damakli yari damaksiz almistim sonra geri verdim seninkisidemi oyle
Aslinda 1 yasina kadar yasak diye biliyorum oldukca izletmemeye cabaliyorum