merhaba cnm yaşadıklarımız benzer ben de 37 haftalık 2400 gram doğum yaptım suyumun azlığı bebegin gelişimi 34 haftalık olması vs. farkımız biz küveze girmedik şükür emzirme konusuna gelince eminim sen de bebeğin çok küçük doğduğu için aç bırakmaya kıyamadığından çok zorlamadın emmesi için sağıp verdin benim gibi dolayısı ile bebek biberona alıştı ve emmeyi reddediyor neyse ki şu an sağlığınız iiyiymiş olsun öyle de böyle de kısmeti kadar anne sütünü alacak gönlünü ferah tut tekrardan Allah bağışlasın yavrunu.
Senin bebeginin kilosu yine iyiymis allah bagislasin.benim kizimda kuveze girdi ama hicbir islem gormedi sadece tedbir amacli yatirdilar ve ordada cok yaramazlik yapmis hemsireleri rehin almis el kadar haliyle sikayet ediyolardi bana senin bu kizla cok isin var dediler gercektdiriyorum ende oyle masalah gozler fildir fildir bakiyodu kucaktan birakmak ne mumkunevet bende kiyamadim simdide alisti zilli meme vermeye calisinca damaklarini sıkiyo biberonuda yanagina deydiriyorum nasil kapcagini sasiriyo cok isterdim emzirmeyi ama bunuda sukur saglikli ya kizim.sende emzirmiyosun sanirim nasil yapiyosun bebeginin durumu nasil