2012 Ekim bebekleri büyüyor

Ulviye Alaca Öztürk
lütfen yayınlarmısınız
LÜTFEN DUYARLI OLALIM ARKADAŞLAR VE PAYLAŞALIM DEFNE KIZIMIZIN NAKLİ YARINA ERTELENMİŞ BABASIYLA İRTİBATA GEÇİLMİŞ VE NAKLİN AKABİNDE ÇOK FAZLA KANA İHTİYAÇ OLDUĞUNU BELİTMİŞ HENÜZ 2 YAŞINDA VE YARDIMLARIMIZA DESTEĞİMİZE DUALARIMIZA İHTİYAÇLARI VAR BABASININ TEL. VE MAİL ADRESİ
.Metin KURŞUN, 532 508 65 07, metinkursun@yahoo.com

ÖZELLİKLE İSTANBULDAKİ ARKADAŞLARIMIZ LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ VE BİR KEZ PAYLAŞINIZ İSTANBUL GÖZTEPE MEDİCAL PARK HASTANESİNDE YAPILACAK VE ACİL A RH - KANA İHTİYAÇ VARDIR KAN VERMEK İSTEYEN KİŞİLERİN ÖZELLİKLE EN AZ 1 YIL İÇERİSİNDE DÖVME YAPTIRMAMIŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR LÜTFEN ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ÇOK FAZLA KİŞİYE ULAŞTIRALIM VE PAYLAŞALIM ...

kızlar slm,

benim de yara olmuştu. lansinoh kullandım meme ucu için. ayrıca bi arkadaşım tavsiye etmişti slikon meme ucu var. eczanelerde satışıyor. incecik gögüs ucu formunda hemen yapışıyor. acıyı hissetmiyorsun emerken.ucu meme ucu gibi delikli cektikçe sütler geliyor. benim kızım slikon tadından hiç hoşlanmadı o yüzden meme ucu iyi leşene kadar tek gögüsten emzirdim. ama sizin bebişler emzik kullanıyorsa belki işe yarar.

malesef hepimiz aynı sıkıntıları çekiyoruz ama senin 14 kilo vermen cok güzel moral olmuştur. doğumdan sonra eski kıyafetlerimi hemen giyebilicem sanmıştım :) hiç biri fazla kiloyla güzel durmuyo ki darısı başıma kilo vermenin.

keske kan gurubum uysada hemen versem canım ya acıl sıfalar..
aaa hayırlı olsun tatlım ılkı tup bebektı degılmı ay arkadaşca buyurler
hıc adet oldunmu cnm
oldum cnm .evet tup bebltı kızım..

Benim de ayniydi goguslerim
Tek cOzumu var
Emzirmeden once sutunle islat ucunu
Emzirdikten sonra da sutunle islat
Surmtun iyilestircek orayi
Gogus pedi sakin kullanma
Tulbent al kes onu koy
Ve olabildigince acikta burak goguslerini
Yatarken mesela acikta kalsin
Yani sutun ve hava iyilestircek
Emin ol bunu yaparsan duzelecek

Kızlar gaz sorunu olana bi tavisiyem var humana cayı için gunde 2 3 kere maşallahı var benım bebeğimin hemen pıt pıt cıkarıyo birde yediklerinize dikkat edin soğuk hiçbirşey tüketmeyin gazlı içeçek falan hem bebek rahat eder hem siz birde ben sürekli yüz üstü yatırıyorum ama gündüzleri gözümün önündeyken bir kaç hareket yaptırtıyorum bebişime hemen gazını cıkarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…