- 4 Kasım 2009
- 1.727
- 3
kızlar ya bebişlerimizle nasıl dışarı çıkıcaz emziriyoruz ya:26::26:
SUTUMU SAGIP BIBERONA KOYUYOR DISARDA OYLE IDARE EDIYORUZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya bebişlerimizle nasıl dışarı çıkıcaz emziriyoruz ya:26::26:
Kızlar kusura bakmayın teknoloji özürlü olduğum icin alıntıyla Cvp veremiyorum tellede beceremedim bir de kayinvaludeyle yaşadığım icin cok takilamiyorum her seye söyleniyor malum...zaten stressliyim bir de o karışıp soylenmedigi an yok...şimdide göğsüne soğan koycam diyor bende kac gundur direndim bugun pes ettim koysunda sussun dedim ama ya bebek tiksinirse zaten 1 taneyle idare ediyorum....Yarin haftalık tartimiz var 20gr günlük almışsa rahayliycam dua edin bana ben anne olan bebek bakan herkese dua ediyorum hep..
mama vermiyorum ben sadece anne sütü veriyorum ben ama doktor her emzirmeden sonra su vermemi söylemişti
önceleri sarılık derdine her emzirmeden sonra veriyodum şimdi o kadar önemsemiyorum illa verilmesi gerekmez diye
zaten hiç sevmiyor suyu oğlum
kızlar
bebek yorganı alıcam ne alıyım...
taç organik mi,othello mu,penelope mi ne alıcam?
sizler ne kullanıyosunuz?
nevresim ,yorgan,oyun parkı içi visko yatak alınacak...ne marka alıcam bilemedim...sizler ne aldınız?
Kızlar kusura bakmayın teknoloji özürlü olduğum icin alıntıyla Cvp veremiyorum tellede beceremedim bir de kayinvaludeyle yaşadığım icin cok takilamiyorum her seye söyleniyor malum...zaten stressliyim bir de o karışıp soylenmedigi an yok...şimdide göğsüne soğan koycam diyor bende kac gundur direndim bugun pes ettim koysunda sussun dedim ama ya bebek tiksinirse zaten 1 taneyle idare ediyorum....Yarin haftalık tartimiz var 20gr günlük almışsa rahayliycam dua edin bana ben anne olan bebek bakan herkese dua ediyorum hep..
canlar benım aklım bu bebek arabasında kaldı kullanışlımıdır kı ya
Sunny Baby İnnova VIP Çift Yönlü Bebek Arabası GittiGidiyor'da 65510426
emzirme işi öldürücek beni artık. ağlaya ağlaya emzirmeye başladım. sol göğüs uçum ikiye bölünmüş durumda resmen sütler sızıp sızıp duruyo. ondan emzirmek ölüm gibi. emzirmesem bi dert ,napacağımı şaşırdım kaldım. sağmak da aynı acı...
aşağıya pet yukarıya pet bebeğe bez... nasıl bi hayat bu böyle... doğumdan korkuyodum,doğum sonrasıymış asıl korkmam gereken.müthiş yorulduğumu hissediyorum. 22 gündür sadece bi kez çıktım dışarı,soluklanmaya.bu kış ev hapsinde olucam galiba. bi yardımcı da bulamadım. memlekette işsiz yok,paraya ihtiyacı olan yok anlaşılan. gelip şöyle ev işlerini yapan biri olsa hafiflicem bi. annemler de nereye kadar yardım etsinler,onların da işleri güçleri var.
hatıra defterime en son doğuma giderken bişiler yazdım,20 gündür 20 dk bulup bi şeyler karalayamadım.
zormuş,çok zor...
Annelet ikra yi surekli hickirik tutuyor neden acaba
emzirme işi öldürücek beni artık. ağlaya ağlaya emzirmeye başladım. sol göğüs uçum ikiye bölünmüş durumda resmen sütler sızıp sızıp duruyo. ondan emzirmek ölüm gibi. emzirmesem bi dert ,napacağımı şaşırdım kaldım. sağmak da aynı acı...
aşağıya pet yukarıya pet bebeğe bez... nasıl bi hayat bu böyle... doğumdan korkuyodum,doğum sonrasıymış asıl korkmam gereken.müthiş yorulduğumu hissediyorum. 22 gündür sadece bi kez çıktım dışarı,soluklanmaya.bu kış ev hapsinde olucam galiba. bi yardımcı da bulamadım. memlekette işsiz yok,paraya ihtiyacı olan yok anlaşılan. gelip şöyle ev işlerini yapan biri olsa hafiflicem bi. annemler de nereye kadar yardım etsinler,onların da işleri güçleri var.
hatıra defterime en son doğuma giderken bişiler yazdım,20 gündür 20 dk bulup bi şeyler karalayamadım.
zormuş,çok zor...
ay canim ciddimisin off nasil vazgecircem...eşimi devreye sokmaktan garibim bikti ...en iyisini o bilurmis hayatta vazgeçmez neyse iyileşti falan diyeyim ...benim kayınvalidem anlatırdı emziremediği için sütü geri kaçsın diye soğanlı bir karışımdan bahsediyordu böylelikle sütünü geri kaçırdığını söylemişti bence soğan koymak fikrini bir kez daha düşünün derim .
ay canim ciddimisin off nasil vazgecircem...eşimi devreye sokmaktan garibim bikti ...en iyisini o bilurmis hayatta vazgeçmez neyse iyileşti falan diyeyim ...
asude kız nerdesınız?kızım yemeklerı hazırladı sızı beklıyor....ayıp ama