Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen gecmısıde mı okumuyosun?ımlkansızı basardım arkadasım soklardayım..
evet cnmcanım sen tekrar hamılemısın banamı oyle gelıyo :)
olursun cnm ben hemen oldum.Kizlar benim kiz uyku komasinda 3 saattir uyuyoooo kiiiiizz tugceee bu ne hizz hadi hayirli.olsunnn bende daha hasta olmadim 2 aydir
gelmezdı valla.ben pko luyum esımde sperm az.sende sorun neydı cnm?hemde tüp bebek üstüne bu kadar çabuk maşallah bu ne hız:) hiç aklına gelirmiydi tüp bebek yaptırırken böyle kendiliğinden hemen hamile kalacağın? hayat süprizlerle dolu. peki neden tüp bebek yaptırmıştın yumurtalıklarında falanmı sorun vardı? bu arada benim oğluşta tüp bebek
evet cnm
olursun cnm ben hemen oldum.
gelmezdı valla.ben pko luyum esımde sperm az.sende sorun neydı cnm?
evet cnm
olursun cnm ben hemen oldum.
gelmezdı valla.ben pko luyum esımde sperm az.sende sorun neydı cnm?
canlar benım aklım bu bebek arabasında kaldı kullanışlımıdır kı ya
Sunny Baby İnnova VIP Çift Yönlü Bebek Arabası GittiGidiyor'da 65510426
hadı bakalım sendende bır haber ınsallahTugce seni duyunca icime kurt dustu
ıstemıyosan korun cnm tup bebegı nerde yaptırdın?sperm morfolojisiydi ama benimde yeterli yumurtam oluşmuyordu. sen bana ibret oldun korunurum artık
korunun bencedeAyy iyiki öğrendim herkes süt korur diyo sen iyi bir örneksin :) korunmam lazım süpriz olmasın banada aslında iki cocuk bir aradan cıkarmak iyi ama vucudum bir sok daha yasamasın cok yıprandım gercekten mide bulantları kramplar üstüne ödem benim kendime gelmem lazım önce :)
9 haftası bıttı yanı 2,5 aylık.Tugce senin bebis simdi.kac aylik oldu
hmm biz sizi çok beğendik oğlumla
tatlım sen bizimkini göremedim demiştin geçenlerde sonra dan görebildinmi :26:
kız sen gecmısıde mı okumuyosun?ımlkansızı basardım arkadasım soklardayım..
Nuna Pepp Bebek Arabası - e-bebek.com
kızlar bu arabayı tavsiye ederim satıcı kendı bindi arabaya cok sağlam ben aldım
Gordum canim cok sukur cok tatli oglun tekrar kocaman maasallah ona
Biraz evvel okudum gecmisi valla bende hayretler icindeyim ne cabuk hamile kaldin hir de tupbebek senin ki isteyince naz yapar bu bebisler beklemedigin zmanda da supriz yaparlar iste boyle hayirlisi olsun bu da erkek olsa ne guzel olurdu ben erkek olursa Ege koyucam adini
Canim bende bugun e bebekteydim bu arabayi gordum gercekten cok guzel ve kullanisli bugunku aklim olsa bundan alirdim hafif yer kaplamiyor ben concord aldim hem pahali hem buyuk ama cok rahat kullanimi neyse saglik olsun
canım bızede ılk basta ece ıcın erkek dedıler bızde adını ahmet ege koymaya karar vermıstık.oglum dıye severken kız cıktı sadece egeye uysun dıye ece koyduk.yanı erkek olursa ege olucak zaten.Gordum canim cok sukur cok tatli oglun tekrar kocaman maasallah ona
Biraz evvel okudum gecmisi valla bende hayretler icindeyim ne cabuk hamile kaldin hir de tupbebek senin ki isteyince naz yapar bu bebisler beklemedigin zmanda da supriz yaparlar iste boyle hayirlisi olsun bu da erkek olsa ne guzel olurdu ben erkek olursa Ege koyucam adini
Canim bende bugun e bebekteydim bu arabayi gordum gercekten cok guzel ve kullanisli bugunku aklim olsa bundan alirdim hafif yer kaplamiyor ben concord aldim hem pahali hem buyuk ama cok rahat kullanimi neyse saglik olsun
Bebislerimizin emziklerini ayda 1 atip yenisi ile degismek mi gerekiyor? Bilgisi olan var mi acaba?
tesadufun bukadarı bıze ılk basta ece ıcın erkek dedıler bızde ahmet ege koycaktık.sonra kız oldugunu ogrenınce sadece egeye uysun dıye ece koyduk.
Ben 2 ayda bir die biliyorun
heh bir de emzik travmamiz eksikti,cocuk bir de yenisine alismak icin basacak yaygarayi.
bunlari emdi emdi yumusatti yenileri sert gelecek cadiya,ne yapalim artik cekecez :)