2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizlar benim kiz uyku komasinda 3 saattir uyuyoooo kiiiiizz tugceee bu ne hizz hadi hayirli.olsunnn bende daha hasta olmadim 2 aydir

kız sen gecmısıde mı okumuyosun?ımlkansızı basardım arkadasım soklardayım..

hemde tüp bebek üstüne bu kadar çabuk maşallah bu ne hız:) hiç aklına gelirmiydi tüp bebek yaptırırken böyle kendiliğinden hemen hamile kalacağın? hayat süprizlerle dolu. peki neden tüp bebek yaptırmıştın yumurtalıklarında falanmı sorun vardı? bu arada benim oğluşta tüp bebek

canım sen tekrar hamılemısın banamı oyle gelıyo :)
evet cnm
Kizlar benim kiz uyku komasinda 3 saattir uyuyoooo kiiiiizz tugceee bu ne hizz hadi hayirli.olsunnn bende daha hasta olmadim 2 aydir
olursun cnm ben hemen oldum.
hemde tüp bebek üstüne bu kadar çabuk maşallah bu ne hız:) hiç aklına gelirmiydi tüp bebek yaptırırken böyle kendiliğinden hemen hamile kalacağın? hayat süprizlerle dolu. peki neden tüp bebek yaptırmıştın yumurtalıklarında falanmı sorun vardı? bu arada benim oğluşta tüp bebek
gelmezdı valla.ben pko luyum esımde sperm az.sende sorun neydı cnm?

evet cnm

olursun cnm ben hemen oldum.

gelmezdı valla.ben pko luyum esımde sperm az.sende sorun neydı cnm?

Ayy iyiki öğrendim herkes süt korur diyo sen iyi bir örneksin :) korunmam lazım süpriz olmasın banada aslında iki cocuk bir aradan cıkarmak iyi ama vucudum bir sok daha yasamasın cok yıprandım gercekten mide bulantları kramplar üstüne ödem benim kendime gelmem lazım önce :)

canlar benım aklım bu bebek arabasında kaldı kullanışlımıdır kı ya
Sunny Baby İnnova VIP Çift Yönlü Bebek Arabası GittiGidiyor'da 65510426

canım bence bu kullanışlı değil çünkü bir kere boş ağırlığı 12 kg ve bu da çoooook fazla..bir de yatma pozisyonunda anca bu günlerde kullanabilirsin,sonrasında sığmayacak gibi duruyor.. ayak uzantısı yok,bebiş içinde kalacak hep...ben olsam hayatta almazdım bunu..ısrarla bunu tavsiye ederim..
Kraft Aura Bebek Arabası Kırmızı GittiGidiyor'da 65239850 bu 8 kg.ve bu bile ağır gelebiliyor..

Son düzenleme:
Tugce seni duyunca icime kurt dustu
hadı bakalım sendende bır haber ınsallah
sperm morfolojisiydi ama benimde yeterli yumurtam oluşmuyordu. sen bana ibret oldun korunurum artık
ıstemıyosan korun cnm tup bebegı nerde yaptırdın?
Ayy iyiki öğrendim herkes süt korur diyo sen iyi bir örneksin :) korunmam lazım süpriz olmasın banada aslında iki cocuk bir aradan cıkarmak iyi ama vucudum bir sok daha yasamasın cok yıprandım gercekten mide bulantları kramplar üstüne ödem benim kendime gelmem lazım önce :)
korunun bencede
Tugce senin bebis simdi.kac aylik oldu
9 haftası bıttı yanı 2,5 aylık.

hmm biz sizi çok beğendik oğlumla :emir_bebek:

tatlım sen bizimkini göremedim demiştin geçenlerde sonra dan görebildinmi :26:

Gordum canim cok sukur cok tatli oglun tekrar kocaman maasallah ona :nazar:

kız sen gecmısıde mı okumuyosun?ımlkansızı basardım arkadasım soklardayım..

Biraz evvel okudum gecmisi valla bende hayretler icindeyim ne cabuk hamile kaldin hir de tupbebek senin ki isteyince naz yapar bu bebisler beklemedigin zmanda da supriz yaparlar iste boyle :KK53: hayirlisi olsun bu da erkek olsa ne guzel olurdu ben erkek olursa Ege koyucam adini :KK16:

Nuna Pepp Bebek Arabası - e-bebek.com

kızlar bu arabayı tavsiye ederim satıcı kendı bindi arabaya cok sağlam ben aldım

Canim bende bugun e bebekteydim bu arabayi gordum gercekten cok guzel ve kullanisli bugunku aklim olsa bundan alirdim hafif yer kaplamiyor ben concord aldim hem pahali hem buyuk ama cok rahat kullanimi neyse saglik olsun :KK34:

Biraz evvel okudum gecmisi valla bende hayretler icindeyim ne cabuk hamile kaldin hir de tupbebek senin ki isteyince naz yapar bu bebisler beklemedigin zmanda da supriz yaparlar iste boyle :KK53: hayirlisi olsun bu da erkek olsa ne guzel olurdu ben erkek olursa Ege koyucam adini :KK16:

Canim bende bugun e bebekteydim bu arabayi gordum gercekten cok guzel ve kullanisli bugunku aklim olsa bundan alirdim hafif yer kaplamiyor ben concord aldim hem pahali hem buyuk ama cok rahat kullanimi neyse saglik olsun :KK34:

tesadufun bukadarı bıze ılk basta ece ıcın erkek dedıler bızde ahmet ege koycaktık.sonra kız oldugunu ogrenınce sadece egeye uysun dıye ece koyduk.

canım bızede ılk basta ece ıcın erkek dedıler bızde adını ahmet ege koymaya karar vermıstık.oglum dıye severken kız cıktı sadece egeye uysun dıye ece koyduk.yanı erkek olursa ege olucak zaten.

tesadufun bukadarı bıze ılk basta ece ıcın erkek dedıler bızde ahmet ege koycaktık.sonra kız oldugunu ogrenınce sadece egeye uysun dıye ece koyduk.

Bizimde oyle oldu biliyo musun :KK52: once Ege ismini buldum ben esim egeli cunku manidar olsun diye hem kisa hem de sevdigim bir isim ben erkege yakistiriyorum uniseks isimde olsa sonra Ege ye uygun isimler dusunduk durduk en guzel Ece uyum sagladi :KK34: bakalim belki ilerde Allah bir erkek evlat da nasip eder kismet tabi ama simdilik dusunmuyoruz

heh bir de emzik travmamiz eksikti,cocuk bir de yenisine alismak icin basacak yaygarayi.
bunlari emdi emdi yumusatti yenileri sert gelecek cadiya,ne yapalim artik cekecez :)

Bende cadiyi alistiramadim emzige oguruyo hep nasil alistircami sastim

X