2012 Ekim bebekleri büyüyor

Ulviye Alaca Öztürk
lütfen yayınlarmısınız
LÜTFEN DUYARLI OLALIM ARKADAŞLAR VE PAYLAŞALIM DEFNE KIZIMIZIN NAKLİ YARINA ERTELENMİŞ BABASIYLA İRTİBATA GEÇİLMİŞ VE NAKLİN AKABİNDE ÇOK FAZLA KANA İHTİYAÇ OLDUĞUNU BELİTMİŞ HENÜZ 2 YAŞINDA VE YARDIMLARIMIZA DESTEĞİMİZE DUALARIMIZA İHTİYAÇLARI VAR BABASININ TEL. VE MAİL ADRESİ
.Metin KURŞUN, 532 508 65 07, metinkursun@yahoo.com

ÖZELLİKLE İSTANBULDAKİ ARKADAŞLARIMIZ LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ VE BİR KEZ PAYLAŞINIZ İSTANBUL GÖZTEPE MEDİCAL PARK HASTANESİNDE YAPILACAK VE ACİL A RH - KANA İHTİYAÇ VARDIR KAN VERMEK İSTEYEN KİŞİLERİN ÖZELLİKLE EN AZ 1 YIL İÇERİSİNDE DÖVME YAPTIRMAMIŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR LÜTFEN ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ÇOK FAZLA KİŞİYE ULAŞTIRALIM VE PAYLAŞALIM ...

Galiba bu sefer alıntı yapabildim...canim aynı şeyleri yaşıyoruz resmen seni cookk iyi anlıyorum..ben 21 gundur dışarı bile cikmadim...birde kaynana durdurup...off...hemen doktora git sana antibiyotik vercek bi süre emzirme diycek benim de öyleydi yarilmusti Resmen tum acilara rağmen dayaniyordum ama doktor kes dedi Simdi ucu duzelmek üzere ne zaman tam gecer emziririm bilmem...

kızlar slm,

benim de yara olmuştu. lansinoh kullandım meme ucu için. ayrıca bi arkadaşım tavsiye etmişti slikon meme ucu var. eczanelerde satışıyor. incecik gögüs ucu formunda hemen yapışıyor. acıyı hissetmiyorsun emerken.ucu meme ucu gibi delikli cektikçe sütler geliyor. benim kızım slikon tadından hiç hoşlanmadı o yüzden meme ucu iyi leşene kadar tek gögüsten emzirdim. ama sizin bebişler emzik kullanıyorsa belki işe yarar.

kızlar nasılsınız geçmişi biraz okuyayım dedimde ne mğmkün yine sohbet son sürat devam ediyo umarım bebişler iyidir biz bol bol gazla uğraşıyoruz gece acile gittik devamlı ağlıo oğlum durduramadık bi türlü götürdük gazdan dedi doktor gaz damlası verdi gönderdi şu 3 ay geçsin şu gaz derdi bitsin hayır yapcam hayatımız gazdan ibaret oldu bende çöktüm 2 ayda 14 kilo verdim gittikçede eriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

malesef hepimiz aynı sıkıntıları çekiyoruz ama senin 14 kilo vermen cok güzel moral olmuştur. doğumdan sonra eski kıyafetlerimi hemen giyebilicem sanmıştım :) hiç biri fazla kiloyla güzel durmuyo ki darısı başıma kilo vermenin.

Ulviye Alaca Öztürk
lütfen yayınlarmısınız
LÜTFEN DUYARLI OLALIM ARKADAŞLAR VE PAYLAŞALIM DEFNE KIZIMIZIN NAKLİ YARINA ERTELENMİŞ BABASIYLA İRTİBATA GEÇİLMİŞ VE NAKLİN AKABİNDE ÇOK FAZLA KANA İHTİYAÇ OLDUĞUNU BELİTMİŞ HENÜZ 2 YAŞINDA VE YARDIMLARIMIZA DESTEĞİMİZE DUALARIMIZA İHTİYAÇLARI VAR BABASININ TEL. VE MAİL ADRESİ
.Metin KURŞUN, 532 508 65 07, metinkursun@yahoo.com

ÖZELLİKLE İSTANBULDAKİ ARKADAŞLARIMIZ LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ VE BİR KEZ PAYLAŞINIZ İSTANBUL GÖZTEPE MEDİCAL PARK HASTANESİNDE YAPILACAK VE ACİL A RH - KANA İHTİYAÇ VARDIR KAN VERMEK İSTEYEN KİŞİLERİN ÖZELLİKLE EN AZ 1 YIL İÇERİSİNDE DÖVME YAPTIRMAMIŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR LÜTFEN ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ÇOK FAZLA KİŞİYE ULAŞTIRALIM VE PAYLAŞALIM ...
keske kan gurubum uysada hemen versem canım ya acıl sıfalar..
aaa hayırlı olsun tatlım ılkı tup bebektı degılmı ay arkadaşca buyurler
hıc adet oldunmu cnm
oldum cnm .evet tup bebltı kızım..

emzirme işi öldürücek beni artık. ağlaya ağlaya emzirmeye başladım. sol göğüs uçum ikiye bölünmüş durumda resmen sütler sızıp sızıp duruyo. ondan emzirmek ölüm gibi. emzirmesem bi dert ,napacağımı şaşırdım kaldım. sağmak da aynı acı...
aşağıya pet yukarıya pet bebeğe bez... nasıl bi hayat bu böyle... doğumdan korkuyodum,doğum sonrasıymış asıl korkmam gereken.müthiş yorulduğumu hissediyorum. 22 gündür sadece bi kez çıktım dışarı,soluklanmaya.bu kış ev hapsinde olucam galiba. bi yardımcı da bulamadım. memlekette işsiz yok,paraya ihtiyacı olan yok anlaşılan. gelip şöyle ev işlerini yapan biri olsa hafiflicem bi. annemler de nereye kadar yardım etsinler,onların da işleri güçleri var.
hatıra defterime en son doğuma giderken bişiler yazdım,20 gündür 20 dk bulup bi şeyler karalayamadım.
zormuş,çok zor...

Benim de ayniydi goguslerim
Tek cOzumu var
Emzirmeden once sutunle islat ucunu
Emzirdikten sonra da sutunle islat
Surmtun iyilestircek orayi
Gogus pedi sakin kullanma
Tulbent al kes onu koy
Ve olabildigince acikta burak goguslerini
Yatarken mesela acikta kalsin
Yani sutun ve hava iyilestircek
Emin ol bunu yaparsan duzelecek

Kızlar gaz sorunu olana bi tavisiyem var humana cayı için gunde 2 3 kere maşallahı var benım bebeğimin hemen pıt pıt cıkarıyo birde yediklerinize dikkat edin soğuk hiçbirşey tüketmeyin gazlı içeçek falan hem bebek rahat eder hem siz birde ben sürekli yüz üstü yatırıyorum ama gündüzleri gözümün önündeyken bir kaç hareket yaptırtıyorum bebişime hemen gazını cıkarıyo

X