2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

maşallahhh kızlar göbişlerinizeee sağlıcakla daha da büyüsünler bebişlerimizz

laraaa bu kadarını beklemiyodum harbiden otobüste yer verilecek kıvama çoktan gelmişsin allahımm bebişlerini sağlıcakla büyütsün göbüşünle birlikte

evet canım yer verilecek kıvama geldikte sonumuzu allahım hayıretsin inşallahhhhhh

Canımmm yine de şükürler olsun ki sağ salim bebegine kavuşmuşsun...Maşallah size Allah nazardan korusun sağlık versin hepimize...Cinsiyetini ne zaman öğrenmiştin ilk?

bende geldim arkadaşlar bende 13 hafta 2 günlük hamileyim bende göbeğimi ekliyimde göbek görün kocaman oldu karnım ya 2 ci hamileliğim bu benim iç karnım dar olduğundan böyle oluyomuş ama çok üzülüyorum karnımın hemen bu derece büyümesine ben

Son düzenleme:
bide cinsiyetini öğrenebilen oldumu arkadaşlar ben gecen cumartesı gıttım daha bellı degıldı ben zaten hastanede calısıyorum ama sık gıtmiyorum oyle doktora pazartesi falan sonuclarım için tekrar gidiceğim işte

Son düzenleme:
Canımmm yine de şükürler olsun ki sağ salim bebegine kavuşmuşsun...Maşallah size Allah nazardan korusun sağlık versin hepimize...Cinsiyetini ne zaman öğrenmiştin ilk?

Bizim doktorumuz 10 haftalıkken erkek gibi,12 haftalıkken %90 erkek dedi,15. haftada kesin erkek dedi.Biz biraz erken öğrendik:))))Erkek istedim zaten hep,aşığım da erkek çocuklarına:)))Ama genelde doktorlar 16. haftada söylüyorlar az kaldı sizin de,hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da:)

Aminnn canımm inşallahh sağ salim alalım da kucağımıza hayırlısıyla bebişlerimizi...Sağlıklı olsunlar yeterki tabii ki...Ama herkesin hissettiği bir şeyler oluyormuş ya bende kız hissediyorum sanki?Bakalım kısmet hayırlısı ne olacaksa o olsun 1 ay sonra öğreniriz dedi dr?Şu an 12+2 yim bi daha bu ayın 12 sinde gidicem kontrol için bu kez test sonuçları degerlendırmesı olacak sanırım, bu ayın 2 sinde de gitmiştim ultrasona sokmuştu bi daha ultrason çeker mi bu kadar kısa aralıkla sence aynı ay içinde?

Son düzenleme:
kızlar ben 13 haftalığım hiç göbeğim yok ve 1 aydır aynı kilomdayım sizin göbüşler maaşallah büyümüş :)

kızlar ben 13 haftalığım hiç göbeğim yok ve 1 aydır aynı kilomdayım sizin göbüşler maaşallah büyümüş :)

Tatlımm o zaman senin iç karnın geniş olabilir şanslısın aslında toplam 9 aylık bı sısme donemını dusununce benimde çok fazla yok ama azcık belırgın tabıı mavı bluzlu benım gobişimmm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…