2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

......... mesaj tekrar olmuş

Son düzenleme:
Kızlarrrr hepinizin bebişleri hayırlı olsun,bende 2011 Ekim annesiyim,kızlar sizin bulantı falan yok mu benim göbeğim 16 haftadan önce belli olmamıştı maşallah sizinkiler minik minikte olsa belli.Ben 16 haftalıkken hafifti 20 haftalık dedim mi birden büyüdüüüüü ve 9. ayın sonunda davul gibiydim,ama sadece karnım şişmişti inanılmaz büyüktüüüüü.Ayaklarım,ellerim hiçbir yerim şişmedi,16 kilo aldım,şimdi 3 kilo fazlam kaldı.Hadi bakalım güzel besleyin bebişleri,doğumdan sonra hepiciği gidiyor kiloların gerçi şu 3 kilo benim bütün psikolojimi bozdu ama neyse.Sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım,geçen sene bu zamanlar bende sizin gibiydim anlarım halinizden.Öperim sizi ve küçük kuzularınızı,sağlıkla gelsinler inşallah...

Merhaba tatlım aklımıza takılan sorularımız için bize yardımcı olmak istemen çok hoş gerçekten...İyi bir moral oldu yazdıkların şahsen bana...Çünkü boyuma göre su an kı kılom bıle bana fazla gelıyor moralım bozuluyor daha sımdıden 54 kıloyum 12. haftamdayım şu an hamıle kaldıgımda 51.7 idim. Sence fazla hızlı mı kılo alıyorum ben?Bir de tecrubelerını dınlemek ısterız mesela dogumunu nasıl yaptın ne kadar surdu onerın var mı bızlere?

maşallah göbüşlerinizeeeeetabi göbüşün içindekilere diyorum bu maşallahhı

bende akşam yada yarın eklerimmmmmm

Eki Görüntüle 382521

Önceki pantolonlarımı giyemiyorum artık...
masallah göbüşüne canım kendın ıncecıkmıssın zaten o yuzden bebıs kendını bellı etmıs
ARCAK CANIM TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN

11+5 İKEN
cok saol canım hepımıze hayırlı olsun ınsallah göbüşüne de kocaman
Eki Görüntüle 381881 Eki Görüntüle 381882

masallah göbüşlerinize kızlar hızla büyüyoruz

Ben bugün tam 12 haftalığım mavili benim diğeri de aynı iş yerinden arkadaşım o da bugün tam 13 haftalık canlarım....

Canım ben 37+0 da doğum yaptım,hikayem çok hoş sayılmaz,moraliniz bozulmasın.Oğlumun gelişimi gayet iyiydi,ultrasonda 1 ay önden gidiyordu doktor muayeneden sonra normal doğum yapamayacağımı söyledi,sezeryanla alacağız dedi.Biz daha erken dedikçe o hayır günü geldi geçiyor tehlike oluşur dedi ve aldı.Oğluşumun ciğerleri tam gelişmemiş ve 14 gün küvözde kaldı malesef,yenidoğan doktoru erken doğmasıyla alakası yok dedi ama ben hala kadın doğumcuma kızıyorum.Şu an gayet iyi maşallahı var tosunumun.Siz siz olun gününüz gelmeden doğurmayın.Kilo konusuna gelince dikkat et ama kafana da fazla takma canım.Allah yardım etsin hepinize ben hep burdayım,sorabilirsiniz her şeyi.Özelden de yazabilirsiniz.

kızlar bunlarda bizim 12 haftalık göbeğimiz bakın göbek görün göbekkkkkk

canım hemşomm kızzz kocemenn olmuşş tabi 2 adet yeğenim var göbişinde maşallah maşallah daha çok resim isterim kızlar her hafta resimleyin göbişinizi izlemesi acayip hoş maşallah

olur bacımdarısı senin koca göbeğini görmeye canım benimmmmm en kısa zamanda ben inanıyorum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…