inşş inşşşş aminn adaşım inşşşsaolll cnmm darısııı sizee inşallah en yakın zamandaaa adaşımmmm
bayıldımmm bu şirin göbişlere maşallah
Kızlarrrr hepinizin bebişleri hayırlı olsun,bende 2011 Ekim annesiyim,kızlar sizin bulantı falan yok mu benim göbeğim 16 haftadan önce belli olmamıştı maşallah sizinkiler minik minikte olsa belli.Ben 16 haftalıkken hafifti 20 haftalık dedim mi birden büyüdüüüüü ve 9. ayın sonunda davul gibiydim,ama sadece karnım şişmişti inanılmaz büyüktüüüüü.Ayaklarım,ellerim hiçbir yerim şişmedi,16 kilo aldım,şimdi 3 kilo fazlam kaldı.Hadi bakalım güzel besleyin bebişleri,doğumdan sonra hepiciği gidiyor kiloların gerçi şu 3 kilo benim bütün psikolojimi bozdu ama neyse.Sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım,geçen sene bu zamanlar bende sizin gibiydim anlarım halinizden.Öperim sizi ve küçük kuzularınızı,sağlıkla gelsinler inşallah...
masallah göbüşüne canım kendın ıncecıkmıssın zaten o yuzden bebıs kendını bellı etmıs
ARCAK CANIM TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN
11+5 İKEN
cok saol canım hepımıze hayırlı olsun ınsallah göbüşüne de kocaman
Eki Görüntüle 381881 Eki Görüntüle 381882
masallah göbüşüne canım kendın ıncecıkmıssın zaten o yuzden bebıs kendını bellı etmıs
Hepimize maşallah
Evet canım 52 kilo ile hamile kaldım 1 kilo aldım şimdilik. Zayıfım yani sadece göbek var şuan
Hepimize maşallah
Evet canım 52 kilo ile hamile kaldım 1 kilo aldım şimdilik. Zayıfım yani sadece göbek var şuan
Ben 51.7 ile hamile kaldım şu an 54 kiloyum kızlar sizce çok mu????Mavili bluzlu benım goruntum??
Merhaba tatlım aklımıza takılan sorularımız için bize yardımcı olmak istemen çok hoş gerçekten...İyi bir moral oldu yazdıkların şahsen bana...Çünkü boyuma göre su an kı kılom bıle bana fazla gelıyor moralım bozuluyor daha sımdıden 54 kıloyum 12. haftamdayım şu an hamıle kaldıgımda 51.7 idim. Sence fazla hızlı mı kılo alıyorum ben?Bir de tecrubelerını dınlemek ısterız mesela dogumunu nasıl yaptın ne kadar surdu onerın var mı bızlere?
canım hemşomm kızzz kocemenn olmuşş tabi 2 adet yeğenim var göbişinde maşallah maşallahEki Görüntüle 383134 Eki Görüntüle 383135
kızlar bunlarda bizim 12 haftalık göbeğimiz bakın göbek görün göbekkkkkk
Eki Görüntüle 383134 Eki Görüntüle 383135
Ben bugün tam 12 haftalığım mavili benim diğeri de aynı iş yerinden arkadaşım o da bugün tam 13 haftalık canlarım....
maşallah çok tatlı çıkmış ikinizinde göbeği
Eki Görüntüle 382802 Eki Görüntüle 382803
canım hemşomm kızzz kocemenn olmuşş tabi 2 adet yeğenim var göbişinde maşallah maşallahdaha çok resim isterim kızlar her hafta resimleyin göbişinizi izlemesi acayip hoş maşallah
Eki Görüntüle 383134 Eki Görüntüle 383135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?