2012 Ekim Anneleri

gözünüz aydınnn ne güzel bir duygu...

darısı bize inş canımmm

kızlar sizinde toksoplazma ve kızamıkçık testleri istedi mi dr unuz??

ben o testleri hamile kalmadan önce yaptırmıştım canım normal yani aklına başka bişey gelmesin .hamile olamayı düşünen yada hamile olanlar için bunları rutin olarak istiyor genel olark bütün doktorlar önemliymiş gerçekten

çoğu hamilelere soruyorum yaptırmadık deyince aklım karıştı..

ist da ki dr um da istemedi..

artık dr um isteyince yaptırıcam tabi canımm...
sana aşıya gerek duyuldu mu??

Sağol arkadaşım... Ain inşallah darısı başınıza :) Ama şu bulantılarda olmasa yarabbim nasıl güzel olur

geçecek inş canımmm...
en kısa zaman da atlatırsın inş..

bende de oluyor ama zorlayacak şekilde değil..

yanlız bende kokulara aşırı bir hassasiyet var..
herşeyden tiksinir haldeyimm..
en sevdiğim parfümleri bile kullanamıyorumm..

3 ayı devirdik mi rahatlıcaz inş canımmm

Hepinize iyi akşamlar
Sayfalar akıp gidiyor ne güzel okuya okuya bitmiyor

2 Li test için illa 11. hafta mı gitmemiz gerekiyor acaba doktora? 12-13. haftalar olmaz mı ki? :26:

çoğu hamilelere soruyorum yaptırmadık deyince aklım karıştı..

ist da ki dr um da istemedi..

artık dr um isteyince yaptırıcam tabi canımm...
sana aşıya gerek duyuldu mu??

doğru canm herkes ayrı telden çalıyo ama özellikle kızamıkcık bağışıklığın olup olmadığı önemli bana aşıya gerek kalmadı.geçirdiğim için yüksek çıktı bağışlıklık kazanmışım.daha önce geçirmemiş olanlar mutlaka aşı olmalı bebek için çok önemli diye biliyorum.ben hamile kalmayı düşündüğümde doktora gittim bütün testleri yaptırdım çünkü arkadaşımın başına geldi oda düşünüyodu hamile kalmayı birlikte gittik hatta doktora ve onun test sonucunda kızamıkcık geçirdiği ortaya çıktı ve hiçbir belirti yoktu doktor 3-4 aydan fazla yasakladı hamileliği bağışıklık kazanana kadr her ay gidip ölçtürdü yani bu kadr önemli canım bende ozman öğrendim

Doktorumu değiştiriyorum da işte 11. haftalarda yeni hastaneye gidicem ethica incirli hastanesine gitmeyi düşünüyorum Ali Paşa Oskaya

incirli ethikada uğur bey varmış çok övüyorlar canımm..
bir arkadaşım gidiyor çok memnunn..

bende ethikaya çok yakın oturuyorumm..
şuan tadilat var..döndüğümde dr için karar vermem lazımm..
seçeneklerin içinde mutlaka uğur bey de varr canımm..

canımmm arkadaşımın annesi hemşire hamileyken kızamıkçık aşısı yapılmaz diyor..
acaba doğru mu canımm??

canımmm arkadaşımın annesi hemşire hamileyken kızamıkçık aşısı yapılmaz diyor..
acaba doğru mu canımm??

valla canım ne desem yalan olur onu bilmiyorum doktora sormak lazım onu ama takma kafana cok bellı olmaz küçükken geçirdiysen bağışıklık kazanmışındır hiçbri sorun yok ozman zatn.sonucun cıksın zatn doktor bılgı verır.

bi bu testim kaldı zaten canım diğerlerini yaptırdım dr a göstericem..
inş bir sorun çıkmadan atlatırımm..

Bende hep Ali Paşa beyle ilgili güzel yorumlar okudum canım hatta burda bir arkadaş var o diğer hamileliklerinde de Ali beye gitmiş çok da memnun kalmış bende internette biraz araştırdım bakalım en önemlisi doktorla aramızdaki uyum olucak bi de ben gözlemleyeyim bakalım nasıl biriymiş

gerçekten uyum çok önemlii canım...
içinin ısınması çok önemli..

dr u iyi seçmek lazımm...
benim kafam da 4-5 tane iyi dr var olmadı elicem..
ama ben bu dr lara ancak 6 daysan sonra devam edebilicem canımm...

slm hanımlar

bizim kanamamız kesildi artık 7+3 günlük olduk
sizde durumlar nasıl

edamm ne testleri yaptırdın ki ben kızamıkçık geçirmedim hatta su çiçeği kabakulak ve kızamık bile geçirmedim :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…