sen yine de iyice bi öğren tabi ama bana 10 gün önce verdikleri rakam bu cancan.allah allah bir yanlıslık var o zaman canımm..
fiyatları çok yakın çünkü..
öyleyse neden bana göztepeyi tavsiye ettiler..
sadece arada 500 er lira fark varr...
o zaman benim şube değiştirmeme gerek yok..
bahçelievlerde devam edebilirim..
iyi haberlerini bekliyoruzgünaydın annişler
bugün doktorumuza gidiyoruz nihayet kalp atışları için ,ilk başta gitmeyi planladığım doktordan randevu aldım ona devam edicem inşallah
toxoplazma, kızamıkçık, kan ve idrar testleri ben ilk gittiğimde yapıldı, kızamıkçık çok önemliymiş ,neyseki ben geçirmişim daha önce
toxoplazma için de çiğ et, çiğköfte yasak dedi, sebzeleri meyveleri çok güzel yıka dedi ,bir de kedilerden uzak durman lazım demişti
hadi gözün aydınGünaydın kızlar
Dün akşam doktora gittim ultrasonla bakar bakmaz ooo Allah Baba bizi seviyo dedi küçük fasülyemi bende gördüm kalp atışını bile gördü doktor.Son kan testimde geçen perşembe günü 53 çıkmıştı Beta Hcg.Labaratuar hatası olmuştur bu görüntü bilmem kaçbinlerin üzerindeki bir görüntü dedi.Yarın rutin tahlilleri yaptıracağım inşallah onlardada sorun çıkmaz herkese güzel haberlerle dolu günler diliyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin sonuna kadar inşallah.
off benim çizelgem neden çıkmıyor beceremedim
merhaba ekim anneleri
ben bugun test yaptırdım ve pozitif cıktı sat 19 ocaktı acaba ben ekim annesimi kasım annesimi olurum ?
merhaba ekim anneleri
ben bugun test yaptırdım ve pozitif cıktı sat 19 ocaktı acaba ben ekim annesimi kasım annesimi olurum ?
nurran cnm nbr ben umudumuz subattan :) hatıradın mı bılmem ıkız annesı eylul ekım farketmes cnm maksat muhabbet olsun
cok sevındım demek hamıssın cok guzel ya
hayırlı olsun tebrik ederim.ekim annesisin hoşgeldin aramıza
Nurran hayırlı olsun gözün aydınnn..
evet ekim annesi oluyorsun ekim 25 görünüyor muhtemel doğum tarihin:)
günaydın herkeseee nasılsınız taze annişler
kızlar benim dün akşam çok karnım ağrısı isal ağrısı gibiydi aynı:26:
kasıklarımda arada ağrılarım oluyor ama karnımda olamıştı hiç :26::26:
sizlerde de karın ağrısı oluyormu?
hatırlamammı dört gözle beklemiştik senin sonucu ikiz cıkınca sevivç ikiye katlanmıştı :):)
sagol canımcım valla gecen cuma test yaptım silik bir çift çizgi görmüştüm bugun saglıkocagında kesinleştirdik
ayy cok garip oldu içim cumada gidicem doktora keseyi görcez kachaftalık nedir ne degildir ögrencez :):)
hep beraber bu uzun yolculugu en güzel ve en saglıklı şekilde tamamlarız inşallah
Allah tamamına erdırsın cnm hepımızın kını saglıkla kucagımıza aldıgımız gunlerı gormek tek temennımız.
cok sevındım valla sen dıyordun suphelenıyorum dıye oldu:)
gıt gıt bakalım doktor ne dıcek bende cumartesı gıdıcem kalp atıslarını duymak ıcın nasıpse bız 6 haftalık olduk bugun teyzesı
merhaba ekim anneleri
kızlar merhaba ben ismini söyleyemediğim bi yerde bir grup kurdum 2012 ekim anneleri diye (en çok kullanılan sosyal paylaşım :)
ben daha aile dışında kimseye söylemediğim için grup gizli dışarıdan kimse göremicek kendi aramızda konuşabilicez kimse yaşızmalarımızı görmiycek sayfamızda yayınlanmıycak halamın kızı mayıs annesi onlarında grubu var ordan paylaşım daha kolay burda eski konulara gitmek zor oluyo ultr. resimlerini paylaşıyor bebişlerinin falan :) sizlerde isterseniz isimlerinizi bana yazın ben sizi gruba davet edim siz arayınca bulamazsınız çünkü :)