2012 Ekim Anneleri

ben de sürekli wc ye gitmek zorunda kaldım bugün müşteriyi masada bırakıp lavaboya gittim durdum şaka gibi valla inşallah son 3 haftamıza kadar çalışabiliriz..nasıl olcak bilmem:)

bende gidiyorum valla aynen o form doldururken siz bekleyin ben hemen geliyorum diyorum allah yardım eder inşallah şu ana kadar mide bulantım olmadı çok şükür inşallah bundna sonra da olmaz yoksa çalışanlar için çok daha zor olarr..

benım dr da 5+3 haftalıkken 7 mm dedı ve bıraz kuçuk gıbı takıp edelım dedı her dr ayrı dıyor sanırım anlamadım gıttı

ben de şeyi merak ediyorum mesela 6+5 olunca 7. haftaya mı 6. haftaya mı bakacağız??

gözünüz aydın canımmm

gözünüz aydınnn

gözün aydın canımm

canım böyle küçük sorunlar olabiliyor korkma..
benim abimin eşinde de olmuştu..1-2 haftaya atlattı çok şükür hemde hiç kanama görmeden..
kafana takma güzel düşün ki herşey yolunda ilerlesin..
ayrıca geç döllenme olunca kalp atışını görememen çok normal canımm..

Doktorum istifa ediyormuş kendimi çok kötü hissediyorum (((
gidiyormuş burdan ve burası küçük bi yer olduğu için ondan daha iyisi yok napıcam ben şimdi:/(((

canım bu sorunu ben hep yaşıyorumm..
şuan gecici olarak ben de küçük bir ildeyimm..
4 ayımız kaldı..burda da devamlı dr değişiyor..
insanın bütün sinirleri bozuluyor..

allahtan hamileliğimi ist da öğrendim de ordaki dr umla devamlı irtibat kuruyorum şimdi..

canım aynı şey mi bilmiyorum ama ben gittiğimde alttan bir aletle birşey aldılar..
sanırım akıntı ölçmek içinmiş..
bende akıntı görülmedi..herşey normal dedi..

gözün aydın canımmm

darısı başımaa ben de sabırsızlanıyorum duymak için..

sevgili anneler, bebişlerinizin hazırlıklarını tamamlarken mama kaplarını unutmayın, daha önce kullandınız mı bilmiyorum ama tupperware ürünlerini tavsiye ediyorum

canım aynı renklerde benim de 2 tane var..
ben de tereddüt ediyordum acaba sağlıklı mı diye..

gözün aydın canımm
darısı başımaaa ben de sonuçlarımı merak ediyorumm...

inş idrar kültüründe de sorun çıkmaz canımm..

merhaba kızlar nasılsınız bende bugün kan ve idrar tahlili yaptırdım dr um birsürü test verdi bunların için toxoplazmada vardı yanlış yazmıosam.5tüp kan aldılar mahvoldum vallahi bide kabız olmuşum ama çok berbatım yani...sizler nasılsınız bebişler nasıl...

hayır canım daha hiçbir test istemedi benden şimdiye kadar sadece hormona bakıyor, kan değerlerine ve idrar a..

benden kan ve idrar istedi..
sonrasında da bu testleri istedi..
artık istiyorlarmış ama çevremde çok duymadığım için size de sorayım dedim...

benden de 5 tüp aldılar 5+5 iken..
mahvaluyor insann...
benden de ayrıca söylediğim testleri istediler..
o gün yaptıramamıştım bir kaç gün içinde yaptırmayı düşünüyorumm..

Arkadaşlar bende bugn kontrole gittim. Bebişimin kalp atışlarını duyamadık, kalbi henz çok kçük olduğu için ama ses dalgalarını gördük :=) Allahım nasıl sevindim... Çok güzel bir duygu. İnşallah bebişim hep böyle sağlıkla içimde kalır. Doğum günü gelene kadar. Ayrıca acayip mide bulantım var. Offff sabah saat 8 de bulantıyla uyanıyorum. sonra bütün gün devam ediyor. Benim gibi olanlara allah sabır versin. Bütün arkadaşlar için dua ediyorum. Hepimizin sağlıkla kucağımıza almamız nasip olsun inşallah :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…