Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edamm ne testleri yaptırdın ki ben kızamıkçık geçirmedim hatta su çiçeği kabakulak ve kızamık bile geçirmedim :18::18:
tşk ederim canım çok sağol
ne testleri yaptırdın ben kızamıkçık geçirmedim hatta kabakulak su çiçeği kızamık bile geçirmedim
slm hanımlar
bizim kanamamız kesildi artık 7+3 günlük olduk
sizde durumlar nasıl
canım seninle aynıyız. benim sat ta 16 ocaktı. 25-28 günde bi regl oluodum ben. regl 4 gün kala baktırmıştım beta 61,24 çıkmıştı. 11 şubatta ben dr gittim. dayanamayıp:) dr baktı tabiki bişi göremedi. sadece yeri hazırlanmış dedi. bi problem yok dedi iki hafta sonra gel o zaman keseyi görürüz muhtemelen kalp atışlarınıda görürüz dedi. ben bi kaç kere daha bet baktırdım muayeneye dah açok var diye. 9 şubatta 116 çıktı, 15 şubatta da yaptırdım en son, o zamanda 552 çıkmıştı canım.
ben bu cumartesi gidicem. bence sende gidebilirsin
canım günaydın ben akşam betaya baktırdım 595 çıktı benimki geç döllenme büyük ihtimalle cunku ilk bizim 18.günde oldu ozaman tutmuş heralde zannedersem senden 1 hafta sonraya atıcak benim herşey ama yinede satımız aynı gün bakalım gelişmeler aynı olucakmı :)
Bende hep Ali Paşa beyle ilgili güzel yorumlar okudum canım hatta burda bir arkadaş var o diğer hamileliklerinde de Ali beye gitmiş çok da memnun kalmış bende internette biraz araştırdım bakalım en önemlisi doktorla aramızdaki uyum olucak bi de ben gözlemleyeyim bakalım nasıl biriymiş
Merhabalar kızlar nasılsınızz bakalımm
Ya benim mide bulantılarım 5-6 gün sürmüştü 2 gündürde yok...
şimdi ben korkmaya başladım bebeğime bişimi oldu diye
benimde dün çok fena bulanıyordu bugün iyiyimm
korkma canım bişi olmamıştır bebişine üzmez o annesini
aynen öylee canımm her an endişe içindeyiz ne olcak bu halimizoyy inşallah kuzum yaa insan endişeleniyorrr
midemiz bulansa bir dert,bulanmasa bir dert sanki:)
merhaba kızlar umarım herkes bebişleri ile iidir....ben braz kötüyüm bu aralar 7 gündür ortalama midem felaket devamlı tiksinti kusma isteği bulantı yani anlayacağınız ama o kadar kötükibugün bebişimin kalp atışını duyma günü yani oda olmasa felaket bir gün onun için çok mutluyum umarım herşey yolunda gider doktoruma da söylicem bu durmumu bi meyve yerken tiksinmiyorum hayırlısı bakalım benim gibi olan varmı merak ettim açıkcası??
merhaba kızlar umarım herkes bebişleri ile iidir....ben braz kötüyüm bu aralar 7 gündür ortalama midem felaket devamlı tiksinti kusma isteği bulantı yani anlayacağınız ama o kadar kötükibugün bebişimin kalp atışını duyma günü yani oda olmasa felaket bir gün onun için çok mutluyum umarım herşey yolunda gider doktoruma da söylicem bu durmumu bi meyve yerken tiksinmiyorum hayırlısı bakalım benim gibi olan varmı merak ettim açıkcası??
oooo hanımlar ben buralara giremeleyeli bayağı olmuştu,ekşm 2012 bebekleri topiği de açılmış maşallah,
2009 Ekim annesi olarak size sağlıklı hayırlı bebekler ve doğumlar diliyorum kızlarr