2012 Ekim Anneleri

tşk ederim canım çok sağol

ne testleri yaptırdın ben kızamıkçık geçirmedim hatta kabakulak su çiçeği kızamık bile geçirmedim

tşk ederim canım çok sağol

ne testleri yaptırdın ben kızamıkçık geçirmedim hatta kabakulak su çiçeği kızamık bile geçirmedim

ben saydıklarının hepsini geçirdim canımmm...

önlem amaçlı istiyorlarmış..bağışıklığın yoksa aşısı varmış...

canım günaydın ben akşam betaya baktırdım 595 çıktı benimki geç döllenme büyük ihtimalle cunku ilk bizim 18.günde oldu ozaman tutmuş heralde zannedersem senden 1 hafta sonraya atıcak benim herşey ama yinede satımız aynı gün bakalım gelişmeler aynı olucakmı :)

günaydın annişler

bugün doktorumuza gidiyoruz nihayet kalp atışları için ,ilk başta gitmeyi planladığım doktordan randevu aldım ona devam edicem inşallah

toxoplazma, kızamıkçık, kan ve idrar testleri ben ilk gittiğimde yapıldı, kızamıkçık çok önemliymiş ,neyseki ben geçirmişim daha önce

toxoplazma için de çiğ et, çiğköfte yasak dedi, sebzeleri meyveleri çok güzel yıka dedi ,bir de kedilerden uzak durman lazım demişti

Günaydın kızlar
Dün akşam doktora gittim ultrasonla bakar bakmaz ooo Allah Baba bizi seviyo dedi küçük fasülyemi bende gördüm kalp atışını bile gördü doktor.Son kan testimde geçen perşembe günü 53 çıkmıştı Beta Hcg.Labaratuar hatası olmuştur bu görüntü bilmem kaçbinlerin üzerindeki bir görüntü dedi.Yarın rutin tahlilleri yaptıracağım inşallah onlardada sorun çıkmaz herkese güzel haberlerle dolu günler diliyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin sonuna kadar inşallah.

günaydın canım..sanırım dediğin gibi geç döllenme olmuş senin. aramızda muhtemelen bi hafta olucak. ama bazen geç döllenmede olsa bi süre sonra bebekler hızlı gelişimlerine göre o açığı kapatabiliolarmış..bakalım:) satımız aynı..birlikte görcez gelişmeleri dediğin gibi canım. hayırlısı olsun..sağlıklı bi hamilelik geçirelim ve kucağımıza allım meleklerimizi..bi hafta önce bi hafta sonra farketmez

Merhabalar kızlar nasılsınızz bakalımm
Ya benim mide bulantılarım 5-6 gün sürmüştü 2 gündürde yok...
şimdi ben korkmaya başladım bebeğime bişimi oldu diye

QUOTE=Babyform;23225824]Günaydın kızlar
Dün akşam doktora gittim ultrasonla bakar bakmaz ooo Allah Baba bizi seviyo dedi küçük fasülyemi bende gördüm kalp atışını bile gördü doktor.Son kan testimde geçen perşembe günü 53 çıkmıştı Beta Hcg.Labaratuar hatası olmuştur bu görüntü bilmem kaçbinlerin üzerindeki bir görüntü dedi.Yarın rutin tahlilleri yaptıracağım inşallah onlardada sorun çıkmaz herkese güzel haberlerle dolu günler diliyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin sonuna kadar inşallah.[/QUOTE]

günaydın canım..tebrikler.. darısı başımıza..bizde bi görsek kalp atışlarını hayırlısı ile..

Son düzenleme:

Benim 2 gebeliğimin kontrol ve doğumlarını Ethica'dan Dr. Ali Paşa Oskay gerçekleştirdi, bu üçüncüde de vazgeçilmez adresimiz oldu tabii. Bakırköy-Bahçelievler taraflarında oturanlara yahut İncirliye gelebileceklere tavsiye ediyorum. Mesela şöyle bir örnek vereyim, şimdi hepimizin yaptırdığı TORCH testleri var ya, toksoplazma, rubella, kızamık falan, en basitinden önceki gebeliğimde bunların taramasında bağışıklığım çıktığı için bunlara bir daha baktırmadı, sadece gerekenleri istedi. Adam hep böyle, sakin, onun sakinliği senin de paniğini endişelerini siliyor. 12+3te ikili test için gidecem, o zamana kadar sadece folbiol dedi. Ne kan ilacı ne progestan. Progestan için açık konuşuyor, düşmesi gereken bebek düşer diyor, yani hasta, zayıf olanı doğanın elemesi doğal seleksiyon... Sen progestan alsan da almasan da bir bebek güçsüzse zaten içerde ölecek ve progestan rahim dokunu sıkılaştırdığı için kendiliğinden düşemeyecek kürtaj olmak zorunda kalacaksın dedi. Ha bu bizzat başıma geldi, ilk gebeliğimdi (yukarıda saymamışım onu) Ali Paşa Bey'i tanımıyordum henüz, günde 3 progestanı dayıyor o zamanki doktorum, 7de kalp atışlarını duyduğumuz bebek ertesi hafta ölmüş meğerse, biz de ancak 11. hafta kontrolünde öğrenince, kürtaj olmuştum hemen. Valla aranızda düşük yaşıyan falan varsa, ilk gebeliklerde olabiliyor bazen, üzülmeyin demek saçma ama Allah başka dert vermesin, o gün sinir krizi geçirdiğimi hatırlıyorum da şimdi neredeyse gülecem o hallerime, 1,5cmlik bir embriyo için döktüğüm gözyaşına.. Çok değil 3 ay sonra yeniden hamile kaldım ve kızım şu an 2,5 yaşında:) Ha bu arada vitaminlerin bile gebeler için üretilmeyenleri sorun yaratabilir, vitamin falan alma ilk 3 ay düzgen ye, yediklerinden al, diyor doktorum. Umarım herkes kendi doktorundan benim kadar memnun olup ona güven duyar, güven önemli, hele ki normal doğum yapmayı düşünen varsa aranızda güven herşeyden önemli.

Merhabalar kızlar nasılsınızz bakalımm
Ya benim mide bulantılarım 5-6 gün sürmüştü 2 gündürde yok...
şimdi ben korkmaya başladım bebeğime bişimi oldu diye

benimde dün çok fena bulanıyordu bugün iyiyimm
korkma canım bişi olmamıştır bebişine üzmez o annesini

merhaba kızlar umarım herkes bebişleri ile iidir....ben braz kötüyüm bu aralar 7 gündür ortalama midem felaket devamlı tiksinti kusma isteği bulantı yani anlayacağınız ama o kadar kötükibugün bebişimin kalp atışını duyma günü yani oda olmasa felaket bir gün onun için çok mutluyum umarım herşey yolunda gider doktoruma da söylicem bu durmumu bi meyve yerken tiksinmiyorum hayırlısı bakalım benim gibi olan varmı merak ettim açıkcası??

oyy inşallah kuzum yaa insan endişeleniyorrr
midemiz bulansa bir dert,bulanmasa bir dert sanki:)
aynen öylee canımm her an endişe içindeyiz ne olcak bu halimiz

geçmiş olsun canım ..benim dün başladı ama tiksinti derecesinde değil yemeğimi iyi yiyorum hala
ama mutfakta yemek pişerken burnuma kötü kokular geliyoo

meyve beni de en çok mutlu eden, rahatsız etmeyen yiyecek son zamanlarda. ama çok şükür yemek yemeye başladım, gerçi açken de tokken de midem bulanıyor ama o kadar rahatsız edici değil artık

yalnız tatlıdan fena halde tiksindim ,görmeye bile tahammülüm yok. çikolata hastası ben şimdi bırak yemeyi düşününce bile midem bulanıyor. iyi oldu aslında bi yandan tatlıya saldırmıyorum hiç değilse. varsa yoksa ayva ve limon

bende yazzayım barii

bende tatlıdan soğudumm.. acılı ekşili birşeyler istiyorumm.. yumurtadanda tiksindim yiyemiyorumm

kızlar bel ağrınız var mı??? benim arada bir geliyorki adet olucam sanıyorummm....

oooo hanımlar ben buralara giremeleyeli bayağı olmuştu,ekşm 2012 bebekleri topiği de açılmış maşallah,
2009 Ekim annesi olarak size sağlıklı hayırlı bebekler ve doğumlar diliyorum kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…