2012 Ekim Anneleri

kızlar böyle yapmıyalım biz çalışan anneleriz hem kariyer hemde cocuk yaparız eveallah yoksa daha son ay ayrılsak işten daha 7 ayımız var geçmez vallahi :)

Benim 14 ocaktı canım ama bana da henüz yeni gebelik oldugundan kese de görünememişti beta ya bakılmamıstı idrarda çıkmıştı gebelik 15 gun sonra gel demıstı dr ay basında tekrar gıdecegım bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun canlarım...

kızlar böyle yapmıyalım biz çalışan anneleriz hem kariyer hemde cocuk yaparız eveallah yoksa daha son ay ayrılsak işten daha 7 ayımız var geçmez vallahi :)

Aynen canım daha şimdiden çekilmez hale getirmemek lazım yoksa gecmez zaman hiç....Bak bende 6 da cıkıcam neyseki saat 4 olmuş 2 saat daha sıkarım dısımı

doplerle dinliyoruz kalp atışını demişti bana da 12. haftada çağırdı

canım benım bende burda görümüştüm bir sorayım sağlık ocağına dedim.galiba senden gördüm.. iyikide gelmişsiniz dedi. banada cihazımız var dedi başkada birsey sormadım..

canım ben yurt dışında olduum için aşıdan falan hiö bahsetmediler bana ne aşısıymış bu,bide bebeği kalp atışlarını neden 12. haftada dinletio bana 6. haftada dinlettiler.

canım arkadasımında dediği gibi 5.ayda tetanoz aşısı yapılıyor ve ilk gebelik olduğu için önemli mutlaka yaptırılacak dedi. normalde bende gördüm bebişimin atışlarını ama arada bir de sağlık ocağına gidicem. çok yakın bana..

ah cnm ben hıc calısmaktan sıkayet etmeyen bırıyım..
ama mıde bulantısı yorgunluk ve halsızlık olunca tabıkıde calısmak dayanılmaz oluyor yoksa bunlar olmasa daha ıyı olacak):

canım sana katılıyorum.benimde arada olan hafif bulantılar dışında bi şikayetim yok.bebişiminde herşeyi normal gözüküyodu çok şükür..sadece ultrasona göre 2 gün geride,(7+0 iken 6+5)oda olabilir çok normal dedi.benimde ayakta çok kalınca belim ağrıyor ve arada kasık ağrısı.allahım inşallah hep böyle sorunsuz gider..

Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum.sitelerde gelişimle ilgili sayfalara bakıyorum da.hepsi farklı.benim bebiş 6+5 iken 8 mm di.bazı sitelerde 7-9 mm normal diyo,bazılarında 11-13 mm normal dio.kafam karıştı.dr um normal demişti ama merak ettim işte.:))sizlerin nasıldı?

canım o sitelere pek aldırma kafan çok karışır benimde karışıyo o yüzden bakmıyorum sadece dr um ne derse onunla yetiniyorum

smear dir o smear :)
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bugün 8 haftalık oldu bebişim 2010 haziranda 10 haftalık bir düşük yaptım inş bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız:)
hoşgeldin :)
doktoruna güvenmek zorundasın yalnızca. ben de cts gittim 7+2 iken 10.6 mm idi miniğim :)

kızlar selam
benim sat ım 19 ocak bugun beta hcg yaptırdım 1468 cıktı yarın dr kontrolune ilkkez gidicem sonucu bugun aldım ve ilk hamileleiğim
doktor ne gibi testler uygulayack bilgi verebilirmisiniz birde 1468 sonucu iyimi sizce

selam hayırlı olsun öncelikle hoşgeldin aramıza :) önceki yazılarımda yazmıştım,direkt onu yapıştırıyorum;

çok sağol canım :) inşallah cümlemize... ben de erken yaptırmıştım testlerimi ama idrar yoktu bende 3 tüp kan vermiştim.tam olarak şunları testleri istemişti;
TSH (tiroid stimülan hormon)
T4, Serbest
Tam Kan (Hemogram)
HBsAg (Kemoluminesans veya benzeri)
ANTİ-HCV, TOTAL
ANTİ-HIV 1/2 + P24 ANTİJENİ
TOXOPLASMA IGM
TOXOPLASMA IGG
Rubella antikor (kızamıkçık)

Çok açıklayıcı olmadı belki ama bunları istedi.kızamık en önemlisi galiba muhakkak geçirmek gerekiyor.geçirmemişse anne adayı aşısı varmış galiba,çok da dikkat etmesi gerekiyormuş.Dediğin gibi ben de erken yaptırmıştım 3 hafta önce,fakat benim arkadaşımın eşi jinekolog ona göndermiştim sonuçları alır almaz,o beni rahatlatmıştı ve o söyledi demir takviyesi almam gerektiğini.

ayrıca anne ve babamda şeker olduğu için 3 hafta sonra tekrar gittiğmde kan şekeri sayımı götürmem gerekiyormuş.

Son düzenleme:

aynen benım de çıkış 6 acayip uykum geldi bugun çok kalabalıktı esneyip durdum müşterilere:)

cts gece yarısı paylaştığım için pek gören olmamıştır tekrar paylaşayım istedim :)

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım..allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah tarihlerimiz çok yakın, benimde sat 16 ocak.
ben cumartesi gidicem. ilşk gittiğimde testlerini 25inde yaparız demişti. ama neler istiycek bilmiyorum. redshadow gayet güzel açıklamış bence. muhtemelen aynı testleri bizden de istiycektir diye düşünüyorum.

aynen benım de çıkış 6 acayip uykum geldi bugun çok kalabalıktı esneyip durdum müşterilere:)

ben de sürekli wc ye gitmek zorunda kaldım bugün müşteriyi masada bırakıp lavaboya gittim durdum şaka gibi valla inşallah son 3 haftamıza kadar çalışabiliriz..nasıl olcak bilmem:)

6+5ken CRL:7,9mm idi. Sayılara takılmaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…