ya işte sabredemiyoruz ki..ben merakımdan bide korkumdan yaptırdım işte. dayanamayıp:) içim rahatladı. ama keseyi görmeden kalbini duymadan tam rahatlayamıycaz anlaşılan
ne güzel senin 5,30 bitişin. benim 6yarım saat daha fazla çalışıcam. off.off..:26:
ay bende kararsız kaldım doktora gitme gününde ama çünki 16 ocak son adet günüm ama 15şubatta beta hcg 40 tı sadece geç döllenme olduğu için normalde 16ocak diye bakarsak bu hafta gidebirilirim ama betaya bakarak biraz beklemem lazım sanırım.
16 ocakta son adet olan varmı aranızda?
kızlar böyle yapmıyalım biz çalışan anneleriz hem kariyer hemde cocuk yaparız eveallah yoksa daha son ay ayrılsak işten daha 7 ayımız var geçmez vallahi :)
doplerle dinliyoruz kalp atışını demişti bana da 12. haftada çağırdı
canım ben yurt dışında olduum için aşıdan falan hiö bahsetmediler bana ne aşısıymış bu,bide bebeği kalp atışlarını neden 12. haftada dinletio bana 6. haftada dinlettiler.
kızlar böyle yapmıyalım biz çalışan anneleriz hem kariyer hemde cocuk yaparız eveallah yoksa daha son ay ayrılsak işten daha 7 ayımız var geçmez vallahi :)
allah sana da göstersin ben gördüm cuma günü kalbini de duydum kendini de gördüm pirinç kadarmış yarım cm şuan. Ilk bebeğim,umarım hayırlısıyla görürüz ekimde bebeklerimizi...bire arkadaş mide bulantılarının bebeğin büyüdüğüne işaret olduğunu söylemiş inşallah öyle değildir. Her hamilenin midesi bulanmaz,değişir,yada kiminin 4.haftada kiminin8de başlar...bazı şeyleri genellememek gerek..belirtilerimiz bile farklı,adetgecikmesi dışında..
Bu arada ben öğretmenim çok zorlanıyorum,oturamıyorum haliyle,sırtım belim çok ağrıyor..keşke evde olsaydım şu dönemlerde. Doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmak daha da zor gelecek,midemin bulanmaması bir yandan iyi birşey,dersten mi çıkarım??
inşallah canım yarın da senden alırız güzel haberlerini..
kızlar bu arada bişey sormak istiyorum.sitelerde gelişimle ilgili sayfalara bakıyorum da.hepsi farklı.benim bebiş 6+5 iken 8 mm di.bazı sitelerde 7-9 mm normal diyo,bazılarında 11-13 mm normal dio.kafam karıştı.dr um normal demişti ama merak ettim işte.:))sizlerin nasıldı?
smear dir o smear :)kızlar selammm
bugün kan ve idrar tahlili için dr a gittim. Bunların yanında birde alttan sıvı aldılar,biraz garip geldi bana tanıdığım hiç kimseden böle bi şey alınmamış aranızda bilgisi olan var mı?
hoşgeldin :)selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bugün 8 haftalık oldu bebişim 2010 haziranda 10 haftalık bir düşük yaptım inş bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız:)
doktoruna güvenmek zorundasın yalnızca. ben de cts gittim 7+2 iken 10.6 mm idi miniğim :)Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum.sitelerde gelişimle ilgili sayfalara bakıyorum da.hepsi farklı.benim bebiş 6+5 iken 8 mm di.bazı sitelerde 7-9 mm normal diyo,bazılarında 11-13 mm normal dio.kafam karıştı.dr um normal demişti ama merak ettim işte.:))sizlerin nasıldı?
canım o sitelere pek aldırma kafan çok karışır benimde karışıyo o yüzden bakmıyorum sadece dr um ne derse onunla yetiniyorum
selam hayırlı olsun öncelikle hoşgeldin aramıza :) önceki yazılarımda yazmıştım,direkt onu yapıştırıyorum;kızlar selam
benim sat ım 19 ocak bugun beta hcg yaptırdım 1468 cıktı yarın dr kontrolune ilkkez gidicem sonucu bugun aldım ve ilk hamileleiğim
doktor ne gibi testler uygulayack bilgi verebilirmisiniz birde 1468 sonucu iyimi sizce
sorma canım yaa.okuyunca hep acaba sorunmu var demekten kurtulamıyorum.gelişimi hemen oluversin,hemen büyüsün istiyorum:))
ya işte sabredemiyoruz ki..ben merakımdan bide korkumdan yaptırdım işte. dayanamayıp:) içim rahatladı. ama keseyi görmeden kalbini duymadan tam rahatlayamıycaz anlaşılan
ne güzel senin 5,30 bitişin. benim 6yarım saat daha fazla çalışıcam. off.off..:26:
Selam kızlar,
Bugün doktora gittik bu 2. gidişim ilkinde hiç birşey gözükmemişti çok yeni olduğundan ve bu muayene çok önemliydi.ilk etapta karından baktı,çok küçük ve sadece kese gözüküyor vajinal ultrasonla bakmamız gerekiyor deyince eyvah dedim nasıl gözükmez. o 2 dakika nasıl geçti hatırlamıyorum ta ki doktorun ''eveet işte burdayızz'' demesine kadar. ses duyamadık ama o görüntü hafızamdan hiç silinmeyecek -ki zaten o ilk anı ölümsüzleştirmek adına video kamera götürdüm,eşim de çekti :) herşey normal benim hesabımla aynı gidiyor haftası da. 10.6 mm fasulyem :).3 hafta sonra tekrar çağırdı,bu kez sesini de duyacaz inşallah. hiçbir yasak koymadı sadece ben ilk gittiğimde tahlillerimi yaptırmıştım onları değerlendirdiğinde demir eksikliğim olduğu belirlendi.kırmızı et(iyi pişmiş) ağırlıklı beslenmemi söyledi.bir de demir preparatı kullanıyorum.böyle yani, çok rahatladım..çünkü ben de hiç belirtiler yoktu tedirgin olmuyor değildim..şimdi artık göğsümü gere gere ben hamileyim diyebileceğim :) inşallah da bundan sonra da bi terslik olmaz,hepimiz için de tabi...vaktinde sağlıkla gelsinler hayatımıza...
kızlar selam
benim sat ım 19 ocak bugun beta hcg yaptırdım 1468 cıktı yarın dr kontrolune ilkkez gidicem sonucu bugun aldım ve ilk hamileleiğim
doktor ne gibi testler uygulayack bilgi verebilirmisiniz birde 1468 sonucu iyimi sizce
aynen benım de çıkış 6acayip uykum geldi bugun çok kalabalıktı esneyip durdum müşterilere:)
Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum.sitelerde gelişimle ilgili sayfalara bakıyorum da.hepsi farklı.benim bebiş 6+5 iken 8 mm di.bazı sitelerde 7-9 mm normal diyo,bazılarında 11-13 mm normal dio.kafam karıştı.dr um normal demişti ama merak ettim işte.:))sizlerin nasıldı?