2012 Ekim Anneleri

hahahaha bugün aynı şeyleri yaşamışız sanki.Bende istanbuldayım sabah erkenden gittik eşimle arabamız war ama nafileee tabana kuvvet yürüyerek en yakın yerde kan verdim ama sonucumu yarın sabah alacagım sinir oldum bugün bir test daha yaptım diğerine göre cok hafif koyulaşmış sanırım geç döllenme oldu bende.

Karlara bata çıka yürüdük canım yaa Benim kan tahlili sonucumu bana mail attılar hem de iki saat içinde çok mutlu oldum. oraya bi daha gidemezdim zaten

Karlara bata çıka yürüdük canım yaa Benim kan tahlili sonucumu bana mail attılar hem de iki saat içinde çok mutlu oldum. oraya bi daha gidemezdim zaten

ne güzel yaaa tebrik ederim.Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah.Benim daha önce kaybım oldugu için kalp atısını duyana kadar kendini kaptırmak istemiorum.Sabah ilk işim tahlil sonucumu öğrenmek olacak Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler

Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın canım hiç birimize yaşatmasın inşallah

Benim sonucum adetin bir gun sonrasi 286. İlk sonuc uce katlanmis ama yine de neden bu kadar dusuk? Bilgisi olan var mi?

Benim sonucum adetin bir gun sonrasi 286. İlk sonuc uce katlanmis ama yine de neden bu kadar dusuk? Bilgisi olan var mi?
canım bence düşük değil gayet normal.benim ilk hamileliğimde 3 gün falan geçmişken 735 çıkmıştı.yumurtlama günüyle,döllenmeyle alakalı sanırım.

gecenin bu vaktinde ilk sayfadan başlayarak satır satır okudum hepinizin mesajlarını...hiç tanımadığım sizlerin heyecanına ortak oldumm..sanırım aynı duyguyu yaşamak isteyişimden olsa gerek...tam 10 yıldır bende bu anı bekliorum 5 kez bebek kaybım oldu..şu an gittiğim doktorum çok iyi..beni tekrar dünyaya getirdi sanki umarım hiç pişman olmayızz..ve rabbim bizlerede nasip eder tez zamanda..henüz hiç bişey belli değil bizde ama olursa en yakın tarih sizlerinki olucak..olmazsada canım sağolsun derim her zamanki gibi..dualarınızı eksik etmeyin inşş..tez zamanda bende sizlerin arasında olurumm..hamilelerin duaları kabul olurmuşş..rabbim sizleri ve evlatlarınızı korusunn..

cnm bnm yazimi alinti yap ve tabloyu kopyala oldugu gibi ilk sayfaya yapistir ve icini doldur sen kolay gelsinnnn

Adı
SAT
Bekl.Doğ.Tar
Kilo
Cinsiyeti
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

cok guzel cnm degerin tekrar tebrik ederim..bu arada tablon da cok guzel olmus ellerine saglik..

herkese gunaydinlarrr....

Güzel arkadaşım bende şimdi geçmişi okuyordum kimler neler yazmış diye. Senin kadar çok beklemedim ben gerçi ama yine de bu duyguyu iyi bilirim aylarca buralarda bebek isteyen arkadaşlarımla sohbetler ettim her duyduğumu kendime uyguladım her adet olduğumda da büyük üzüntü yaşadım ama Rabbim yüzüme güldü ve bu ay gönderdi meleğimi. Allah tamamına sağlıkla erdirsin diyorum yine de
Seninde bir vaktin vardır ben buna inanıyorum Allah sana da bu mutluluğu nasip etsin arkadaşım dualarımız tabi ki sizlerle

kızlar hepinize selamlar
evimicin bana bilgilerini yollarsan tabloya koyarım

Kızlar bu arada tablomuz var biliyorsunuz dimi? 1. sayfada onun linki var linki tıklayıp takip çizelgesi adı altında tablonuzu görebilirsiniz

Kızlar ben çok korkuyorum!!! dün ve ondan önceki akşam ben tuvalete gittiğimde affedersiniz ama akıntıyla beraber karışik hafif kahverengi gibi kan görüyorum ama çok az miktarda ve bu sadece akşamları oluyor!! 2 akşamdır böyle doktor bana pazartesi gel demişti o günü bekliyeyim diyorum ama bu akşam yine olursa bu kez yarın gitcem heralde.. eşim bana moral vermeye çalışıyor allahın izniyle hiç birşey olmiyacak korkma diye ama biliyorum oda korkuyor

Canım yaaa Allah hepimizin meleğini bize bağışlasın öncelikle Eğer çok rahatsız olursan tabi doktora gitmeyi erteleme progestan veriyorlar bebek daha sıkı tutunsun diye onu kullanan arkadaşlarım vardı. Sende telefonda sorabilirsin doktoruna. Bence bu ara yat dinlen tatlım yorma kendini belki bu ara fazla yordun kendini aman en önemli zamanlar fazla ağır işler yapmayalım

Amin tatlım herkesinkini... hiç rahatsızlığım yok aslında garip olan o 2 akşamdan beri böyle kasılmam oluyo çok az rahmimde ve ondan sonra oluyo bu nedense başka hiçbir problem yok şükür ama sabah iyice bakıyorum yine görürmüyüm kan diye ama hiçbirşey yok bu kez olmazsa pazartesi yi beklerim ama heralde yine olursa yarın ararım doktorumu, Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın....

Amin tatlım
kendimizi sakınmamız gereken bir dönemdeyiz ilk 3 ay çok önemli ağır kaldırma bir yere uzanma burda bir arkadaşımız oturarak yıkanmayın dedi ki ben öyle yıkanırdım ayakta duş alın dedi bildiklerimizi birbirimize anlatıcaz işte

canım bende de sarı kahveye dönük akıntı oluyo bazen,beraberinde kaşıntı ve yanmam da var.randevum da iki hafta sonra tereddütte kaldım gitsemmi diye doktora. genelde oluyormuş böyle leke,akıntı ama insan tedirgin oluyor.havalar da kötü,gidesim hiç yok bilmiyorum bendeartarsa giderim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…