Bugün ilk defa yaptırdım canım :26:
Değerim nasıl sizce kızlar? Kaç haftalık gebelik olabilir? Bu değerde kese görülürdü herhalde :26:
Bak şimdi bu yaptığın oldu mu arkadaşım fragola
O konuyla ilgili yöneticilerle konuşuyorum. Sabitlenmiş olabilir ama bu durum değişedebilir.
Burda benim emeğim var tablo hazırladım arkadaşlarıma faydalı bilgiler veriyor. Kimseyi de burda tutmaya zorlayamam. Ama bu şekilde de yapma lütfen isteyen istediği yerde kalsın
Hoş geldin canım bilgilerini verirsen seni de tabloya eklerim :)
kilo :70 yaş:28 ,tahmini doğum tarihi:9 ekim ,yaşadığı yer:azerbaycan eklersen sevinirimm
benide tabloya eklerseniz sevinirim
kilo 70,tahmini dğum zamanı 9 ekim,yaşadığı şehir:azerbaycan
Bu arada ben olsam ciddi bir görev paylaşımı yaparım. Ekim 2012 Anneleri parmakla gösterilir : )
mesela ocak annelerine şöyle bir proje yaptık www.ocakanneleri.com bunun aynısını sizede yapabiliriz.
Bilginize
konu sahibi canım arkadaşım ve diğer tüm anne adaylarını tebrik ediyorum..burda bu kadar hamiş var.bana da dua edin de topiğinize gecikmeli olarak ben de katılayım)))
Valla ben varım zaten şu topik için bile neler yapabilirim diyordum kaç gündür daha da fazlasını yapıcam inşallah mesela hamilelikle ilgili yararlı bilgileri burda paylaşalım copy paste edelim sonuçta hepimizin derdi anne olmak başka bişey değil ki Hayat paylaşınca güzel
Hatta size Coming soon page | register your domain at register.gkg.net ve www.ekimbebekleri.com bu iki siteyi aktif edip paylaşalım sizlerle......