2012 Ekim Anneleri

çok zorlama kendini cnm nolur nolmaz bebeğimiz bile düşer zorlayınca die düşünüyorum ben
kuru kayısı ye cnm

çok sağolun kızlarrrrrr
aslında sabah yapmıştım yan bu durumda kabız olmuyor dimi hergün düzenli sabah çıkıyorum wc yw
ama demin birdaha çıktım sert baya zorladı beni ıkınmadım ama sonçta zoruyor işte bunun zaraı olurmu diyorum
bide kayısı yiyorum bol su içiyorum buna rağmen böyleyim:26:
ayyyyy çok açık yazdım afedersiniz

çok geçmiş olsun canım ( rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin

cnm cavdar ekmegı ye sadece bbende kabızlık vardı tv de doktor dedı ondan yıyorum sadece artık kabız olmuyorum aklında bulunsun.yınede cok zorlama kendını

bende tam buydaylı köy ekeği yiyorum canım çok sağol olmazsa çavdar da deniyim

bide senin kan değerin ne çıktı benimde ikiz olma ihtimal var
tüp bebek benimki ve değerim baya yüksek çıktı ama ilk kontrol bugün hayırlısı ile keseyi yada keseleri görecez çok heyecanlıyım
saat bir an önce 5 olsun istiyorummm
değerim tranferin 9. günü 258 idi

merhaba kızlar bende geldım aranıza biz 7+1 gunluguz dogum tarıhımız ekıme denk gelıyor... hamılelıgımı adet gecıkmem ıle anladım sımdı ıse sadece mıde bulantım oluyor onada zencefıl cayı ıcıyorum mıde bulantısına tavsıye ederım

tebrikler gözün aydın maşallah bebişler arttıkça artıyor

çok saol cnmm peki bişi sorucam sana sen bu kimyasal gebelikten sonra korunmuşmuydun yani korunmalımıyım doktora sormayı unuttumda :))

hayır güzelim hiçbişekilde korunmana gerek yok tam gaz çalışmalara devam et:)
çünkü yaşadığın normal bir gebelik değil..Bu yaşadığımız şeyi bayanların %50 sinden fazlası her ay yaşarmış ve anlamazmış adetim gecikti sanırmış..Benim adetim gecikmiyodu adet görüyordum bi haftasonra kanamam oluyordu tekrar o vesileyle öğrendim bende hep..8 aydır bebek istiyoduk işte her denememdede tutuyodu ama böle kimyasal tutuyodu.Korkmaya başlamıştım bende bebek olmıcak bizim sanırım die.Hiç korkma bak ben hamile kalabildimm.Senin ilk bebekmiydi

Ccnm ben adetıme yakın ogrendım uc gun oncesınde kanda 586 cıkmıstı benım degerım.degerlere gore pek cıkmıyor dıye bılıyorum adetımden 2 gun ggecınce gıttım ben mercımek kadar ıkı tane vardı doktor ıkız dedı ama kese olusmamıs demekkı haftaya gel keseyı gorelım dedı bende tmm dedım ama her gıdısımde para oduyorum yarın gıtsem gormezsem cok uzulurum yada yazık haftaya gıdım hem kalp atısınıda duyım dıom

hayır cnm ilkini 9 haftalıkken kalbi duruduğu için kaybettim şimdi oluşamadan buda gitti kısmet allah en kısa zamanda sağlıklı sıhatlisini versin inşallah :))

canım maşallah darısı başımıza inş kaç haftalıkdın sen ayrıce herşeyi çok güzel düşün güzel olsun kötü şeyler getirmiyoruz aklımıza

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Bugün itibariyle 6+0 tam olarak. Ultrasonda 6+2 çıktı. Evet canım haklısın kötü şeyler getirmiyoruz aklımıza. Daha önce iki kötü tecrübesi olunca insanın ister istemez endişe duyabiliyor. Ama bunda gayet iyiyim, oğlumda acayip paniktim, 20. hafta ayrıntılı ultrasona girene kadar her an kaybedeğim korkusu yaşamıştım. Çok şükür herşey yolunda gitti...

kızlarrrrr yardımmmmm 5+2 hamileyim hafif kabızlık var afedersiniz biraz sert azıcık zorluyorum kendimi bir zararı olurmu sizlerde varmı bu sorun:26::26::26:

Canım dr zorlama dedi bana. Sabah kalkınca ılık suya 1 tatlı kaşığı zeytinyağ kat iç. Tadı çok anlaşılmıyor. Bir de kuru kayısı ye. Kahvaltını yarım saat falan sonra yap. Olmadı ilaç kullan (duphalac) ama sakın ıkınma...

Canım çok çok üzüldüm. Vardır bunda da bir hayır diyeceksin artık. Ben evliliğimin 8. yılında anne olabildim. 2 kayıp, birsürü uğraş... Şimdi 2.ye hamileyim. Çok şükür bütün yaşadıklarımı unuttum gitti. Sen de unutacaksın Allahın izniyle...

Hayırlı uğurlu olsun canım. Gebelikte her bitkisel çay içilemiyor. Zencefile de bir bak istersen. Ben oğluma kullanmak için araştırmıştım 5 yaşına kadar yasak diye okudum. Çocuklara yasak olan hamilelere de yasak olabilir diye düşünüyorum...

canım çok üzüldüm ya hayırlısı böyleymiş demekki
sen kendini yıpratma fazla bak bidaha denersin hem beklemenede gerek yok
hemen başlarsın çalışmalara öpüyorum senii

hoşgeldin benim de bulantılarım başladı ama çok çok hafif henüz. dr bitkisel çaylar için özellikle ilk 3 ay hiç içilmemesi daha uygundur demişti. sen bi araştır zencefili canım istersen:26:

ne kötu bır gun ne yemek yıyebılıyorum ne ayaga kalkabılıyorum annem aradı hungur hungur agladım basım çok agrıyor mıgdem bulanıyor dıye.evde yag bıtmış esımı arıyorum yag bıttı dıye aglıyorum kafayımı yıyorum ne oluyor boyle yaaa((((((((((

hoşgeldin benim de bulantılarım başladı ama çok çok hafif henüz. dr bitkisel çaylar için özellikle ilk 3 ay hiç içilmemesi daha uygundur demişti. sen bi araştır zencefili canım istersen:26:

canım ınternettnede arastırdım hamılelıkte bıtkı cayları dıe zaten zencefılı dr onerdi bana ilaç vermek istemedi dedigi gıbıde oldu bugun ılk defa ıctım ve bulantım felan kalmadı

ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin dedi bana da, zencefilli bal da yedim gripken zararını okumadım ama

sorma cnm ya benm esımde sen hamıle kaldıktan sonra nesen gıttı senın dıyor..ya hem sıgarayı bır anda bıraktım,hem cay ıcmek yasak,bıtkı cayı yasak,kahve yasak,bı sut bı su ıcım dısım su oldu gunde en az 2 lıtre ıcmekten.sen benı gorme ısten kendımı eve zor atıyorum varya 8,30 uyumusum dun ıstah yok zorla yıyom valla ama dayancaz yapcak bıse yok

sankı yemek yemeyınce bışı olcak gıbı gelıyor ben hıç bışı yapmasamdaa gözumden yas hep akıyor bebek gıbıyım aynı

sankı yemek yemeyınce bışı olcak gıbı gelıyor ben hıç bışı yapmasamdaa gözumden yas hep akıyor bebek gıbıyım aynı

sorma en ufak bıseyde aglıyorum bende goler hep sulu ses hep tıtremelık valla.buızı vıdeoya cekseler bu hallerımızı bebegı dorurunca ınsallah nasıpse gulecez cok kendımıze.ben yıne kendımı ayakta tutmaya calısıyorum yınede zorla yavas yavasbıseyler yıyorum esımle ılgılenmeye calısıorum azda olsa napca hersey bebeıs ıcın uzulmek yok sukurler olsunkı hamısız bunu dusun bırazck moralın yerıne gelır yada bebısınle konus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…