çok zorlama kendini cnm nolur nolmaz bebeğimiz bile düşer zorlayınca die düşünüyorum ben
kuru kayısı ye cnm
canım kendini zorlama bak ben 2 günde 3 günde bir çıkıyorum wc ye başta zorluyodum bi işe yaramadı bende gidişatına bıraktım elma ayva kayısı kurusu yiyorum arkasındada ılık su içiyorum çalıştırıyo bağırsaklarımı sen yinede kendini kasma ve sıkma
kızlar merhaba ben artık ekim annesi diilim bugün kimyasal düşük yaşadı gebelik oluşmamış ve değerlerim düşmeye başladı allah size sağlıklısıhatli kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi
cnm cavdar ekmegı ye sadece bbende kabızlık vardı tv de doktor dedı ondan yıyorum sadece artık kabız olmuyorum aklında bulunsun.yınede cok zorlama kendını
merhaba kızlar bende geldım aranıza biz 7+1 gunluguz dogum tarıhımız ekıme denk gelıyor... hamılelıgımı adet gecıkmem ıle anladım sımdı ıse sadece mıde bulantım oluyor onada zencefıl cayı ıcıyorum mıde bulantısına tavsıye ederım
çok saol cnmm peki bişi sorucam sana sen bu kimyasal gebelikten sonra korunmuşmuydun yani korunmalımıyım doktora sormayı unuttumda :))
tebrikler gözün aydın maşallah bebişler arttıkça artıyor
bende tam buydaylı köy ekeği yiyorum canım çok sağol olmazsa çavdar da deniyim
bide senin kan değerin ne çıktı benimde ikiz olma ihtimal var
tüp bebek benimki ve değerim baya yüksek çıktı ama ilk kontrol bugün hayırlısı ile keseyi yada keseleri görecez çok heyecanlıyım
saat bir an önce 5 olsun istiyorummm
değerim tranferin 9. günü 258 idi
hayır güzelim hiçbişekilde korunmana gerek yok tam gaz çalışmalara devam et:)
çünkü yaşadığın normal bir gebelik değil..Bu yaşadığımız şeyi bayanların %50 sinden fazlası her ay yaşarmış ve anlamazmış adetim gecikti sanırmış..Benim adetim gecikmiyodu adet görüyordum bi haftasonra kanamam oluyordu tekrar o vesileyle öğrendim bende hep..8 aydır bebek istiyoduk işte her denememdede tutuyodu ama böle kimyasal tutuyodu.Korkmaya başlamıştım bende bebek olmıcak bizim sanırım die.Hiç korkma bak ben hamile kalabildimm.Senin ilk bebekmiydi
canım maşallah darısı başımıza inş kaç haftalıkdın sen ayrıce herşeyi çok güzel düşün güzel olsun kötü şeyler getirmiyoruz aklımıza
kızlarrrrr yardımmmmm 5+2 hamileyim hafif kabızlık var afedersiniz biraz sert azıcık zorluyorum kendimi bir zararı olurmu sizlerde varmı bu sorun:26::26::26:
kızlar merhaba ben artık ekim annesi diilim bugün kimyasal düşük yaşadı gebelik oluşmamış ve değerlerim düşmeye başladı allah size sağlıklısıhatli kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi
merhaba kızlar bende geldım aranıza biz 7+1 gunluguz dogum tarıhımız ekıme denk gelıyor... hamılelıgımı adet gecıkmem ıle anladım sımdı ıse sadece mıde bulantım oluyor onada zencefıl cayı ıcıyorum mıde bulantısına tavsıye ederım
hoşgeldinbenim de bulantılarım başladı ama çok çok hafif henüz. dr bitkisel çaylar için özellikle ilk 3 ay hiç içilmemesi daha uygundur demişti. sen bi araştır zencefili canım istersen:26:
hoşgeldinbenim de bulantılarım başladı ama çok çok hafif henüz. dr bitkisel çaylar için özellikle ilk 3 ay hiç içilmemesi daha uygundur demişti. sen bi araştır zencefili canım istersen:26:
ne kötu bır gun ne yemek yıyebılıyorum ne ayaga kalkabılıyorum annem aradı hungur hungur agladım basım çok agrıyor mıgdem bulanıyor dıye.evde yag bıtmış esımı arıyorum yag bıttı dıye aglıyorum kafayımı yıyorum ne oluyor boyle yaaa((((((((((
sankı yemek yemeyınce bışı olcak gıbı gelıyor ben hıç bışı yapmasamdaa gözumden yas hep akıyor bebek gıbıyım aynısorma cnm ya benm esımde sen hamıle kaldıktan sonra nesen gıttı senın dıyor..ya hem sıgarayı bır anda bıraktım,hem cay ıcmek yasak,bıtkı cayı yasak,kahve yasak,bı sut bı su ıcım dısım su oldu gunde en az 2 lıtre ıcmekten.sen benı gorme ısten kendımı eve zor atıyorum varya 8,30 uyumusum dun ıstah yok zorla yıyom valla ama dayancaz yapcak bıse yok
sankı yemek yemeyınce bışı olcak gıbı gelıyor ben hıç bışı yapmasamdaa gözumden yas hep akıyor bebek gıbıyım aynı
arkadaslar kalp atıslarını en erken ne zaman duyabılırız duyan varmı