kızlar sizde kilolar ne alemde ben 1 haftadır yattığım için 1 kilo almışım bile(((( mide bulantım da olmadığı için ne bulsam yiyorum ben yaaaaaaaaa ((((((
kopyaladıktan sonra bu sayfanın sağ üst köşesinde profilime tıklıyorsun o yazılarda çizelge var çizelge yazısının yanında kaleme tıklayıp açılan boşluğa yapıştırıyorsun
arkadaşın dediği gibi kişi gibi kişiddeen kişiye değişir bana az gibi geldi 2 gün sonra tekrarlat
sln guzel anneler nasılsınız benım cnm bugun hıç bışı ıstemıyor 1 bardak sutle duruyorum
kızlar sizde kilolar ne alemde ben 1 haftadır yattığım için 1 kilo almışım bile(((( mide bulantım da olmadığı için ne bulsam yiyorum ben yaaaaaaaaa ((((((
off yaaa bu bekleyiş çok kötü geçen senede bi düşük olayım olmuştu 7 haftalıkken şimdide korkmaya başladım
bu haftaya kadar yani 7. haftaya kadar içim bişey almıyordu benimde ,ama 1-2 gündür iştahım açılmaya başladı galiba
3 kilo vermiştim ben 2 haftada ama sanırım almaya başlıcam artık çünkü çok çabuk acıkmaya başladım, aç uyanıyorum resmen sabahları. içim eziliyor bütün gün
Allah korusun kötü şeyler aklımıza getirmeyelim, inşallah rabbimin izniyle hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza
Kızlaaaarr kalp atışlarını gördük ve duyduk çok şükür!!!!Darısı hepinize olsun inşallah!!!!!
ohh maşallah canım..ne güzel bi duygudarısı başımıza inşallah
evet gitmek gerek ben yaptırdım sonra bebk direk aile hekimine geçiyor doğumdan sonra. hem hastane hem sağlık ocağı götürüyor işi.izlem odasında ebe var güzel bilgiler verdi messela.
25ind r kontrolüm var. ondan sonra bende gideyim o zaman canım. teşekkür ederim..
hadi bakalım gözünüz aydın cnm çok sevindimmm:)Kızlaaaarr kalp atışlarını gördük ve duyduk çok şükür!!!!Darısı hepinize olsun inşallah!!!!!
kızlaaaarr kalp atışlarını gördük ve duyduk çok şükür!!!!Darısı hepinize olsun inşallah!!!!!
Tickerımı da değiştirebilirim artık. Oğluşumun tickerını silememiştim bir türlü, kalp atışını bekliyordum. Inşallah sonradan bir aksilik yaşamayız!!!
kızlarrrrr yardımmmmm 5+2 hamileyim hafif kabızlık var afedersiniz biraz sert azıcık zorluyorum kendimi bir zararı olurmu sizlerde varmı bu sorun:26::26::26:
kızlar merhaba ben artık ekim annesi diilim bugün kimyasal düşük yaşadı gebelik oluşmamış ve değerlerim düşmeye başladı allah size sağlıklısıhatli kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi
kızlarrrrr yardımmmmm 5+2 hamileyim hafif kabızlık var afedersiniz biraz sert azıcık zorluyorum kendimi bir zararı olurmu sizlerde varmı bu sorun:26::26::26:
cnm çok geçmiş olsun
rabbim bu acıyı unutturup yeni bir bebek nasip eylesin.hiç üzülme ben 2 kimyasal yaşadım cnm bak hamile kaldım yine
sağlıksız bir bebekmiş o yüzden oluşamamış böyle bak böyle düşün cnm
kızlar merhaba ben artık ekim annesi diilim bugün kimyasal düşük yaşadı gebelik oluşmamış ve değerlerim düşmeye başladı allah size sağlıklısıhatli kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi